Orijinalini görmek için tıklayınız : "Böyle bir şampiyonluk hiç yaşamadım"
Hakan Gül
27-05-2007, 08:07
Only the registered members can see the link
Sırp oyuncumuz Mateja Kezman yaptığı açıklamada 4 ayrı takımla 6 şampiyonluk yaşadığını belirtti ve şunları söyledi: "Böyle sevgi hiç görmedim, böyle şampiyonluk yaşamadım. Çok gururlu, çok mutluyuz. Bu benim 6. şampiyonluğum ve 4 değişik kulüpte şampiyon oldum. Ama böyle sevgi hiç görmedim, böyle şampiyonluk yaşamadım."
bulletfromhell
27-05-2007, 12:10
doğru söylemiş....bu kadar kalitesiz geçen bir ligin ardından koparılan şampiyonluk yaygarasının büyüklüğü herkesi şaşırtır....
ayhancomert
27-05-2007, 12:39
ligi kalitesiz yapan haluk ulusoydur takımlar değil...
Hakan Gül
27-05-2007, 12:40
Ligin kalitesizliği Fenerbahçe'den kaynaklanmıyor..Tam tersine bu kadar engele rağmen şampiyon olunması Fenerbahçe'nin kalitesini ortaya koyar..
bulletfromhell
27-05-2007, 12:49
f.bahçe hakederek şampiyon oldu...kimsenin itirazı yok buna....ancak lig çok kalitesizdi ve f.bahçe zaten sahip olduğu kadroyla şampiyon olmalıydı.....yani sonuç doğal sonuç...abartılı bi olay değil.....
lordlordleon
27-05-2007, 12:54
doğru kedi olaşamıyacağı ete mundar dermiş :):):) en iyi olan her zaman kazanır hakedilmemiş bir şey yok haketmeden alınanları herkezde görüyor hakkımızla şampiyon olduk o kadarrrr...
doğru söylemiş....bu kadar kalitesiz geçen bir ligin ardından koparılan şampiyonluk yaygarasının büyüklüğü herkesi şaşırtır....
Aynen katılıyorum.Bundan daha iyi özetlenemezdi valla