Orijinalini görmek için tıklayınız : Orjİnal Nokİa Radyo Programi (gprs Kullanmamaktadir) S60 Serİsİ İÇİndİr..
DEJAVU®42
17-05-2007, 03:02
Arkadaşlar öncelikle telefona FExplorer programını telefonuna kuruyoruz daha sonra
FMRadio dosyasını telefona istediginiz şekilde (bluetooht yada datakablosu ile) sonrasında
gönderdimiz dosyayı eger bluetooht la attıysak mesaj(inbox) bölümünden z/system/apps içine yapıştırıyoruz.
Daha sonra ise telefonu kapatım açıyoruz ve menu tuşuna bastımızda en altta radio diye bir uygulama olarak gözükcektir
eger yapıştır dedinizden sonra not done:-21 hatası verirse c/ veya E/ yükleye bilirsiniz
zip şifresi: rapboydeniz
hallederiz
17-05-2007, 08:48
z bölümü hiç bir zaman hiç bir dosyayı kaydetmezde değiştrmzde silmezde onun için c yada e bölümünü kullanılabilir
hallederiz
17-05-2007, 08:50
dosya şifreli usta bunun rar şifresi nedir
arkadaşım deneme yanılmayla buldum şifreyi, rapboydeniz şifresi
üstad radyo simgesi geldi ancak çalışmıyor, hiç bir hatada vermiyor, sadece tıklıyorum o kadar başka bir olay yok. yapacağımız birşey varmı telefon 6630
mehmet07
17-05-2007, 10:19
iyi de ben programı indirdim zip zifresinide yazdım açmıyor
neden acaba bilen varmı
mehmetm33
25-05-2007, 00:58
şifreyi firdim açılmıyo bilenvarsa yazsın
DEJAVU®42
25-05-2007, 03:59
şifreyi firdim açılmıyo bilenvarsa yazsın
Nasıl acılmıyor dostum anlamadım ki tele atınmı acılmadı rar dosyasındamı cıkaramadın nasıl acılmıyor birazdaha acık yazarsan yardımıcı olmaya calışırım
ustad hakikaten bizde yükledik radio programı geldi menuye.ama acmadı.olsaydı süper olurdu.
kaant288
03-07-2007, 12:11
Arkadaşlar öncelikle telefona FExplorer programını telefonuna kuruyoruz daha sonra
FMRadio dosyasını telefona istediginiz şekilde (bluetooht yada datakablosu ile) sonrasında
gönderdimiz dosyayı eger bluetooht la attıysak mesaj(inbox) bölümünden z/system/apps içine yapıştırıyoruz.
Daha sonra ise telefonu kapatım açıyoruz ve menu tuşuna bastımızda en altta radio diye bir uygulama olarak gözükcektir
eger yapıştır dedinizden sonra not done:-21 hatası verirse c/ veya E/ yükleye bilirsiniz
zip şifresi: rapboydeniz
:puah: :puah: :puah: Baştan söyleyeyim.Ben kendim elektronik'ciyim.Şimdi bu cep telefonların içerisinde(s60 vb...) radyo alıcı devresi yok.Yani sen bu programı veriyorsun.Ama yanlış.Çünkü bu telefonlarda bu devre yok.E olmayınca telefon radyo sinyalini nerden alacak?Bide utanmadan internetten değil demişsin.Böyle böyle yap demişsinde.Sen kendin denedinmi bu programı bi söylesene.:46: :46: :46:
kaant288
04-07-2007, 09:39
Dejavu kardeş noldu sesin soluğu çıkmadı.Dediklerim doğru değilmi.?Yoksa senin dediklerinmi doğru?
NoKia 7610'a da olurmu ? Yada Hiç bi telefonada olmuomu yoqsa :DBaksanıza Hiçkimse olumlu bi sonuç alamamış...
kaant288
06-07-2007, 17:05
NoKia 7610'a da olurmu ? Yada Hiç bi telefonada olmuomu yoqsa :DBaksanıza Hiçkimse olumlu bi sonuç alamamış...
Kardeş almamamız normal.Çünkü bu s60 vb... telefonlarda içinde tuner(Yani radyo sinyallerini alması için gerekli devre yok.:puah: E öyle olmayınca bu telefon nasıl alacak bu sinyalleri?Yani YALAN arkadaşlar.Biri kuyuya bi taş atıyo , kişi çıkaramıyo hesabı.Kesin bu konuyu açan arkadaşda arkadaşda
kendisi denemeden etmeden ortalığa sallıyolar.:mad2: Yani değerli modüratörlerimiz bi el atmalı bu işe Ortalık çöplük gibi oluyor.(Bu anlattıklarımda ben kendim elektronikçiyim.)Yani inanmayan varsa diye.:tongue:
shaggy77
10-12-2007, 00:07
Hakkaten telefonda tuner yoksa GPRS üzerinden dinlersiniz ve kontorler uçup gider...
hallederiz
21-12-2007, 23:25
program çalışmadığından
konu kilitli