Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : bilgisayarı kapatırken çıkan 3 küçük kutu

zaferpek
12-06-2007, 17:18
:praying: :nono:: :mad2: :angry8: ya benim b.sayar eskiden kapanırken kapat, yeniden başlat ,bekleme diye 3 küçük kutu çıkyodu şimdi ise onun yerine başka bi şeyle rçıkıyo işte böyle bilgisayarımı eski haline nasıl döndürebi,lirim lütfen bi yardım hakkat çok uyuz oldum ben buna yaaaaaaa aşağıdaki resim gibi çıkıyo çok uyz oldum bu işe kafayı yiycem bi yardım edin lütfen ya:( :angry8: :praying: :mad2:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

kucer06
12-06-2007, 19:16
Arkadaşım Başlattan tüm proğramlara gir buradan donatılara gel oradan sistem araçlarına gel buradanda sistem geri yüklemeye tıkla oradan bilgisayarının düzgün çalıştığı bir tarihi seç ve sistemi geri yükle sorunun çözülecektir.

Mehmet Kaynaklı
12-06-2007, 19:24
Arkadaşım Başlattan tüm proğramlara gir buradan donatılara gel oradan sistem araçlarına gel buradanda sistem geri yüklemeye tıkla oradan bilgisayarının düzgün çalıştığı bir tarihi seç ve sistemi geri yükle sorunun çözülecektir.

bendede öyle olmuştu sistemi geri yukledim olmamıştı virüs yemiş büyük ihtimal
arkadaş bi denesin denemekte yarar vardır :49:

pencere77
12-06-2007, 20:03
:praying: :nono:: :mad2: :angry8: ya benim b.sayar eskiden kapanırken kapat, yeniden başlat ,bekleme diye 3 küçük kutu çıkyodu şimdi ise onun yerine başka bi şeyle rçıkıyo işte böyle bilgisayarımı eski haline nasıl döndürebi,lirim lütfen bi yardım hakkat çok uyuz oldum ben buna yaaaaaaa aşağıdaki resim gibi çıkıyo çok uyz oldum bu işe kafayı yiycem bi yardım edin lütfen ya:( :angry8: :praying: :mad2:

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

14. mesaja bakın.doğrusu orda

Simba
12-06-2007, 23:17

Aynı sorun bendede var birde acılırken enterle acılıyor benimde hiçbirşey yapmadan degişti

Simba
12-06-2007, 23:17
ctrl+alt+del tuşlarına hızlı bir şekilde aynı anda çift tıkla değişmesi lazım.

değişmezse o ekrandayken esc tuşuna bas öyle dene.
iki yoldan biri olması lazım
Bu yontemlede olmuyor

kucer06
12-06-2007, 23:19
Allah Allah çok ilginç:49:

kamkac62
13-06-2007, 00:14
arkadaşlar o sorun bendede vardı yeniden yükledim düzeldi sistemi geri yüklemekle düzelmiyor.

TEKNİSYEN101
13-06-2007, 01:59
yeniden format atman lazım

kolega20
14-06-2007, 17:39
1bu resimdeki bi hata değil.Bilgisayarına .netframework programı kurdugunda açılış-kapanış ekranın otomatikman bu şekile dönüyor.Bazı uygulamalar .netframework programı isterler,sende bunu kurmuşsundur bilgisayarına o yuzdenbu şekile dönmüştür.Bilgisayarında herhangi bir prblem yok,merak etme..

ufuk
14-06-2007, 17:53
1. Bazı donanımlar Windows’ un hızlı oturum kapatma seçeneği ile uyum sağlamaz. Buda Windows’ ta kapatma problemlerine neden olabiliyor. Hızlı oturum kapatma özelliğini kapatmak için şu yolu izleyin. Başlat\Çalıştır\msconfig yazıp enter’ a basın. Sistem Yapılandırma Hizmet Programı açılacaktır. Genel basamağındaki Gelişmiş tuşuna basın. Ekranda belirecek diyalog kutusundaki “Hızlı oturum kapatma özelliğini devre dışı bırak” seçeneğini işaretleyin ve enter’ a basın.
2. Eğer Windows’ un kapanış sesi bozuk veya kayıp ise Windows düzgün biçimde kapanmayabilir. Kapanış sesini kapatmak için Başlat\Ayarlar\Denetim Masası yolunu izleyin. Denetim Masasından Ses simgesine tıklayın. Windows’ tan çık olayını seçin. Ad bölümündeki açılır menüden “Yok” seçeneğini seçin

