Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Böle Şahin Gördünüzmü?

DEJAVU®42
18-05-2007, 19:35
Şahin mi Yoksa Subaru mu?Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

MusaKa92
18-05-2007, 19:37
bizim burda var bi tane bulursaam fotosunu çeker koyarım :puah:

umuter
18-05-2007, 19:38
herhalde sadece arabanın arkasını modifiye etmişler :):) önden veya bütün halde hiç resmi yok ta :puah:

MusaKa92
18-05-2007, 19:41
herhalde sadece arabanın arkasını modifiye etmişler :):) önden veya bütün halde hiç resmi yok ta :puah:
:puah::puah::puah:

Hakan Gül
18-05-2007, 19:58
Bir şahin için fazla emek ve para harcanmış bence..Eşşeğe altın semer vurmuşlar yine değişmemiş

Onur Özkan
18-05-2007, 20:32
ŞUBARU 1,6İ(mpreza) yapmışlar

banshee8831
18-05-2007, 21:17
5 para etmez bir araba olduğu için modifiye değil cam suyu bile koymaya değmez.gidip birde o kadar modifiye olayını buna uygulayınca modifiyenin adı kirlenmiş.yazık... :(

DEJAVU®42
18-05-2007, 21:23
bizim burda var bi tane bulursaam fotosunu çeker koyarım :puah:

sende koy bakalım sizin ordaki şahini o nasıl olmuş bir de ona bakalım :)

Onur Özkan
18-05-2007, 21:26
5 para etmez bir araba olduğu için modifiye değil cam suyu bile koymaya değmez.gidip birde o kadar modifiye olayını buna uygulayınca modifiyenin adı kirlenmiş.yazık... :(

Zaten bizim modifiye anlayışımız farklı sağa sola 2 stiker yapıştırıp etekleri uzatınca modifiye oluyor...!!! Ama arabanın motorunu kimse düşünmüyor araba gusel gözüktüğünü zannedince modifiyeli oluyor ama araba 120 yi geçmiyor zaten lpg li ve modifiyeli :)...!!! Araba ya o kadar masraf yapılıyor 2 yıl sonra kaporta çürüyor ne o turbosu var :)

kaant288
21-05-2007, 03:42
ŞUBARU 1,6İ(mpreza) yapmışlar

Hayatımızda subaru görmesek yutacaz subaru diye.:puah:

banshee8831
21-05-2007, 04:15
Zaten bizim modifiye anlayışımız farklı sağa sola 2 stiker yapıştırıp etekleri uzatınca modifiye oluyor...!!! Ama arabanın motorunu kimse düşünmüyor araba gusel gözüktüğünü zannedince modifiyeli oluyor ama araba 120 yi geçmiyor zaten lpg li ve modifiyeli :)...!!! Araba ya o kadar masraf yapılıyor 2 yıl sonra kaporta çürüyor ne o turbosu var :)

evet :D sana sonuna kadar katılıyorum.birde youtubeta araştırırsan süper spor TOFAŞLAR!!! güya ferrarileri geçiyorlar.utanmadan bide videolarını koymuşlar.aslında ferrari kırmızı ışıkta duruyor yada önüne araba gelince mecburen yavaşlamak zorunda.e gariban arkadaşlarda haliyle süper arabalarıyla ferrariyi geçtiklerini zannediolar.hele bir videodaki konuşma beni öldürdü.diyalog aynen böyle:

A:ne ulan bu.modeli ne ferraride anlayamadım tam.
B:gardaş ben bunu biliom.bu f430.benim bilgisayarımda kırmızısının duvar kağıdı var.(olay burda bitio gül gül öldüm yaa)hadi geçsene lan şunu
A:tmm gardaş merak etme.(ferrarinin önüne araba çıkar yavaşlar)ahamda geçtik lan ferrariyi hadi youtuba yayınlayak.olm adam zengin ama araba sürmeyi bilmiyor

işte ülkemizde böyle insalar olduktan sonra modifiye denen kavram hiç bizaman diğer ülkeler gibi gelişemiyecek ne yazıkkı.

aytug33
21-05-2007, 10:08
neden bu kadar kötülüyonuz tofaşı anlamadım. neden kaportası çürüsün sen arabaya iyi baktıktan sonra haaa birde en basidi servis bakımı hangisi daha hesaplı. artı bende de var 91 model orjinal lpg li 180-200 e kadar basıyorum. hiç bişeyde olmuyor. gayette memnunum. Yerli malı yurdun malı.

Sonsuzluk
21-05-2007, 11:48
Kendine göre uğraşmış çaba göstermiş ve bi para harcamış..
Demek ki kendisine hoş duruyor...:45:
Ama eşşek muhabbetine gelince evet aynı eşşek sadece semer farklı (arkadan):puah:

TEKNİSYEN101
28-05-2007, 22:16
bence pek güzel olmamış

eraybal
28-05-2007, 22:50
sade bıraksalar daha iyi böyle görünce iğreniyorum.araba çok köşeli zaten estetik hepten gidiyor...

Onur Özkan
28-05-2007, 22:58
neden bu kadar kötülüyonuz tofaşı anlamadım. neden kaportası çürüsün sen arabaya iyi baktıktan sonra haaa birde en basidi servis bakımı hangisi daha hesaplı. artı bende de var 91 model orjinal lpg li 180-200 e kadar basıyorum. hiç bişeyde olmuyor. gayette memnunum. Yerli malı yurdun malı.

Kardeş olabilir ama ben anlayamadım hem en fazla 1,6 motor dur araban hem lpg li hemde 200 basıosun ve kaportasına ne kadar bakarsan bak ille çürüyor yani bu tartışılmaz teneke he yine de kullanılmıyacak bir araç demiyorum türkiye de piyasası olan ve çok rahat alınıp satılan bir araç...!!!

mehmet07
28-05-2007, 23:08
o da ne memleketimin plakası olur oralarda böle işler

tike®
28-05-2007, 23:15
evet :D sana sonuna kadar katılıyorum.birde youtubeta araştırırsan süper spor TOFAŞLAR!!! güya ferrarileri geçiyorlar.utanmadan bide videolarını koymuşlar.aslında ferrari kırmızı ışıkta duruyor yada önüne araba gelince mecburen yavaşlamak zorunda.e gariban arkadaşlarda haliyle süper arabalarıyla ferrariyi geçtiklerini zannediolar.hele bir videodaki konuşma beni öldürdü.diyalog aynen böyle:

A:ne ulan bu.modeli ne ferraride anlayamadım tam.
B:gardaş ben bunu biliom.bu f430.benim bilgisayarımda kırmızısının duvar kağıdı var.(olay burda bitio gül gül öldüm yaa)hadi geçsene lan şunu
A:tmm gardaş merak etme.(ferrarinin önüne araba çıkar yavaşlar)ahamda geçtik lan ferrariyi hadi youtuba yayınlayak.olm adam zengin ama araba sürmeyi bilmiyor

işte ülkemizde böyle insalar olduktan sonra modifiye denen kavram hiç bizaman diğer ülkeler gibi gelişemiyecek ne yazıkkı.

Bu olmadı işte gökhan sana şahin göstereyimde gör hemde sana yakın bir yerde ostimde 06 MJU 06 işte özellikleri

ARAÇ BİLGİLERİ:
TOFAŞ ŞAHİN TURBO
1993 MODEL

TEKNİK ÖZELLİKLER:
1600CC TURBO İNTERCOOLER
T3 TURBO
FORGED PİSTONLAR
ÖZEL SEGMANLAR
ÖZEL KRANK
ÖZELKASNAK
ÖZEL YATAK
DERECELİ EKSANTRİK
KISA KOLLAR
GELİŞTİRİLMİŞ KAPAK
2.0 MİRAFİORİ ŞANZUMAN
2.0 MİRAFİORİ DİFERANSİYEL
KONİ AMORTİSÖR
ÖZEL YAYLAR
MAGNEX EKSOZ
15 İNÇ ENKEI JANT
Ve sadece 400hp :)
Aracın tüm motor modifyesi araç sahibi tarafından yapılmıştır

linke tıklayıp videolarınıda izleyebilirsin ferrariyle yaptığı dragda vardıda bulamadım neyse bir ara bulurum :)

