Orijinalini görmek için tıklayınız : hangi yazılımlar hispatı çözer
ozgurguler
03-06-2007, 00:03
merhaba
v12.c1.a5 bordlu sunny var
hotbir bırakarak hispasata geçmeyi düşünüyorum.
forumdaki yazlımlar kanalları açıyormu
yazılım bulma sıkıntısı yaşarmıyım
merhaba
v12.c1.a5 bordlu sunny var
hotbir bırakarak hispasata geçmeyi düşünüyorum.
forumdaki yazlımlar kanalları açıyormu
yazılım bulma sıkıntısı yaşarmıyım
Forumdaki yazılımlarla tv cabo ve d+ kanalları izleyebilirsiniz.Guncel *** girerek acıyor zaten yazılımlara gerek yok
ozgurguler
03-06-2007, 00:07
demek istediğim zaten keyler mevcut yazılımların içinde çıkıyormu yoksa bir de *** arama ve girme derdim olacakmıdır ??
demek istediğim zaten keyler mevcut yazılımların içinde çıkıyormu yoksa bir de *** arama ve girme derdim olacakmıdır ??
*** forumda var ben softcamı gunluk veriyorum zaten sorun olmaz softcamda atabilirsiniz..
ozgurguler
03-06-2007, 00:23
anladığım kadarı ile kke yuklemek için editorü ile yazılımın içine dosyayı yukletmek gerekiyor ama linkte editör indirilemiyor dosya silinmiş diyor.
kke+ nedir ve hangi kanaları çözer ?
ve bunu editör olmadan softcam *** gibi yükleme yöntemi varmıdır?
aynı zamanda çalışan bir editör linki atabilirmisiniz?
teşekkürler
anladığım kadarı ile kke yuklemek için editorü ile yazılımın içine dosyayı yukletmek gerekiyor ama linkte editör indirilemiyor dosya silinmiş diyor.
kke+ nedir ve hangi kanaları çözer ?
ve bunu editör olmadan softcam *** gibi yükleme yöntemi varmıdır?
aynı zamanda çalışan bir editör linki atabilirmisiniz?
teşekkürler
Only the registered members can see the link***-19004.html?p=107813#post107813 dosyalar yüklendi indirebilirsiniz kke+ softcam *** gibi keydir
ozgurguler
03-06-2007, 00:42
bana cevap verebilirseniz çok memnun olacağım
verdikya :)
bulletfromhell
03-06-2007, 00:44
kardeş kke+ kaon tabanlı cihazlar için bir softcam formatıdır....hispasat için ya softcam atarsın günlük,yada elle manuel *** girersin...auto yazılım yok şu anda....