Orijinalini görmek için tıklayınız : Next 2000 Super Plus Usb Seri Yazıımlarla İlgili Tüm Sorunlar Buraya
SUPER SAT FORUM AİLE'si UYE'ri
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
YE 2000 SUPER PLUS USB'li SERI
USB'li SERI YENI EMU YAZILIM'rı ( USB SERI NEW EMU FIRMWARE )
Soru ve Önerileriniz bu topik altindan devam ediniz...
Yazılımlar hakında herturlu konuyu bu topik altinda dile getire bilirsiniz
Yazılım ılan topige BURDAN BAKINIZ (Only the registered members can see the link)
SUPER SAT FORUM AİLE'si ve TUM YE 2000 SUPER PLUS USB'siz SERI'si Kulanıcılarına hayırlı olsun.
Herkese iyi seyirler.
metalruya
13-06-2007, 15:05
selam
makinam 2000 cıs super plus
forum da pc_usb_receıver bağlantılı yükleme loader bulamadım
yardımlarınız için teşekkür ederim
saygılar
-
kardeş rs 232 pc lede olur yalnız usb flaş bellekten at önce dosyayı indir zipten çıkar bellek in içine at onuda cihaza tak ok
@metalruya Cıhazınızı PC ( BILGISAYAR'a ) usb uzerınden yukleme LOADERI bulunmamaktadır yukleme yapmak icin ya RS 232 yazılım atma kablosunu ve cıhazınıza aıt olan loadrı kulanarak yukleme yapcağiniz yada @murat70 uyemizin dediği gibi USB FLASH belek kulanarak ata bılırsınız şimdiden kolay gelsin iyi calişmalar.
YE 2000 CX SUPER PLUS USB QNEC 113.18 EMU.zip
arkadaşlar ben bu yazılımı yükledikten sonra
kanal değiştirdikten sonra cihazım kapanmıyor
kilitlenip kalıyor
tekrardan 112 a yazılımını yükledim düzeldi ustalar bir gözden geçirebilirmi acaba
şimdiden teşekkürler
forestry
23-06-2007, 02:44
arkadaşlar bu seride usb den atarken dikkatli olun cihaz CLON hatası veriyor.
®adakoglu
23-06-2007, 10:49
arkadaşlar bu seride usb den atarken dikkatli olun cihaz CLON hatası veriyor.
Şu ana kadar butün yazılımları Usb Flash bellekten yükledim her hangi sorunla karşılaşmadım.Clon hatası da olsa sorun deyil çözümü basit.
clon sorunu nasıl hallettin veya halleledecegiz cihz 2000dpcıs sayın adakoğlu yardımcı olrsanız sevinirim
®adakoglu
30-06-2007, 11:01
clon sorunu nasıl hallettin veya halleledecegiz cihz 2000dpcıs sayın adakoğlu yardımcı olrsanız sevinirim
Çihazınıza Yazılımı bilgisayar yükleme yapınız
Yazılımı cihaza yükleme için İlk önce çihazın rs232 kablo baglantısını yapınız.
Çihazın elektirik fişini takarken CH - tuşuna basılı tutunuz.
Cihaz açıldıktan sonra 0030 sonra 001c ve 1 yanıp söner
Yazılım yüklemeden boot mode konumunda yükleyeceksiniz.
NEW EMU FIRMWARE
QNEC 113.38
TPS AU OK AND PREMIER WORLD OK
YAZILIMLARI TOPİK BAŞİNDAKI LINKTEN ALABILIRSINIZ
SUPER SAT FORUM AİLE'si ve TUM YE 2000 SUPER PLUS USB'li SERI'si Kulanıcılarına hayırlı olsun.
Herkese iyi seyirler.
arkadaşlar bana next2000dpcıs en son hazır kanal listesi lazım.bulabilecegim bir forum adresivarsa bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
@cesur63 Cıhazınıza hazır kanal lıstesı atma yerıne sıze tavsıyem komple sıfırdan taratmanızdır cunku cıhazınız icin daha iyidir genede siz bilirsiniz
yakında bı arkadaşimiz hazırlayıp koya bılır şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.
nex 2000cx usb hazır kanal listesi varmı
Arkadaşlar Nrec Qnfm yazılımları arasındaki fark nedir
@FIRAT83 NREC ve QNFM Olan yazılımlar YE 2000 SUPER PLUS USB'siz serilerin yazılımlarıdır YE 2000 SUPER PLUS USB'siz SERI'de 2 AD. FTA SERI vardır bunlardan bırı NEXT YE-2000 SUPER X PLUS estra memory'dır ondan QNFM yazılımı verılmektedır diğer FTA modelı ILK SERI olan YE 2000 SUPER PLUS mdelınde ise NREC yazılımı kulanılmaktadır bılgılerınıze
bektaş-38
16-08-2007, 00:02
2000cis super plus um var ama yazılım almıyor lütfen yardım
f47xfenerli
16-08-2007, 00:46
YE 2000 CX SUPER PLUS USB QNEC 113.18 EMU.zip
arkadaşlar ben bu yazılımı yükledikten sonra
kanal değiştirdikten sonra cihazım kapanmıyor
kilitlenip kalıyor
tekrardan 112 a yazılımını yükledim düzeldi ustalar bir gözden geçirebilirmi acaba
şimdiden teşekkürler
cihazına bı reset çek ve boot tan yükle düzelir kolay gelsin
iyi akşamlar benim sormak istediğim tek bişey var oda bu makinayı tafsiye edermisin üstat şimdiden teşekkürler...
@turul Tavsıye ederım kulanımı cok rahattır bılgılerınıze.
ustalar tps guncel *** varmı slm ve saygılar
ustalar yeni softcam atıyorum stb bilgisi uymıyor bilgisi çıkıyor nex 200cx usbli
®adakoglu
04-09-2007, 14:40
ustalar yeni softcam atıyorum stb bilgisi uymıyor bilgisi çıkıyor nex 200cx usbli
Bu sayfadaki linkden (Only the registered members can see the link)super plus serisi softçamı yükleyiniz.
Flash bellek ile yükleme yapacaksanız.Softcamı indirdikden sonra dosyanın adını softcam olarak degiştiriniz.
®adakoglu
04-09-2007, 14:42
ustalar tps guncel *** varmı slm ve saygılar
TPS sık *** değiştirdiğinden tps leri izleyemezsiniz. Çihazınızın TPS oto yazılımı varsa yükleyiniz.
ustalaR TV GLOBO yeni keyı varmı nex 200cx usbli için slmlar
YE 2000 SUPER plus cihaza elle *** girişi nasıl yapılır
@olesker Cıhazınızdakı CIHAZ BILGISI'ne gırdiğinizde cıhazınızın bılgılerı gözukuyorsa cıhazınızın EMU SISTEMI acık değildir eğer acıksa oraya gırdığinizde hıcbır şekılde yazılar görmuyorsanız EMU SISTEMI acıktır.
EMU SISTEMI ACMA İŞLEMİ
MENU -> OK -> CIHAZ BILGISI -> OK -> KIRMIZI TUŞ -> 1 2 3 4 Yazınız EMU SISTEMI ACILMİŞTİR.
MENU içinde
CI SISTEMI Yazan yere gırıp ordan guncele yapmak ıstediğiniz EMU *** BÖLUM^rı gözukur ok
ALFA73 ilgine teşekkür ederim
ustalar kolyı gelsın tv GLOBO keylri varmı next 200cx usbli 10 defa bu soruyu sordum cevap veren yok cevabınızı bekliyorum selmlar
®adakoglu
20-09-2007, 13:10
ustalar kolyı gelsın tv GLOBO keylri varmı next 200cx usbli 10 defa bu soruyu sordum cevap veren yok cevabınızı bekliyorum selmlar
Çihazına güncey softçam keyleri yükleyiniz.TIKLA (Only the registered members can see the link)
ustalar c.w keylerı nasıl gıreceğız next 200cx usbli slm
bilim-ilim
08-10-2007, 11:34
*** girmek için uğraşma
forumda yayınlana son sofcam dosyasını al vede usb'den gönder
sofcam Burada (Only the registered members can see the link***-dosyalari-08-10-2007-t19975.html)
teşekkürler, eline sağlık
YENI EMU YAZILIM'rı ( NEW EMU FIRMWARE )
QNEC & QNFM 115.51
3. PVR AND TPS PAC. AUTO OK
DIKKAT !!!
