Orijinalini görmek için tıklayınız : Belgeseller...
karademir10
19-05-2007, 13:48
National geo, travel, vb.. gibi kaliteli belgesel kanallarını tps yazılımı ile izleyemiyoruz.
Bu kanalları açmak için manuel girilebilecek *** varmıdır?
Bu kanallar hangi yazılım ile açılır?
Daha önce hiç Goldmaster bu kanallar için yazılım verdimi?
Bu konularda bilgisi olanlar bilgi verebilirse memnun olurum...
Cihazım 4450 (20-25 gün önce aldım. )
MusaKa92
19-05-2007, 13:51
National geo, travel, vb.. gibi kaliteli belgesel kanallarını tps yazılımı ile izleyemiyoruz.
1 manuel *** girilmiyor
2 ustalar bilir. benim yazılımla ilgili bilgim yok.:45:
3 ustalar bilir onu da...
Hayırlı olsun yeni cihazınız:present:
Özgür Erge
19-05-2007, 13:59
arkadaşım dediğiniz kanalları izleyebilmeniz hispasat kurulu çanagınızın olması lazım şuan d+paketi ve tv cabo paketi full açık yazılımda forumda mevcuttur hotbırdde natıonal geove travel izlenememektedir
TEKNİSYEN101
19-05-2007, 15:29
eger çanagın hıtbord e çevrili ise terra nova kanalı var şu an o açık, diğerleri içinse 1 yıl öncesine kadar şifreleri açlılıyordu fakat kanallar şifreleme sistemini değiştirdi şu an hıtbord te izlenememektedir.
karademir10
19-05-2007, 15:32
Hayırlı olsun yeni cihazınız:present:[/COLOR][/B]
Saolun...:nod:
karademir10
19-05-2007, 15:35
arkadaşım dediğiniz kanalları izleyebilmeniz hispasat kurulu çanagınızın olması lazım şuan d+paketi ve tv cabo paketi full açık yazılımda forumda mevcuttur hotbırdde natıonal geove travel izlenememektedir
Yanıt içi teşekkür ederim.
National kanalları, travel, nba vs gibi kanallar listede olduğu için şifre ile izlenebiliyodur diye düşünmüştüm.
karademir10
19-05-2007, 15:37
eger çanagın hıtbord e çevrili ise terra nova kanalı var şu an o açık, diğerleri içinse 1 yıl öncesine kadar şifreleri açlılıyordu fakat kanallar şifreleme sistemini değiştirdi şu an hıtbord te izlenememektedir.
Akşam terra novaya bakacağım saol. Bu kanal TPS ile mi açılıyor yoksa hep açıkmıydı. Hiç denk gelmedi aksi halde favorilerime eklemiştim coktan:smiles24:
yücel emir
28-05-2007, 22:07
arkadaş telstar12 uydusunda National kanalları var 2adet birisi türkçe