PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iftiranın iz'i ekranda kaldı

davutkorucu
26-05-2007, 11:59
Only the registered members can see the link

İFTİRANIN İZ'İ EKRANDA KALDI

Türkiye'nin ilk belgesel kanalı İz'de skandal yaşandı. Milyonlarca insana iftira atıldı, herkes öylece seyretti.

Belgesel kanal İz'de Akdeniz'in Hikayesi adlı yabancı belgeselde Türkler soykırımcı olarak gösterildi.

Saat 17.50 ile 18.38 saatleri arasında yayınlanan belgeselde Ege adalarını işgal edip, masum halkı topluca öldüren soykırımcı bir ulus olarak gösterildi.

Rezaleti duyuran Sabah'tan Yüksel Aytuğ oldu. Yazar Aytuğ, Eloğlu çamur attı, ekranda İz'i kaldı! dedi. Yabancı belgesel üstelik Türkçe dublajlı verildi. Ama kanaldan hiç bir müdahale yapılmadı.

Orijinal adı DOC olan belgeselde Sakız adasında yaşayan 25 bine yakın Yunanlı'nın bir kaç yüzyıl önce Türkler tarafından kılıçtan geçirildiği iddia edildi.

Katliam sırasında gövdelerinden ayrıldığı iddia edilen binlerce kafatasının saklandığı odaların da görüntüye getirildiği belgeselde ayrıca yıllar önce adadaki manastırı ziyaret etmek amacıyla gelen 40 Türk öğrencinin halktan gördüğü büyük tepkiden de söz edilerek, "Yunan halkı hala Türkler'den nefret ediyor" denildi.

KAYNAK: INTERNET HABER (Only the registered members can see the link)

satali
26-05-2007, 13:21
Zaten düşmanı dışarda aramamak lazım. Ne varss içimizde.

TEKNİSYEN101
14-06-2007, 02:52
kanal şifreli izlenemiyor zaten, ama kanal yöneticilerini esefle kınıyorum

ilo_11
01-01-2008, 12:16
vay adiler

lordlordleon
01-01-2008, 13:39
ya bu yapılanlar hak bize benim bir sürü arkadaşım var yurt dışında ezan sesi yasak TÜRKİYEDE ezan sesinden cok çan sesi dinliyoruz ben buna bir karşı değilim ama neden bizim milletimiz ezan sessiz namaz kılıyor orucunu acıyor israil azeri halka yapmamışmı ya bunlar hikaye biz kendi kendimizin kuyyusunu kazıyoruz tşklr paylaşım için