mdogru
15-06-2007, 09:00
bu kısımda gelişmiş varmıki kardeş

Baki TÜRKOĞLU
15-06-2007, 10:39

:clap2:: :clap2:: :clap2:: :ty: :ty: :ty: :45: :45: :45:

Arkadaş senin makinanın oturum açıp kapatma şekli değişmiş.bunu yapman için denetim masası kullanıcı hesapları ordanda kullanıcıların oturum açma ve kapatma şeklini değiştire tıkladıktan sonra önüne gelen iki kutucuğu işaretleyip uygula seçenekleri yazan yere tıklarsan sorun düzelir...

pencere77
16-06-2007, 22:52
Arkadaş senin makinanın oturum açıp kapatma şekli değişmiş.bunu yapman için denetim masası kullanıcı hesapları ordanda kullanıcıların oturum açma ve kapatma şeklini değiştire tıkladıktan sonra önüne gelen iki kutucuğu işaretleyip uygula seçenekleri yazan yere tıklarsan sorun düzelir...

Baki Türkoğlu adlı arkadaşın dediği gibi denetim masası-kullanıcı hesapları-kullanıcıların oturum açma ve kapatma şeklini değiştiri tıkla-karşılama ekranı kullan yerine tik işareti koy.düzelir

sitting
24-07-2007, 12:58
arkadaşlar soğ olun oldu

Simba
24-07-2007, 13:11
Baki Türkoğlu adlı arkadaşın dediği gibi denetim masası-kullanıcı hesapları-kullanıcıların oturum açma ve kapatma şeklini değiştiri tıkla-karşılama ekranı kullan yerine tik işareti koy.düzelir
Ben yapıyorum dediginiz işlemleri yalnız şöyle bir yer cıkıyor tık koyamayacagım

Only the registered members can see the link

Mehmet Kaynaklı
24-07-2007, 13:44
arkadaşlar soğ olun oldu

bizimlede paylaşırmısın nasıl oldu :49:

kucer06
24-07-2007, 14:14
Evet bizede anlatırmısın nasıl düzeldi sistemi gerimi yükledin

Simba
24-07-2007, 14:21
Evet bizede anlatırmısın nasıl düzeldi sistemi gerimi yükledin
Sistem geri yuklensede düzelmiyor

armaganbursa
23-08-2008, 02:08
Only the registered members can see the link[/QUOTE]

arkadaşım bu olay bendede oldu ben çözümü böyle yaptım (ağ bağlantıları-özellikler orada netware istemcisi var onu kaldır veya devre dışı bırak o kadar)

aliharbiye
23-08-2008, 11:02
tek çözüm format malesef spy virüs bulaşmış.

k_huso
25-08-2008, 00:47
arkadaşım virüs böle bişi yapmaz bilgisayarın kullanıcı ayarlarını değiştirmez boşuna uğraşma formatla falan !!!!! yapman gereken çok basıt zaten bilgisayar sana hatanın nerden kaynaklandığını söylüyor

1:)masa üstündeki ağ bağlantılarımın özelliklerine gir

2:)oradan interneti kullandığın eternet kartının özelliklerine gir

gelen pencerede genel bölümünde (bu bağlanıtı aşağıdaki öğeleri kullanır ) bölümünden (netware işlemci hizmetini ) kaldır ve bilgisayarı yeniden başlar ve bilgisayar açıldıktan sonra başlat//ayarlar//denetim masası///kullanıcı hesaplarına gir oradan görev seç bölümünden (kullanıcı oturum açıp kapatma şeklini değiştir i tıkla ve oradaki seçeneklerdeki kutuları işaretle ve tamam de işlem bu kadar kolay gelsin :D:45: :45: :45: