PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Teröre MSN'de Tepki!!!

kucer06
07-06-2007, 20:03
Anaların yüreği ağzında. Şehit ağıtları kulaklarda. Sessiz bir protesto ise MSN'de çığ gibi büyüyor.

Teröre MSN'de güllü tepki
07 Haziran 2007 Perşembe 16:57

Türkiye teröre duyduğu tepki ile ayakta. Kimileri şehit cenazesinde haykırıyor bu tepkiyi, kimi de sessizce lanet ediyor kan dökenlere...

Şimdi o sessiz çoğunluk bir gül ile tepkisini ortaya koyuyor. MSN'de nicklerin başına kondurulan güllerin bir anlamı var.

"Sende teröre tepkini göster" diyenler bu "gül"lü protestoya çağırıyor herkesi

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Gül Kodu İçin İsminizin yanına (W) şeklinde yazmanız yeterlidir...

bulletfromhell
07-06-2007, 20:34
sağol kardeş paylaşımın için....hepimiz bu tepkiyi koymalıyız....

lordlordleon
07-06-2007, 20:35
bende msndeki arkadaşlarıma söylüyorum ama bunla çare olunmuyor herkez farkındadır umarım

mystery210
07-06-2007, 20:37
tşk kardeş..ama msn den değil gerçek bir şekilde darbeyi vurursak daha iyi olur...

bulletfromhell
07-06-2007, 20:57
22 temmuzda sandıkta koymalıyız tepkiyi...en iyi tepki orada olacak....

eraybal
07-06-2007, 21:08
hükümet 22 temmuza kadar oyalanacak bu meclis karar alamaz..akp abd ile ilişkisini bozamaz..olan vatan evlatlarımıza oluyor..

kucer06
07-06-2007, 21:10
22 temmuzda sandıkta koymalıyız tepkiyi...en iyi tepki orada olacak....

Haklısın. Evet Arkadaşlar Bir Oy Bir Oy'dur

tike®
07-06-2007, 21:13
Konuyu siyasete çevirmeyelim sonrası malum oluyor:) bizde üzülüyoruz üyelerde

Kolay gelsin...

bulletfromhell
07-06-2007, 21:20
Konuyu siyasete çevirmeyelim sonrası malum oluyor:) bizde üzülüyoruz üyelerde

Kolay gelsin...
yok ağa siyasetlik bi durum yok...sen rahat ol.....

umuter
07-06-2007, 21:43
arkaaşlar hepimiz üzlüyoruz şehitleri duydukça ama bu kansızlar bizm msn deki gülümüzden zerre kadar etkilenmezler eğer onlarda vicdan olsaydı katlettikleri daha yaşına gelmemiş adı konulmamış günahsız yavruları öldürdükleri zaman etkilenirlerdi!!!!!!!!!11

yusufcuk
07-06-2007, 23:06
güneydoğuda şimdiye kadar binlerce insan terör nedeniyle öldü bakalım siyasiler ne yapıyor ankarada koltuk davası peşindeler
30 yakın pati ve oluşum var arkadaşlar bu insanlar hiç bir iş yapmadan devletin parasını asalak gibi sömürüyorlar ben adkeri ücrete çalışıyorum
adamlar hiç açlışmadan yılladır devletin sırtından asalak gibi geçiniyoalr
partilerede bi sınır koyulmalı kriterler getirilmeli hangi ülkede bu kadar siyasi parti vardır bakınız bi
yıllardır parti sırtında geçinerek kene gibi kanımızı emiyolar hiç açlışmadan
anavatan partisinin gazetede mal varlını okudum geçen gün bu lafım tüm partilere nereden aldınız o kadar malı mülkü nereden buldunuz çalışıpdamı yaptınız kiiiiiiiiiiii
türk insanın nın sırtından asalak gibi geçinmeyi bırakın artık
şimdi düşünün arkadaşlar devlet tüm partilere seçim yardımı yapacak
adamlar hiçbir şey yapmadan o kadar parti dvletten bedavaya para alacak neymiş efendim deçim yardımı
ben devlete soruyorum bu adamlar ne yapıyolar ki bu vatandaşın trilyonlarca parasını bu partilere seçim yardımı oalarak dağıtıyosunuz
üretiyolarmı hayır.....................
karar sizin değerli arkadaşlarım
artık adamlar çalışmadan üretmeden para kazanmanın yolunu bulmuşlar
sende parti kur sende asalak gibi çalışmadan bu ülkenin vatandaşının sırtından geçin
saygılarımla

wetin
08-06-2007, 19:42
Sen de Sesini Duyur
Sen de Teröre Tepkini Göster

Şehit olan kardeşlerimiz için millet olarak hep beraber sesimizi duyuralım

Artık Güllerimiz Solmasın
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link

furkan4304
08-06-2007, 19:49
Şehit olan kardeşlerimiz için sesimizi duyurmanın vakti geldi de geçiyor.ALLAH'tan şehitlerimize rahmet yakınlarına sabır niyaz ediyorum.

Artık Güllerimiz Solmasın
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

burcum
08-06-2007, 19:51
artık bu serefsizleri dagdan ındırmenıun tek yolu kımyasal savas olmustur kalleşce savasa kalleşce savaşacaksın tufege tufek topa top gögüse gögüs yemıyorsa boyle olcak amerıkan maşaları aklınızı basınıza alın kullanılmayın

blueizmir
08-06-2007, 20:22
arkadaşlar teröre karşı durmak için lütfen herkes msnine atatürk fotoğrafı koysun bu kampanyayı ben çevremdeki arkadaşlarımda başlattım lütfen sizde ydestek verirseniz sevinirm. bu ülke hepimizin sahip çıkalım.

tike®
08-06-2007, 20:47
Konular birleştirildi bu başlık altından devam edelim ayrı ayrı konu acmayalım

YANSIMA_38
08-06-2007, 20:51
evet arkadaslar son gunlerde yıne baya cogaldı olaylar allah kımsenın ocagına taze ates dusurmesın :praying:

Mehmet Kaynaklı
08-06-2007, 20:56
evet arkadaslar son gunlerde yıne baya cogaldı olaylar allah kımsenın ocagına taze ates dusurmesın :praying:

AMİN KARDEŞİM AMİN :praying:

blueizmir
08-06-2007, 21:09
allah hiç bir evin içine yüreğina evlat acısı vermesin

hallederiz
08-06-2007, 21:13
buna bir dur demek gerekli

cevatnaci
08-06-2007, 21:32
yeter artık orda sehıt olan askerler bizim çocuklarimiz,kardeslerimiz,arkadaşlarimiz bu vatanin yoksul çocukları artık kisisel sıyası dusuncelerımızı bır yana koyup çocuklarımız için birlik için herkes evine bir turk bayragı aşmaya cagırıyorum. sesımız ses olsun çaglasın bir deniz olsun .gorsunler artık turku. susmayalım yureklı olalım, yureklı olmak asmakla kesmekle olmaz. serefsizlerle(PKK) savasan askere(mehmetcige)destek vererek olur NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

MusaKa92
09-06-2007, 12:46
Only the registered members can see the link