Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hotbird Uydusunu Da Tarayan 2.1.1 Yazilimi

yalcinticaret
26-05-2007, 11:27
ÇİFT ÇANAKLI HOTBIRD UYDUSUNU DA TARAYAN 2.1.1 YAZILIMI TUM D-SMART KUTULARINA ÇIKILMIŞTIR

Yeni yazılımımız 2.1.1 versiyon havaya çıkılmıştır. Bu yazılım satılmış olan tüm D-SMART kutularına standby konumunda otomatik olarak yüklenecektir.

Yazılımla birlikte gelen yenilikler ise şunlardır;
• Görüntü kalitesinde artış,
• Kanallar arası geçiş hızında iyileştirme,
• Şifreli kanalların başında dolar ($) işareti olması,
• Daha önce frekans bilgisini girmeden bulunamayan kanalların uydu taraması sırasında bulunması,
• Kanal eklemede şifresiz ve şifreli seçeneğinin olması,
• Kanal tarama ekranında frekans seviyesi ve kalite göstergeleri,
• Tarama esnasında frekans bilgilerinin verilmesi,
• Şifresiz olarak Hotbird uydusunda yapılan kanal taramasında çıkan kanal sayısı yüzlerce olmuştur,
• Hotbird kanallarının taranmasında tüm transponderlar eklenmiştir,
• Şifresiz olarak Turksat uydusunda yapılan kanal taramasında bütün uydu TP leri taranmaktadır,
• Menü tuşuna basıldığında ana sayfa ekranı çıkmaktadır,
• Menü içinde herhangi biryerde D-Smart tuşuna basıldığında en son izlenen kanala direk geçiş,
• Program rehberinde iyileştirme,
• Softkeys (renkli tuşlar)’in kullanımına ağırlık verilmesi,

Yazılımın otomatik yüklenmediği, sorun yaşayan müşteriler D-Smart kutularını gece herhangi bir Doğan TV kanalı üzerinde standby da bırakması gerekmektedir.

yalcinticaret
26-05-2007, 11:28
YENİ 2.1.1 YAZILIMIN MANUEL YUKLENMESİ

--------------------------------------------------------------------------------

MANUEL YAZILIM YÜKLEME

Yeni çıkan yazılımı D-SMART uydu alıcılarına manuel yüklemek kumandanızdan da mümkün. Manuel yükleme için aşağıdaki işlemleri yapmanız gerekmektedir.

Manuel yazılım yükleme nasıl yapılır?
1. D-SMART kutusunun fişi prizden çekilir,
2. Fiş tekrar takılır,
3. D-SMART kutusunun ön sol tarafındaki 3 adet (STANDBY , MAIL , RCU) kırmızı led’ler yanıp söner,
4. Tek ışık yanıp söner,
5. Tekrar 3 kırmızı ışık yandığı anda kumandanızdan arka arkaya 2 kere GERİ tuşuna basıp , 24 85 kodunu kumandanızdan tuşlayınız,
6. Karşınıza gelecek olan ekran yazılım yükleme ekranı olacaktır (NDSMMIVLoader)
7. Bu yükleme tamamlandığı zaman D-SMART kutusu başlangıç ekranına dönecektir.

Böylelikle yeni yazılım D-SMART kutusuna manuel olarak yüklenmiş olacaktır.

draculu45
26-05-2007, 11:31
anlatım ve paylasım için tesekürler

zafer murat
26-05-2007, 11:34
en azından hotbird problemini ortadan kaldırmışlar :)

yalcinticaret
26-05-2007, 11:34
anlatım ve paylasım için tesekürler

ne demek arkadaşım ben teşekkür ederim paylaşmak güzel

cosby
26-05-2007, 21:03
paylaşım için sağol üstat.şu kanal taşıma işini de aktif hale getirse iyi olacak.yada aktif ben nasıl yapıldığını bilmiyorum.yardımcı olabilirmisiniz acaba (taşıma varsa eğer)

yalcinticaret
26-05-2007, 22:52
paylaşım için sağol üstat.şu kanal taşıma işini de aktif hale getirse iyi olacak.yada aktif ben nasıl yapıldığını bilmiyorum.yardımcı olabilirmisiniz acaba (taşıma varsa eğer)

benimbildiğim taşıma hazır geliyor ama senkendi favori listeni istediğin sıraya göre yapabilirsin normal kanal sıralamasını d smart kendi yapıyor

cosby
26-05-2007, 23:09
benimbildiğim taşıma hazır geliyor ama senkendi favori listeni istediğin sıraya göre yapabilirsin normal kanal sıralamasını d smart kendi yapıyor

eyvallah üstat sağolsasın.ben liste harici sonradan ilave ettiğimiz kanallar için söylemiştim.bilgi için tekrar teşekkürler.

sabo1978
27-05-2007, 11:54
benim cihazımda hangi yazılım olduğunu nasıl ve nereden görebilirim

f47xfenerli
27-05-2007, 12:32
anlatımın için teşekkürler

berzan2007
27-05-2007, 12:46
merhaba arkadaşlar goldmaster 9400cıv biskeyleri hakkinda bilgisi olan varmi cok tesekkürler :( :praying: :(

berzan2007
27-05-2007, 12:47
bilen varsa lütfen bana yardimci olsun:(

berzan2007
27-05-2007, 12:48
bide benim bisskey ekleme 16 rakamli yardim pls

yalcinticaret
27-05-2007, 19:16
merhaba arkadaşlar goldmaster 9400cıv biskeyleri hakkinda bilgisi olan varmi cok tesekkürler :( :praying: :(

sorunu ile ilgili yere goldmaster bölümüne yazarsan arkadaşalr yardımcı olur ve daha cabuk cevap alırsın

cosby
29-05-2007, 14:56

üstat **** 1 ve **** 2 ile ilgili bir bilgin var mı nedir içeriği ne olacak?

taksi02
01-06-2007, 19:02
herkese merhaba bende inpax 5100 vardı yazılım desteyi olmadığ için d-smar"le takas etim kafam rıhat yazılım derdi yok herkese tavsiye ederim saygılar

ExCaLiBuR
04-06-2007, 08:48
herkese merhaba bende inpax 5100 vardı yazılım desteyi olmadığ için d-smar"le takas etim kafam rıhat yazılım derdi yok herkese tavsiye ederim saygılar
Hiç iyi yapmamışsın eğer bu cihaza yazılım desteği bulamıyorsanız ya siz işi bilmiyorsunuz yada arama yapmayı derim.Dreambox500 muadili cihazdır.Dreambox500 e ne verilirse uygulayabilirsiniz.Şuan birçok yerde birçok paketin shareleride veriliyor.