Orijinalini görmek için tıklayınız : Supersatforum'dan Bir Yenilik Daha..Şikayet Butonu..
Hakan Gül
21-05-2007, 23:38
Arkadaşlar Supersatforum olarak sizlere bir yenilik daha sunuyoruz..Sizinde bildiğiniz gibi her forumda kendini bilmezler çıkıp küfür veya reklam yapma gibi hareketlerde bulunuyorlar ve moderatörlerimizde her zaman erken müdahale edemiyor..Artık hiçbir moderatör görmese bile sizin sayenizde anında müdahale edilecek..
Tek yapmanız gereken uygunsuz mesajı gönderen kişinin avatarının altında bulunan Only the registered members can see the link şeklindeki butona basmak..Bu butona bastığınız anda moderatör arkadaşlarmızın haberi oluyor ve böylece erken müdahale gerçekleşmiş oluyor..Bu uygulamanın bir benzeri başka yerlerdede vardır ancak onlara e-posta şeklinde gider..Bizimki farklı bir yöntem olduğu için anında haberimiz oluyor..
SUPERSATFORUM'DA YENİLİKLER BİTMEZ... :45:
güsel bir uygulama böylece daha tedbirli olurlar ve küfür fln vb. davranışlarda bulunmazlar.:45:
güsel bir uygulama böylece daha tedbirli olurlar ve küfür fln vb. davranışlarda bulunmazlar.:45:
Evet bu özellik sayesinde sizin göremediginiz alanlarda otamatikman konu acılmaktadır. Yani konuya ne yazmış kim yazmış ve konunun içerigi gibi:warn:
iyi güzel bu uygulamada sakın arkadaşlar suyunu çıkarmasın bunuda söyleyelim aynı zamanda
iyi güzel bu uygulamada sakın arkadaşlar suyunu çıkarmasın bunuda söyleyelim aynı zamanda
Tabi bunu saka olsun diyede yapanlar cezai uygulama yapılacak
Hakan Gül
21-05-2007, 23:53
Eminim ki üyelerimiz bunu yapmaz güvenimiz tamdır :45:
serkan yılmaz kardeş ne hızlısın yaaaa pes yaniii yazdım döndüm bi bakayım dedim almışmı diye malum benim pc biraz ağır şaştım kaldım sana yaaaaaaaa:D
bulletfromhell
21-05-2007, 23:55
hayırlısı olsun
serkan yılmaz kardeş ne hızlısın yaaaa pes yaniii yazdım döndüm bi bakayım dedim almışmı diye malum benim pc biraz ağır şaştım kaldım sana yaaaaaaaa:D
Biraz öyleyimdir:wave:
DEJAVU®42
22-05-2007, 00:19
Güzel uygulama olmuş tabii kafasına göre herkes bu sakıncalı diye butona basmasa daha iyi olur gereken yerdede görevli arkadaşlar müdale ederler olaya hayırlı olsun
ömer yazıcı
22-05-2007, 01:05
güzel tedbiri elden bırakmamak lazım.herkes böylece birbirine saygılı davranır.
Sela_Sela
22-05-2007, 01:09
hayırlısı olsun........
Hayırlı olsun.Emeği geçenlere tsk'ler
Özgür Erge
22-05-2007, 01:53
Hayırlı olsun şikayet butonumuz bakalım forumda aykrı mesajı uyaran olcak mı
anthony99
22-05-2007, 10:32
Hayırlı olsun şikayet butonumuz bakalım forumda aykrı mesajı uyaran olcak mı
olur kanki olur bizim üyelerimiz duyarlıdır merak etme.:45: herkesin bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğinden eminim. hayırlı olsun.:present:
hallederiz
22-05-2007, 10:52
güzel bir uygulama
Hala gereksiz yere butona basılıyor deneme yapmanıza gerek yok rapor anında gelir lütfen gerekli olmadıkca butonu kullanıp görevli arkadaşları oyalamıyalım!!!
KAON-TR™
16-06-2007, 11:35
bilgi için teşekkürler
Mehmet Kaynaklı
16-06-2007, 12:03
hayırlı olsun ama ard niyetlilere sankim eğlence çıktı gibi :(
pencere77
16-06-2007, 18:43
hayırlı olsun ama ard niyetlilere sankim eğlence çıktı gibi :(
art niyetlilere eğlence çıkarsa 3-5 günlük dinlenmeye gönderirseniz giden kişi bi düşünür:8[1]: :8[1]:
hayırlı olsun güzel bir yötem...:)
Mehmet Kaynaklı
16-06-2007, 22:18
art niyetlilere eğlence çıkarsa 3-5 günlük dinlenmeye gönderirseniz giden kişi bi düşünür:8[1]: :8[1]:
:45: :45: :8[1]: