Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : bulent korkmaz ın bursa ıle anlastı

YANSIMA_38
30-05-2007, 20:01
bulent hocanın bursa ıle anlastıgı acıklandı az once kanal d nın spor ana haber bultenınde acıklandı

CABBARİ
30-05-2007, 20:07
aslında hiçbirşey için konuşmaya erken
1 saat önce beşiktaş ile anlaşmıştı şimdi döndü bursasporla anlaştı bence yarınıbekleyelim kokusu çıakr
selametle

bulletfromhell
30-05-2007, 20:30
aslında hiçbirşey için konuşmaya erken
1 saat önce beşiktaş ile anlaşmıştı şimdi döndü bursasporla anlaştı bence yarınıbekleyelim kokusu çıakr
selametle
:puah: :puah: :puah: :puah: bak ağam işte görüyosun bizim medyayı...ülen herkes olurda bülent hocanın adı beşiktaşta geçmez bile...:puah: :puah: :puah: :puah:

YANSIMA_38
30-05-2007, 21:05
:puah: :puah: :puah: :puah: bak ağam işte görüyosun bizim medyayı...ülen herkes olurda bülent hocanın adı beşiktaşta geçmez bile...:puah: :puah: :puah: :puah:

bu medya bızı mudaramı edecek ne kardes....:puah: :puah: :puah:

tarzan
30-05-2007, 21:11
bülen korkmazın adı hiç geçmedi beşiktaşla sallamayın o dediğiniz eğtuğrul sağlamdı asılsız şeyler yazmayın buraya bülent korkmazın adı sadece gençlerbirliği ile anıldı cuma günüde bursayla mukavele imzalıycak olan biten bu beyler

bulletfromhell
30-05-2007, 21:37
bülen korkmazın adı hiç geçmedi beşiktaşla sallamayın o dediğiniz eğtuğrul sağlamdı asılsız şeyler yazmayın buraya bülent korkmazın adı sadece gençlerbirliği ile anıldı cuma günüde bursayla mukavele imzalıycak olan biten bu beyler
yok yaw burda kimsenin salladığı yok...ne ben ,ne yansıma 38 kardeşimiz ,nede cabbari ağa....kendini gazeteci zanneden birisi atmıştır böyle bi iddia,cabbari ağa da yazmıştır....selametle

mehmet07
30-05-2007, 23:24
geçen de gençlerbirliği ile anlaştığını okumuştum ne bu ya

YANSIMA_38
30-05-2007, 23:30

konulara yorum yaparken konustugun kelımelere dıkkat et farkındaysan kaynagıda yazdım bıraz daha ıyı oku anla oyle yorum yap :nono::

YANSIMA_38
31-05-2007, 00:05
bura trıp yerı degıl klavyeden kımseye trıp yapmam ayrıca madem oyle cogul kullanma kıme dıyosan dırek de bende acıklama yapmım yazın hakkında

tarzan
31-05-2007, 00:07
senin algılaman eksikse ben napayım iyi oku bakalım kimin için yazıldığını iyi anlarsın ozaman

YANSIMA_38
31-05-2007, 00:11
bülen korkmazın adı hiç geçmedi beşiktaşla sallamayın o dediğiniz eğtuğrul sağlamdı

bak kardesım burda ne yazıyo yukarda sallamayın dedıgınız dıye senın yazına cvp verme nedenım buydu anladınmı sımdı olayı ayrıca algılamam fılan eksık degıl forumda neler yazdıgımıda yorumlarımda bellı goz atabılırsın

Nakkus
31-05-2007, 00:12
uslübunuza dikkat edin ve konuyu daha fazla uzatıp polemiğe dönüştürmeyin..!

YANSIMA_38
31-05-2007, 00:15
uslübunuza dikkat edin ve konuyu daha fazla uzatıp polemiğe dönüştürmeyin..!

ok nakkus kardesım konusarak arkadasla aramızdakı sorunu cozmeye calısıyorum sadece tsk...

TEKNİSYEN101
01-06-2007, 21:22
tarzan arkadaşım sallama kelimesi yazarak arkadaşlara ayıp etmişsin, forumdaki tüm arkadaşlar bu gibi mesajları bilgi amaçlı atmaktadır, emeği geçen arkadşların eline sağlık

TEKNİSYEN101
01-06-2007, 21:24
bülent hocanın bursada başarılı olacagına inanıyorum