PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 7500 ci yardim arkadaslar lutfen

B-A-R-O-N
24-05-2007, 20:48
arkadaslar cihaza bugunku tps auto yazilimini atim
bu yazilim ye7500ci_474s_xpa_x_xl_070523 herzaman attigim yazilim fakat bu sefer cihaza atigimda soyle bir ariza meydana geldi
E 1 yaziyor kanalari yazan ekranda baskada birsey yazmiyor com da calismiyor yeniden atayim suan hic birsey yapamiyorum sorun nedir acaba ve ne yapmam gerekir

ben yurt disinda yasiyorum servise goturme imkanimda yok eyer cihaz bozulmus derseniz yenisini alacagim
bu iste uzaman arkadaslar yine next den hangi cihazi tavsiye ederler

5000 ve7500ler haric yardimalrinizdan dolayi simdiden tesekurler

Konuyu yanlis yere actim galiba ozru dilerim kusura bakmayin yanlsi yerse

ertex74
24-05-2007, 21:59
arkadaslar cihaza bugunku tps auto yazilimini atim
bu yazilim ye7500ci_474s_xpa_x_xl_070523 herzaman attigim yazilim fakat bu sefer cihaza atigimda soyle bir ariza meydana geldi
E 1 yaziyor kanalari yazan ekranda baskada birsey yazmiyor com da calismiyor yeniden atayim suan hic birsey yapamiyorum sorun nedir acaba ve ne yapmam gerekir

ben yurt disinda yasiyorum servise goturme imkanimda yok eyer cihaz bozulmus derseniz yenisini alacagim
bu iste uzaman arkadaslar yine next den hangi cihazi tavsiye ederler

5000 ve7500ler haric yardimalrinizdan dolayi simdiden tesekurler

Konuyu yanlis yere actim galiba ozru dilerim kusura bakmayin yanlsi yerse

aslında o cihazlara kolay kolay yanlış yazılım atılmaz
fakat binde bir oluyor atmış oldugunuz yazılım büyük bir ihtimal ile hatalıydı
eski versiyonlar yazılımlardan birini atmayı deneyin sonucu da burda yazın lütfen

B-A-R-O-N
25-05-2007, 16:25
kardes com calismiyor yazilim almiyor yani hic birsey kabul etmiyor anliyacagin cihaz oldu galiba

ALFA73™
30-05-2007, 23:34
@B-A-R-O-N Cıhazınıza aıt olan LOADERI acıp tabı bu arada cıhazın fişi cikik olsun cıhazınıza aıt olan bı öncekı yazılımı cağirip DOVNLOAD değin ve cıhazın fişini takınız cıhazınıza yuklenmeye başliyacaktır cıhazınız acıldiğinda cıhazınıza komple fabrıka resetı cekınız KANAL bılgısı dahı kalmasın şimdiden kolay gelsin iyi calişmalar

reception
31-05-2007, 01:21
Önce orjinal yazılım at.
Sonra fabrika ayarlarını yap.
Yazılımı tekrar indir.Yeni yazılımı at.
Saygılar.
ES<ES