Orijinalini görmek için tıklayınız : next cx süper cihazlarda kanal gizleme nasıl olur
karacabey
08-06-2007, 14:16
nextin süper modellerinde bi türlü kanal gizlemeyi yapamadım nasıl yapıldığı hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz.Ben cihaz satıcısı olarak beceremedikten sonra normal kullanıcı nasıl yapacak anlamadım.Kullanma klavuzunu defalarca okudum tarif edildiği gibi yaptım ama olmuyor olmuyor
®adakoglu
09-06-2007, 11:10
nextin süper modellerinde bi türlü kanal gizlemeyi yapamadım nasıl yapıldığı hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz.Ben cihaz satıcısı olarak beceremedikten sonra normal kullanıcı nasıl yapacak anlamadım.Kullanma klavuzunu defalarca okudum tarif edildiği gibi yaptım ama olmuyor olmuyor
ilk önce gizleme yapacağınız kanalları menü tuşuna basınız liste düzenleme bölümünden kanal gizleme bölümünü seçip gizlemek istediginiz kanalları isaretleyiniz.
Kanal gizleme yapmak için Kumandadan ok tuşuna basınız.
Yeni yazılımda kumandadan Help tuşuna basınız sifre kutusuna 1234 yazınız kanallar gizlenir aynı işlemi tekrar yaparsanız kanallar aktif olur.
Not:Önceki yazılımlara Mavi tuşu basıp 1234 yazılıyordu.
Mehmet Kaynaklı
09-06-2007, 12:04
ilk önce gizleme yapacağınız kanalları menü tuşuna basınız liste düzenleme bölümünden kanal gizleme bölümünü seçip gizlemek istediginiz kanalları isaretleyiniz.
Kanal gizleme yapmak için Kumandadan ok tuşuna basınız.
ve sadece bir defa EXIT yapın ardından help yapın
Yeni yazılımda kumandadan Help tuşuna basınız sifre kutusuna 1234 yazınız kanallar gizlenir aynı işlemi tekrar yaparsanız kanallar aktif olur.
Not:Önceki yazılımlara Mavi tuşu basıp 1234 yazılıyordu.
ve sadece bir defa EXIT yapın ardından help yapın EXIT yapmassanız help çalışmaz :45:
®adakoglu
09-06-2007, 12:26
ve sadece bir defa EXIT yapın ardından help yapın EXIT yapmassanız help çalışmaz :45:
Ben devamlı aynı şekilde help +1234 yapıyorum exit tuşuna basmaya gerek yok.
Mehmet Kaynaklı
09-06-2007, 12:31
Ben devamlı aynı şekilde help +1234 yapıyorum exit tuşuna basmaya gerek yok.
next 2000 cx super usblide EXIT yapmassam help çalışmıyor demekki yazılım farklılığı var :49:
®adakoglu
09-06-2007, 12:39
next 2000 cx super usblide EXIT yapmassam help çalışmıyor demekki yazılım farklılığı var :49:
Bende Next 2000 CIS Super plus var.
Mehmet Kaynaklı
09-06-2007, 14:13
Bende Next 2000 CIS Super plus var.
demkki değişik iki adet 2000 cx usb dene denedim EXIT ypmadan olmuyor :wave:
karacabey
09-06-2007, 16:25
teşekkür ederim saolun kumandada basmadığımız tuş bi help kalmış demekki :s
Mehmet Kaynaklı
09-06-2007, 17:19
teşekkür ederim saolun kumandada basmadığımız tuş bi help kalmış demekki :s
EXIT yapmadan help çalıştımı sizde lütfen paylaşırmısınız :49:
arkadaşlar ben ******* tv yi açmak istiyorum. tps ler gibi bir yazılım yokmu bunun için. bunun yanında freex lerde olabilir mesela