Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Biz Uzaktaki Adanalılar

Memo007
05-06-2007, 21:21
Arkadaşlar bir uzaktaki Adanalı olarak Adana'dan uzakta olmanın üzüntü ve hasretini siz Adana'dakiler ne kadar bilebilir bilmiyorum ama empati yapanlar da yok değildir.
Bu başlığı açmaktaki amacım aslında herkes buraya gelsin ve ben de uzaktaki Adanalılardanım ve şurada yaşıyorum gönlümde Adana'yı yaşatıyorum desin. Yaşadığı yerdeki hemşerileri ile aralarında bir bağ olsun dostluklar kurulsun bu amaçla girişimde bulundum. Umarım yeterli katılım sağlanır.
Bu arada isterseniz kendimden başlayayım nerede yaşıyorum bir uzaktaki Adanalı olarak;
Ben Rize'nin Kalkandere ilçesinde yaşıyorum. Bir ilköğretim okulunda müdür olarak görev yapıyorum.
Rize veya çevredeki Adanalılarla görüşebiliriz....
Bu arada Adanadaki yerel televizyonlara bir çağrıda bulunmak istiyorum. Burada kablolu yayın hizmeti yok. Uyduda ne zaman Adana yerel kannallarını göreceğiz? dana'dan daha küçük bir çok şehrin uyduda yerel kanalları var...
Evet haydi yazmaya "Uzakları Yakın Etmeye"

emir01
24-01-2008, 09:18
hocam merhaba bende bir adanalı olarak size teşekkür ederim.benimde rize de birkaç projem var adana ve adanalılarla ilgili.malum 15 tatil giriyor araya ama tatilden sonra bir adanalılar gecesi düzenlemeyi düşünüyorum.rizze de bulunan adanalılara ulaşıp uygun bir zamanda inşallah toplanacaz.uzun zamandır rize de bulunuyorsanız bilirsiniz evvel zamanı oranın işletmecisi ahmet abimizle konustum alt yapıyı ayarlayacaz orda. Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) bu adresten mekana bakabilirsiniz.numaramı vereyim ben bi görüşeli hocam.yeterli sayıya ulaşabilirsek dernek kurmayı da düşünüyorum.

hakanbek
24-01-2008, 20:40
tüm adanalı arkadaşlara selam...

hocam sizede

kanaryam1950
24-01-2008, 20:59
evet bende adana'lıyım.:wave:

BLADE01
28-01-2008, 14:56
merhaba bende doğma,büyüme Adanalıyım ve adanada yaşıyorum.

adanali
29-01-2008, 01:08
selam ben yeni üye uzaklardan ama cok uzaklardan tüm adanalilara selam olsun

adanali
29-01-2008, 01:45
slm:wave: adanalilar uzaklardan hasret gidermeye varmisiniz tüm adanalilar yazismaya:wave:

muratloktay
29-01-2008, 17:48
bende adanalıyım ve adanada yaşıyorum.bende bi cok kez cıktım şehir dışına kısa süreliydi hepsi hic bi yer adana gibi değil her gittiğimde cok özlüyordum adanayı türkiyede adanadan başka yerde yaşamam ben.:d

Kemal Turan
29-01-2008, 17:53
Ben adanalı değilim ama mert, cana yakın Adanalı arkadaşlarım var.

hakanatmaca
29-01-2008, 18:00
tüm adanalılara selam
adanalıyık çok şükür
bici yerik şalgam içerik
herkese selamlar saygılar

umuter
29-01-2008, 23:37
bende aslen ankaralıyım ama adana da 3 sene oturdum gerçekten harika bi şehir adana ve çok seviyorum adanayı
uzun zaman oldu gidemedim özledim adanayı

yetim2
29-01-2008, 23:47
tüm adanalılara selamlar bence geç kalınmış bir karar seni destekliyorum allahına kadar adanalıyık

aslan1
30-01-2008, 01:03
bende adana'lı olarak bütün hemşerilerime selam ve saygılar dilerim

enesol
30-01-2008, 03:14
adanalı hemşerilerime selam ederim