YE 2000 FTA SUPER PLUS USB QNFM 115.51 EMU (Only the registered members can see the link) Yazılımı il cıkan YE 2000 FTS SUPER PLUS'a yuklemeyiniz EMU yazılımı yenı cıkan YE 2000 FTA SUPER PLUS USB'li olan içindir.
SUPER SAT FORUM AİLE'si ve TUM YE 2000 SUPER PLUS USB'li SERI'si Kulanıcılarına hayırlı olsun.
Herkese iyi seyirler
bilim-ilim
17-11-2007, 16:34
Yazılımın her kademesinde uğraşanlar zeval görmesin
Arkadaşlar,
1)bir önceki yazılım var ise kanallar kaybolmuyor
3)menüde bulunan bazı inglizceler tükçeleşmiş
4)Kayıt işlemiyle uğraşamlar için bulunmaz kumaş olmuş
5)son Emukeyleri mutlaka atın
Yazılımın her kademesinde uğraşanlar zeval görmesin
Arkadaşlar,
1)bir önceki yazılım var ise kanallar kaybolmuyor
3)menüde bulunan bazı inglizceler tükçeleşmiş
4)Kayıt işlemiyle uğraşamlar için bulunmaz kumaş olmuş
5)son Emukeyleri mutlaka atın
:45: :45:
arkadaşlar bende next2000dipcis var d-smart kartı taktım açmadı.bende 114.yazılımı yani 30092007 var.ama açmadı.herhangi bir modül gerekiyormu?yoksa sadece kartımı takmalıyım?şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar bende next2000dipcis var d-smart kartı taktım açmadı.bende 114.yazılımı yani 30092007 var.ama açmadı.herhangi bir modül gerekiyormu?yoksa sadece kartımı takmalıyım?şimdiden teşekkürler.
d smart kartı başka cihazlara takarak artık izlenmiyor bilginiz olsun kartın atr si bozuluyor
SUPER SAT FORUM AİLE'si UYE'ri.
YE 2000 SUPER PLUS USB'li SERI.
NEW EMU FIRMWARE
QNEC & QNFM 116.84
TUM ACILA AUTO PAKET'ler OK
YAZILIMLARI TOPİK BAŞİNDAKI LINKTEN ULASABILIRSINIZ
SUPER SAT FORUM AİLE'si ve TUM YE 2000 SUPER PLUS USB'li SERI'si
kulanıcılarına hayırlı olsun.
Herkese iyi seyirler.
®adakoglu
23-01-2008, 16:09
Yazılımda emeği geçenlere teşekkürler.
ekrem956
23-01-2008, 18:03
d smart kartı başka cihazlara takarak artık izlenmiyor bilginiz olsun kartın atr si bozuluyor
Selam 114,65 aktif çalışıyor herşey normal seyrediyorum.
sadece yeni son gelen cihazlar farklı sanırım bu cihazlar 115,97 ve bugün verilen yazılımlardan başka yazılım almıyor herhalde birileri işe el attı.
bu iki yazılım dışında başka yazılım atamazsınız.
bilginize saygılar.
polsat autlar malesef çöktü o yuzden premiere auto ok arkadaşlar
serkanguzel
23-01-2008, 22:45
23 OCAK 2008 116.84 yazılımında;
* Premiere'nin sadece açılan kanalları auto! Direct'ler yine açılmıyor!...
* Multitrack(multifeed) özelliği aktif değil!... (Yani yazılımda bu özellik çalışmıyor)
* Polsat çöktü, hiç göstermiyor!
Dolayısı ile boş yere yükleme yapmayınız!...
Şu an için en kararlı yazılım 24.11.2007 tarihli yazılımdır.
