Orijinalini görmek için tıklayınız : saba 55 ekran lütfen yardım
uydu_111
18-05-2007, 12:49
arkadaşlar saba 55 ekran tv var tv de ses var görüntü yok görüntü baya siyah acaba ne yapmam lazım lütfen yardım edin
kardeş screnden açtınmı nasıl bir görüntü var
kamerayn
19-05-2007, 10:45
tv nin tüp filaman larını kontrol et yüksek gerilim trafosu nu kontrol et tüpün fleman voltaj larını kontrol et ve renk entegresini calışır kene elinle degdigin de renk geliyorsa entegresini degiştir tabi bu işanlarsan
uydu_111
19-05-2007, 15:33
tv nin tüp filaman larını kontrol et yüksek gerilim trafosu nu kontrol et tüpün fleman voltaj larını kontrol et ve renk entegresini calışır kene elinle degdigin de renk geliyorsa entegresini degiştir tabi bu işanlarsan
arkadaşlar daha öncede televizyonda söyle bir problem vardı acma tusuna bastıgında pıt pıt diyye ses geliyo televizyon kendini acamıyor powwer ısıgı sürekli yanıp sönüyodu ama hemen tusu bidaha tusa basıp acıp kapaınca düzeliyordu bende öyle bırakmıstım ben konyada üniversitedeyim bu arızayı kardesim söyledi izmirde ondan herhalde yüksek gerilşim trafosu bozuldu baska bir firi olan varmı acaba
cetindeniz
21-05-2007, 01:49
saba 55 demişsin ama hangi saba şimdi biz sana arızayla ilgili hangi şase üzerinde sana arızaya sebebiyet veren vede arızalı olan neye dayanarak deyebilirizki
SMS kondansatörlerini değiştir.