PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ‘Kalmak istiyorum’

Hakan Gül
11-06-2007, 06:54
Only the registered members can see the link

Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Ali Tandoğan, menacer Ali Gültiken ile görüştü.
11.06.2007

Beşiktaş’la olan sözleşmesi sona eren ve birçok kulübün talip olduğu Ali Tandoğan, menacer Ali Gültiken ile bir görüşme yaptı. Yıldız oyuncu, “Geçen yıl, benim açımdan kayıp sezon oldu. Bu sene oynamak istiyorum. Ertuğrul Sağlam’ın adaletinden şüphem yok. Çalışıp, formamı alacağım. Ancak kulüp olarak beni düşünmüyorsanız, gelen tekliflere cevap vermek durumundayım. Her gün yeni bir talip ortaya çıkıyor” dedi. Gültiken ise, yıldız oyuncuya güvendiklerini ve takımda kalacağı sözünü verip, “İyi bir tatil yap ve hazırlan. Yeni sezonda da yanımızda olacaksın” yanıtını verdi.

bulletfromhell
11-06-2007, 18:48
ertuğrul sağlam tandoğanı kesinlikle istemiyor....alıcısı çıkmazsa ancak kulüpte kalabilir....yolu açık olsun....

YANSIMA_38
11-06-2007, 20:10
ertuğrul sağlam tandoğanı kesinlikle istemiyor....alıcısı çıkmazsa ancak kulüpte kalabilir....yolu açık olsun....

bencede kardesım zorlamamak lazım daha ıyı oynayabılecegı kendını rahat hıssedecegı ve onu alacak bırsuru kulup varken % 50 sahada %50 klubede oturacagına gıtmesı daha ıyı :45: bence