Kolay gelsin.
thebest01
23-01-2008, 23:54
her sofcam attığımda kanal listesi yüklediğimde
yenidata sat tp ch mümkün!
yeni data yüklenirse eskisi silinecek..
ok tıkladığım zaman kanallar siliniyor (kanal lisesi yüklediğim zaman)
thebest01
24-01-2008, 00:00
23 OCAK 2008 116.84 yazılımını yükledim recievere her açıp kapattığımda
yenidata sat tp ch mümkün!
yeni data yüklenirse eskisi silinecek..
diyor ve ok dersem kanallar gidiyor
23 OCAK 2008 116.84 yazılımında;
* Premiere'nin sadece açılan kanalları auto! Direct'ler yine açılmıyor!...
* Multitrack(multifeed) özelliği aktif değil!... (Yani yazılımda bu özellik çalışmıyor)
* Polsat çöktü, hiç göstermiyor!
Dolayısı ile boş yere yükleme yapmayınız!...
Şu an için en kararlı yazılım 24.11.2007 tarihli yazılımdır.
Kolay gelsin.
:ty: :45:
thebest01
24-01-2008, 00:08
arkadaşlar bana yardım edin reciever kitlendi kapandı arkasından açtım kapadım şimdi açıldı ne yapacağım ben:mad2: :mad2: :mad2:
®adakoglu
24-01-2008, 09:13
arkadaşlar bana yardım edin reciever kitlendi kapandı arkasından açtım kapadım şimdi açıldı ne yapacağım ben:mad2: :mad2: :mad2:
Çihazında yazılımdan dolayı sorun varsa çihazına bilgisayardan boot modunda
bu linkdeki yazılımı yükleyiniz.
Only the registered members can see the link
LAJOS_ZOERGA
28-01-2008, 15:32
why this software { [ Next 2000 Super Plus 22.1.2008 [Test]] NEXT YE-2000 SUPER X PLUS_QNEC113.70_072307_TK0C0N0_pz] don't correspond to this receiver [NEXT YE-2000 SUPER X PLUS] ??? when u load to the receiver it's say [ diferent version of software ]
Next 2000 CIS süper plus cihaza USB den flash bellek takıyorum cihaz bellegi tanımıyor cihazımda güncel yazılım yüklü bellegi tanıtmak için herhangi bir yazılım var mı
Next 2000 CIS süper plus cihaza USB den flash bellek takıyorum cihaz bellegi tanımıyor cihazımda güncel yazılım yüklü bellegi tanıtmak için herhangi bir yazılım var mı
Flash belleği fat 32 biçimlendir yanlız dosyaların silinir dosyalarını yedekle ondan sonra biçimlendir.
ustam bicimlendirme nasıl yapılıyor tarif edermisin teşekkürler
HP USB disk storage format tool ile yapabilirsin
sllmlar beyler bende bi next 2000 cis var ama yeni sayılırım,bana bi yardımcı olun yazılımı ilk aldıgım gibi yanii 2006 gosteriyo ben bu yazılımı yukleyiim de nasıl ne zararı olur nasıl bi faydası olur bilmiyorumm bi yardımcı olun bide usb den softcam bulamıyorum
haldunersan
09-02-2008, 23:34
en son 5.2.2008 tarihli yazılım ve son emu cam atılacak. tps auto,polsat ve premiere ler şifre değiştikçe manuel girilerek sorunsuz çalışıyor.
sllmlar beyler bende bi next 2000 cis var ama yeni sayılırım,bana bi yardımcı olun yazılımı ilk aldıgım gibi yanii 2006 gosteriyo ben bu yazılımı yukleyiim de nasıl ne zararı olur nasıl bi faydası olur bilmiyorumm bi yardımcı olun bide usb den softcam bulamıyorum
Arkadaşım yazılım atarsan bir çok özellike sahip olursun ilk önce yazılım at sonra cihazı resetle sonra verdigim hazır liste var forumda ondan sonrada softcam yukle olay tamamdır.Forumda herşeyi bulmanız için çok kolay forumlardan biriyiz.
