PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ertuğrul Sağlam'a başörtü itirazı mı

DEJAVU®42
31-05-2007, 11:44
Only the registered members can see the link

Sağlam Beşiktaş'la anlaştığını açıklamasına karşın siyah-beyazlı yönetim teknik direktör konusunu pazartesi gününe bıraktı.
CNN Türk'ün haberine göre, Beşiktaş yönetimi Ümraniye'deki tesislerde yaptığı toplantıda Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot başta olmak üzere bazı yöneticiler Ertuğrul Sağlam'ın göreve getirilmesine eşinin başörtüsü nedeniyle karşı çıktı ve istifa tehdidinde bulundu.
Başkan Yıldırım Demirören'in büyük ölçüde anlaştığı Ertuğrul Sağlam'ın, resmi olmasa dahi, bazı yöneticiler ve camianın önde gelenleri tarafından, 'eşinin başı kapalı olduğu için' istenmediği iddia edildi.
Başkan Yıldırım Demirören, bu gelişmelerin ardından 2-3 alternatifi daha değerlendirip kararını pazartesi günü yapılacak yönetim kurulu toplantısından sonra açıklayacak.

pencere77
31-05-2007, 12:11
Only the registered members can see the link

Sağlam Beşiktaş'la anlaştığını açıklamasına karşın siyah-beyazlı yönetim teknik direktör konusunu pazartesi gününe bıraktı.
CNN Türk'ün haberine göre, Beşiktaş yönetimi Ümraniye'deki tesislerde yaptığı toplantıda Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot başta olmak üzere bazı yöneticiler Ertuğrul Sağlam'ın göreve getirilmesine eşinin başörtüsü nedeniyle karşı çıktı ve istifa tehdidinde bulundu.
Başkan Yıldırım Demirören'in büyük ölçüde anlaştığı Ertuğrul Sağlam'ın, resmi olmasa dahi, bazı yöneticiler ve camianın önde gelenleri tarafından, 'eşinin başı kapalı olduğu için' istenmediği iddia edildi.
Başkan Yıldırım Demirören, bu gelişmelerin ardından 2-3 alternatifi daha değerlendirip kararını pazartesi günü yapılacak yönetim kurulu toplantısından sonra açıklayacak.

eşinin başörtülü olmasının futbolla alakası nedir acaba?bazen insanlarımız çok garip düşünceler kapılıyor.teknik direktör SAĞLAM eşi değil ki?hem SAĞLAM gibi efendi bir insanı bulmuşsun bide eşine laf ediyorsun.eşi açık olsa daha iyi bir teknik direktör olacak.komiik şey bunlar.ERTUGRUL SAĞLAM bence efendi düzgün futbolu bilen biridir.Kayseri spordada bunu gösterdi.bir fenerli olarak ERTUĞRUL SAĞLAM'ı beşiktaşın başında görmek isterim:45: :45:

DEJAVU®42
31-05-2007, 12:33
bencede sacma adam dört dörtlük insan efendi delikanlı rakiplerine bile saygı gösteren bir insan oyunculuk dönemlerinde nasıl efendi ise teknikdirektörlük yaşamındada cizgisini hic bozmadı ben bir fenerbahceli olarak ona saygı gösteriyorum ve ezeli rakibimizin başında göremek beni sevindiriyor erturul inşallah ikinci bir fatih terim olur darısı Fenerbahcenin başına bir türk hoca ile başarılar yakalamak

YANSIMA_38
31-05-2007, 13:23
evet arkadaslar cok ama cok komık bı laf eger gercekse kı bende duydum cnn de haberlerde bu sozlerı yanı hoca takımın basına gelecek hanımı bas ortulu yok olmaz mı denır ıyı o zaman trıbune gelen bas ortulu taraftarlarıda almayın varmı boyle bısey gercı kımseyı yargılayamazsında kısısel dusuncedır ama cok yanlıs bısey fazla bısey demek ıstemıyorum burdan benı duymazkı ERTUGRUL SAGLAM desem kı memleketımde kal kayserıde guzel basarılar elde et kı bunun ıcın herseyı saglıyorlar sana da bu senın hanımının bası kapalı oldugunu soyleyen yonetıcı bır daha dusunsun .....:49:

wetin
31-05-2007, 14:12
:angry8: eşinin başörtülü olmasının futbolla ne alakası var bunlar eşi baş örtülü diye fotbolcuda almazlar yazık türkiyeyi ne hala getirdiler ALLAH bunlara akıl fikir versin çünki akla ihtiyaçları var aynı bayrak altındaki insanları birbirine düşman ettiler

istismar
31-05-2007, 14:22
bas ortulu hanımı olanların futbolda yerı yoksa ızlemeye gelen taraftarın %80 nının hanı mının bası ortulu alınasınlar kardesım hanımı bası ortulu seyırcı futbola zarar verıyor deılmı :46:

bulletfromhell
01-06-2007, 00:10
bu haber gerçekse eğer beşiktaşı tutmayı bugünden itibaren bırakıyorum....futbolcuyken eşinin başörtüsünden rahatsız olmayanlar şimdimi oluyorlar???üstüne üstlük ertuğrul sağlam'ın tarikat,şeriat,takunyacılık,ümmetçilik gibi bir tarzı kesinlikle yoktur,olmamıştır,olamazda......bu haber gerçekse eğer ertuğrul sağlam'dan sırf bu sebepten rahatsız olanlar gerçekten adamlarsa bugün yöneticilikten istifa etsinler....bu zihniyetin beşiktaşa vereceği hiç bir şey yoktur...bunların ancak zararı olur.......bu haber gerçek değilse ve meşhur medyamızın sallamasıysa şunu diyeyim:eğer adam gibi gazeteci olabilseydiniz zaten gerçekleri öğrenip yazabilirdiniz....mesele baş örtüsü bilmemne falan değil...sadece gelecek hafta başına kadar bekleniyor.....bunu bile araştırıp çözemeyen bir medyaya benden kocaman bir YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH....YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ GAZETECİ MÜSVEDDELERİNE !!!!!!!!!!!!!!!!!