Only the registered members can see the link

DEJAVU®42
28-05-2007, 23:29
Usta ne yapmışlar oyle arabayı o artık şahin olmaktan cıkmış başka bişey olmuş ona şahin denmez artık bukadar degişiklikten sonra

banshee8831
28-05-2007, 23:41
isterse 1000 beygir olsun yaf.adam olmadıktan sonra neye yarar.tofaş tofaştır.modifiye denen absürt bir şeye hiç mi hiç gerek yok.araba istediği kadar sağlamlaştıırlsın hiç bir güvenlik özelliğide olmaz.ayrıca araba ani ivmelenmelerede açık bir yapıda değil.2 gün sonra ön bi yanda arka bi yanda ortadan 2 ye ayrılmasın :D

arkadaşın biride tofaşı kötülemeyin demiş.kardeş kusura bakma.tmm herkesin kendi kesesine cebine göre olur bu araba işi sonuçta bendede 2. el clio var ve lpgli.ama bir tofaş kesinlikle modifiye aracı değil bence.hele hele içine set döşeyip,bilimum cafcaflı oyun havaları oynatıp :D ortalıkta makas atmak hiç yakışmıo :D
bence tofaş sadece aile arabası olmalı.onun harici yakışmıo belirtmek istediğimde bu.modifiye için gerçekten 5 para etmez desem yalan olmaz.çünkü 7-8 milyara alınan bir tofaş parasına gidipte 106 yada e30 kasa bmw gibi bişeyler alınsa o zaman modifiye olur...

bulletfromhell
29-05-2007, 00:00
modifiye olayı adam gibi yapılmadıktan sonra maalesef kelebek gibi duruyor....heleki motor modifikasyonlarında abuk subuk adamlar 'bişoolmaz abi' mantığıyla hareket ettiği zaman yeni bi motor kaçınılmaz oluyor....bence şahin gibi değmeyecek bi arabaya değilde gerçekten iyi bi arabaya çok profesyonel ekipler tarafından modifikasyon yapılırsa (motor & dış gövde) işte o zaman tadından yenmez....

tike®
29-05-2007, 00:20
isterse 1000 beygir olsun yaf.adam olmadıktan sonra neye yarar.tofaş tofaştır.modifiye denen absürt bir şeye hiç mi hiç gerek yok.araba istediği kadar sağlamlaştıırlsın hiç bir güvenlik özelliğide olmaz.ayrıca araba ani ivmelenmelerede açık bir yapıda değil.2 gün sonra ön bi yanda arka bi yanda ortadan 2 ye ayrılmasın :D

arkadaşın biride tofaşı kötülemeyin demiş.kardeş kusura bakma.tmm herkesin kendi kesesine cebine göre olur bu araba işi sonuçta bendede 2. el clio var ve lpgli.ama bir tofaş kesinlikle modifiye aracı değil bence.hele hele içine set döşeyip,bilimum cafcaflı oyun havaları oynatıp :D ortalıkta makas atmak hiç yakışmıo :D
bence tofaş sadece aile arabası olmalı.onun harici yakışmıo belirtmek istediğimde bu.modifiye için gerçekten 5 para etmez desem yalan olmaz.çünkü 7-8 milyara alınan bir tofaş parasına gidipte 106 yada e30 kasa bmw gibi bişeyler alınsa o zaman modifiye olur...
merak etme motor gücü bu kadar arttırılan bir araçda firen sisteminde uygun olarak düzenlenmiştir buradaki amaç şahine deyip deymeyeceği değil şahin gibi yerli bir otomobile bile istendiğinde modifiye yapılabileceğini göstermektir tamamen bir ayrıcalıktır Ankara'da onlarca 106 veya e30 gibi modifiyeli araç gösterebilirim peki başka şahin varmı? ben şahsen o araca sahip olmak isterim o 6-7 bin ytl diye bahsi gecen araç 30-40 bin dolarlık araçların façasını çok bozmuştur:) zaten gösteriş meraklısı biri olsa ilk önce aracın dışını yapardı ama araç dışarıdan bakınca tamamen orjinal

bu arada bir söz vardır

Ne elbiseler gördüm içindeki adam değil ne adamlar gördüm üstündeki elbise değil bilmem anlatabildim mi:)

Yaban Ali
29-05-2007, 00:27
30-40 bin dolarlık demek istediniz sanırım..

tike®
29-05-2007, 00:32
30-40 bin dolarlık demek istediniz sanırım..
bin eksik kalmış:) düzelttim teşekkürler:45:

EFE_KENTLİ
29-05-2007, 01:02
tofaşa yapılan modiviye yakışıyor nede olsa:)
paylaşım için teşekkürler

draculu45
29-05-2007, 01:09
arkadaslar bildiğim kadar dünyanın bütün mucitleri bizde heran hersey olabilir

Özgür Erge
29-05-2007, 02:35
valla bendede var şahin yapmıyorum hiç bişey normal biniyom yapsan ne olacak yaptığın masrafa deymiyo