eyvallah sagolun dostalar, yapıcam bakalım
Cihazıım NEXT 2000 SUPER X CI PLUS 114 VERSİYONUNDA TPS PAKETİNİ AÇAN YAZILIM YOK MU
Cihazıım NEXT 2000 SUPER X CI PLUS 114 VERSİYONUNDA TPS PAKETİNİ AÇAN YAZILIM YOK MU
Bu yazılımı atman lazım Only the registered members can see the link
Bu Yazilim 117 Benİm İstedİgİm İse 114 Yanİ Ben Eskİ Sİstem Olmasini Ve Tps Yİ AÇmasini İstİyorum İlgİne TeŞekkÜrler
Arkadaşım neden yazılım cıkar düşündünmü? 114 te tps olsa neden 117 cıksın.Biraz arastırma yapın ve burada soru soruyorsunuz.Sordugunuz sorular mantıksız
Ne Mantiiksizi KardeŞİm Dİyİyorum Kİ Bana Eskİ Sİstemde Tps Yİ ÇÖzebİlen Yazilim Lazim Bulabİlİr Mİyİm
Ne Mantiiksizi KardeŞİm Dİyİyorum Kİ Bana Eskİ Sİstemde Tps Yİ ÇÖzebİlen Yazilim Lazim Bulabİlİr Mİyİm
Bende bulamazsın diyorum:nono:
arkadaşlar ben dün 4 gblık kingstom bellek aldım fakat 41 dk lık kayıttan sonra takıldı kayıdı kesti yani bunlar böylemi yoksa benim cihazdamı problem var yada yazılımdamı
2gb dan sonra kayıt yapmadı: bliginize
arkadaşlar ben dün 4 gblık kingstom bellek aldım fakat 41 dk lık kayıttan sonra takıldı kayıdı kesti yani bunlar böylemi yoksa benim cihazdamı problem var yada yazılımdamı
2gb dan sonra kayıt yapmadı: bliginize
Bazı kanallarda sorun oluyor mesela ben şifreli turkmaxtan kayıt yapıyorum sorun yok.Show tvde falan soru oluyor bazen
benim bellekte sorun olmuyo yazısı silinmiş markası belli değil yoksa belirtirdim süper çekiyo 1gb lik saygılar
Bazı kanallarda sorun oluyor mesela ben şifreli turkmaxtan kayıt yapıyorum sorun yok.Show tvde falan soru oluyor bazen
evet ATV de yaptı başka bir kanalda deneyeyim bakalım:sunglasses2:
benim bellekte sorun olmuyo yazısı silinmiş markası belli değil yoksa belirtirdim süper çekiyo 1gb lik saygılar
bend e 1 gb lık da var onda sorun yok
:stop: 4gb lık aldık daha fazla kayıt yapalım diye de ondan be dostum
®adakoglu
27-02-2008, 17:00
1 Gb kinston kahveringi flash bellek var.Flash bellek hafızası doluncaya kadar kayıt yapıyor.Her hangi bir sorun yok.Türksattaki kanallarda kayıt yaparken takılmalar olabiliyor.Avrupa kanallarında sorun olmuyor.
arkadaşlar bendeki yazılımdamı sorun var acaba 117 a yazılımını kullanıyorum
başka kanaldada denedim yine aynısını yaptı yaklaşık 2 gb dan sonra görüntü talıklıyor kalıyor kayıtda yapmıyor öylece cd takılmış gibi görüntü kare kare donuyor
sebebi ne olabilir acaba..?
ya arkadaşlar netxt 2000 cı plus' u bulamadım
adımı değşti ne...
®adakoglu
03-03-2008, 21:01
arkadaşlar bendeki yazılımdamı sorun var acaba 117 a yazılımını kullanıyorum
başka kanaldada denedim yine aynısını yaptı yaklaşık 2 gb dan sonra görüntü talıklıyor kalıyor kayıtda yapmıyor öylece cd takılmış gibi görüntü kare kare donuyor
sebebi ne olabilir acaba..?
Yazılım 2 gb fazla kayıdı desteklemediğinden yapar, kayıdı tekrar yeniden başlatınız.
®adakoglu
03-03-2008, 21:02
ya arkadaşlar netxt 2000 cı plus' u bulamadım
adımı değşti ne...