nilay_deniz
01-06-2007, 01:47
kusura bakmayın ama bu benim düşüncem ben bunu tek bir lafla acıklıyorum GERİ KAFALILIK ve bu düşünceler hiç bir zaman temizlenmiycek cünkü agaclar sürekli meyve veriyor ve yetişiyor meyveyi yetiştiren agacın kökü insan yapısıda böyle 5 yaşındaki çocugun kafasına baş örtü takıyolar okul yerine camiye gönderiyolar ve o cocuk ne ögrendıyse ilerde kendi cocugunada aynı muammeleyi yapıcak bilmiyorum bana sacma geliyo insanlaristediklerini yapmakta ne kadar özgür dersek diyelim yinede kısıtlamalar var ve sonucunda böle olaylar ortaya çıkıyo ve haketmedikleri davranışları görüyorlar..

wetin
01-06-2007, 02:15
kusura bakmayın ama bu benim düşüncem ben bunu tek bir lafla acıklıyorum GERİ KAFALILIK ve bu düşünceler hiç bir zaman temizlenmiycek cünkü agaclar sürekli meyve veriyor ve yetişiyor meyveyi yetiştiren agacın kökü insan yapısıda böyle 5 yaşındaki çocugun kafasına baş örtü takıyolar okul yerine camiye gönderiyolar ve o cocuk ne ögrendıyse ilerde kendi cocugunada aynı muammeleyi yapıcak bilmiyorum bana sacma geliyo insanlaristediklerini yapmakta ne kadar özgür dersek diyelim yinede kısıtlamalar var ve sonucunda böle olaylar ortaya çıkıyo ve haketmedikleri davranışları görüyorlar..

:angry8:camiye degilde kiliseyemi gitsin? insanlar bu ülkede inaçlarını istediklerigibi yaşayamayacaklarmı?

CABBARİ
01-06-2007, 10:13
eger başörtüsü futbolun içine kadar girdiyese pes diyorum ve çekiliyorum!!!!!

cencelik
01-06-2007, 10:34
bune çağdışı bir anlayış pes doğrusu,cumhurbaşkanımı seçiyorlar teknik direktör'mü alıyorlar

pencere77
01-06-2007, 12:14
şuan Ertuğrul SAĞLAM imza atıyor.beşiktaş Türk futbolu adına hayırlı olsun!!!!!!!!:wave: :wave: BJK tv deşuan veriyor canlı yayında ve STv haber de veriyor.

ahmeTTaşar
01-06-2007, 12:19
görünce inandım hayırlı olsun...

pencere77
01-06-2007, 12:24
Demirören güzel konuştu bazıları siyaset yapıyor dedi.bjk ta siyaset olmaz dedi.fenerli olarak mutlu oldum türk futbolu adına.yerli teknik adamla çalışmak iyidir ve sonuna kadar devam

pencere77
01-06-2007, 12:32
imza atıldı şuan itibariyle.2,5 yıllığına anlaşıldı.hayırlı olsun futbol camiamıza

CABBARİ
01-06-2007, 12:52
beşiktaşa hayırlı osun en çok ertugrul saglşam için sevindim
selametle

NoKTa
01-06-2007, 13:57
Saglam beşiktasa hayırlı olsun başarılar dilerim
.............................................................
Yalnıııız baş ortusunu sporun içine sokanlarada yazıklar olsun
Hani spor barış dostluk kardeşlikti
Banene senin mini eteginden bana ne başortunden nasıl istersen nasıl mutluysan oyle yasa demeyi nezaman ogrenecegiz?

YANSIMA_38
01-06-2007, 14:12

arkadasım dusuncene saygı duyarım ama oyle yasamak ısteyen ınsanlara GERI KAFALI dıyemezsın bu lukse kımse sahıp degıl ozgurce yasamaktan bahsedıyorsanız onların da o sekılde ozgur yasantısıdır kımse karısamaz kım nasıl ısterse oyle yasar ınsanların dusuncesıne saygı duymak gerekır

eger ben rast gelmedım sımdı burda gordum ertugrul hoca ımza atmıssa hayırlı ugurlu olsun besıktasa bu arada (bulletfromhell) kardesım haklıymıssın bekleyım gorelım demıstın :present: :45:

baygin
01-06-2007, 14:13
yazıklar olsun başkada bişey demiyorum.....................

caner1960
01-06-2007, 14:15
Bence lucescu olsaydı daha iyiydi

CABBARİ
01-06-2007, 14:45
Ertugrul imzayı attı hayırlı olsun bu polemiğe gerek yok artık
Konu Kapatılmıştır!!!!