Orijinalini görmek için tıklayınız : 8210 cihaza yazılım desteği verilmiyecekmi
uuffuukk
10-06-2007, 23:29
goldmaster 8210 cihaza yazılım desteği verilmeyecekmi.tps için cihaz teknik açıdan yetersizmi yoksa çokmu eskidi cihaz.
goldmaster 8210 cihaza yazılım desteği verilmeyecekmi.tps için cihaz teknik açıdan yetersizmi yoksa çokmu eskidi cihaz.
Firma yetkilileri ile görüşüp sana sonucu bildirecem bu akşam nete giremedim annem rahatsızlandıgı için en kısa zamanda cevap veririm
uuffuukk
12-06-2007, 18:34
kosavalı teşşekkür ettim firma yetkilisi mail attım onlarda cevap yazmış.tüm kullanıcılarla paylaşmak istedim mail aynen aktarıyorum.(maila cevap vermeleri hoşuma gitti goldmaster ekibene teşekkür ettim.Çünkü teknik sorunlar herzaman olabilir ama en azından çözüm üretmek için uğraşmaları ve ilgilenmeleri hoşuma gitti )
Değerli GoldMaster Kullanıcısı;
Kullanmakta olduğunuz SAT 8210 FTA model cihazla ilgili TPS yazılımları konusunda taban üreticisi yurtdışı bağlantılı firmayla yaşanan ufak pürüzlerden dolayı yazılımlarda bir gecikme oldu. Ancak yazılımların piyasaya sürülmeyeceği hakkında çıkan söylentiler kesinlikle asılsızdır. Çalışmalar ve bağlantılar detaylı şekilde devam etmektedir. Kısa zaman içerisinde oluşan pürüzler halledilecek ve cihazlarınız güncel yazılımlarına kavuşacaktır
uuffuukk
12-06-2007, 18:36
kosavalı geçmiş olsun ; annene Allahtan bir an önce şifa bulmasını diliyorum
uuffuukk
12-06-2007, 18:37
kosavalı teşşekkür ettim firma yetkilisi mail attım onlarda cevap yazmış.tüm kullanıcılarla paylaşmak istedim mail aynen aktarıyorum.(maila cevap vermeleri hoşuma gitti goldmaster ekibene teşekkür ettim.Çünkü teknik sorunlar herzaman olabilir ama en azından çözüm üretmek için uğraşmaları ve ilgilenmeleri hoşuma gitti )
Kullanmakta olduğunuz SAT 8210 FTA model cihazla ilgili TPS yazılımları konusunda taban üreticisi yurtdışı bağlantılı firmayla yaşanan ufak pürüzlerden dolayı yazılımlarda bir gecikme oldu. Ancak yazılımların piyasaya sürülmeyeceği hakkında çıkan söylentiler kesinlikle asılsızdır. Çalışmalar ve bağlantılar detaylı şekilde devam etmektedir. Kısa zaman içerisinde oluşan pürüzler halledilecek ve cihazlarınız güncel yazılımlarına kavuşacaktır
kosavalı geçmiş olsun ; annene Allahtan bir an önce şifa bulmasını diliyorum
Teşekkur ederim umarım iyileşir.Bu zamanları nete giremem artık arkadaşlar annem ameliyat falan olcak inşallah iyileşir:( :(
ilhanjac
13-06-2007, 04:53
merhaba arkadas kosavali oncelik le anena goçmis olsun diyorum ve alah ona rahatlik versin ve iyi ilesmeler diyorum
:praying:
uuffuukk
19-06-2007, 23:30
goldmaster bizle kafa yapıyor herhaldemmm m
:)
goldmaster bizle kafa yapıyor herhaldemmm m
:)
Bekleyecez başka caremiz yok arkadaşım