PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yardımcı olun arkadaşlar

yücel emir
28-05-2007, 22:14
:bangin: :praying: :49: arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim bende goldmaster uydu cihazı var cihazım arıza yaptı sevise götürdüm garantili yaptırdım.ancak garanti belgesi kayboldu takrar arızalandı istanbula aldığım yere gönderdim tamiri yapıldı ancak benden ücret istiyorlar flaş eprom değişmiş ne yapmam gerekiyor. herkese teşekkürler.

tike®
28-05-2007, 22:22
:bangin: :praying: :49: arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim bende goldmaster uydu cihazı var cihazım arıza yaptı sevise götürdüm garantili yaptırdım.ancak garanti belgesi kayboldu takrar arızalandı istanbula aldığım yere gönderdim tamiri yapıldı ancak benden ücret istiyorlar flaş eprom değişmiş ne yapmam gerekiyor. herkese teşekkürler.garantili tamirat sırasında size verilen servis fişini götürmeniz yeterli olacaktır orada tüm bilgiler vardır kayıt olarakda fabrikada girilmiştir sonuç alamazsanız fabrika ile görüşün durumu bildirin onlar servise gerekli talimatı verirler:45:

mustafayapici
05-06-2007, 11:43
cıhazı almıs oldugunuz yerden faturasnı aldıysanız oda garantı yerıne gecer

pencilvania
05-06-2007, 23:27
:bangin: :praying: :49: arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim bende goldmaster uydu cihazı var cihazım arıza yaptı sevise götürdüm garantili yaptırdım.ancak garanti belgesi kayboldu takrar arızalandı istanbula aldığım yere gönderdim tamiri yapıldı ancak benden ücret istiyorlar flaş eprom değişmiş ne yapmam gerekiyor. herkese teşekkürler.

arkadaşım cevapları bırak şimdi garanti belgesi kayboldu dedin daha önce götürdüğün servise neden gitmedin bu 1 2.si hadi ona gitmedin fabrikaya neden göndermiyorsun sadece kargo ücreti veriyorsun.flaş değiştirdiyse güzelde para isteer aa.
ayrıca senin aldığın yer servismiki flaşı değiştirip cihazı garantiden çıkarmış.Yok oda servise göndermişse farura vermesi lazım sana vermemişse zaten o satıcı suçlu git şikayet et.Servis isterse faturan yok diye yine garantiye almayabilirdi...Biraz daha duyarlı olalım.Para veriyoruz lütfen belgemizi alalım kendi başımız ağrımaması için:nono:: :nono::