Yazımların linkleri bu bölümde
Only the registered members can see the link
ibrahim6872
04-03-2008, 15:22
arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var elimizde next 2000cıplus bir cihaz var.ınf609d05 3006 m0 11.00 bilgileri var .bu cihaza hangi yazılımı atacağız.ben sunnye atmayı biliyorum. ama bu cihaza baştaki 200 cı plus ınf 614 yazılımını atsak olur mu lütfen çok çok acil cevap...
ibrahim6872
04-03-2008, 15:37
yardım edecek kimse yok mu
acil bilgiye ihtiyacımız var...
yardım edecek kimse yok mu
acil bilgiye ihtiyacımız var...
Evet biz vardısa sorunuzu yanlış yerde soruyorsunuz sizin cihazınız next 2000 ınf serisi
arkadaşlar bende next 2000 cx süper plus var. son yazılımı yükledim ama ushuıa, historie ve cine foot-cine home kanallarını açmıyor. ayrıca mutivizyonlarıda açıyordu onlarda açılmıyor...farklı bişeymi yüklemem gerekiyor? teşekkürler...
®adakoglu
07-03-2008, 11:11
arkadaşlar bende next 2000 cx süper plus var. son yazılımı yükledim ama ushuıa, historie ve cine foot-cine home kanallarını açmıyor. ayrıca mutivizyonlarıda açıyordu onlarda açılmıyor...farklı bişeymi yüklemem gerekiyor? teşekkürler...
Güncel softçam yükleyiniz.Daha sonra cihazdan emu açınız.Tps autoyu çalıştırınız.
ertu_maz
07-03-2008, 16:35
arkadaşlar acil yardım next 2000 usb li cihazım var sabahlrı açtığımda kanallar siliniyor yazılım yüklüyorum yinede aynı
arkadaşlar acil yardım next 2000 usb li cihazım var sabahlrı açtığımda kanallar siliniyor yazılım yüklüyorum yinede aynı
Yazılımı attıktan sonra reset atmanız gerekmektedir.Hazırliste kullanmayın kendiniz taratın
Güncel softçam yükleyiniz.Daha sonra cihazdan emu açınız.Tps autoyu çalıştırınız.
Next inf x. dosyasınımı yüklemeliyim?
ayrıca emu açınız derken kumandanın kırmızı tuşuna basıp 1234 girme işini mi kastediyorsunuz?
kusura bakmayın hocam. pek anlamıyorum bu işlerden. başını ağrıtıyorum.
yardım edersen sevinirim...
teşekkürler...
Cihazım NEXT YE 2000SUPER X CI PLUS.Buna uygun olarak 114 tipinde tps kıran yazılım arıyorum.Ustalardan yardım bekliyorum
arkadaşım menu /cihaz bilgisi/kırmızı tuş/1234/ yap aktif hale gelir..
serkanbv
08-03-2008, 01:13
Arkadaşlar son 4 gündür hotbid deki canal+ yayınlarında sorun yaşıyorum.bular neden kapandı bilen varmı.TPS paketindeki kanllardan bahsdiyorum
canal +
canal + spor
canal + decale bunları şuan izleyen varsa yardımlarını beliyorum...........
by isyan
11-03-2008, 14:40
akadaşlar nextstar 2000 cıs super plus için modül gömülü deniyor. bunun anlamı nedir şimdiden teşekkürler.
ACİL YARDIM... SLM USTADLARR.. Bende 2000 CIS Super Plus var ve 117A son yazılım yuklu.forumda okurken FREEX kanlalarının Irdeto 2 ***leri vardı..benim bu makinamda. ırdeto 2 yi girebilecegim yer var mı bilgisi olanlar acil cvb larsa sevinirim..hoşcakalın...
thebest01
11-03-2008, 19:29
ACİL YARDIM... SLM USTADLARR.. Bende 2000 CIS Super Plus var ve 117A son yazılım yuklu.forumda okurken FREEX kanlalarının Irdeto 2 ***leri vardı..benim bu makinamda. ırdeto 2 yi girebilecegim yer var mı bilgisi olanlar acil cvb larsa sevinirim..hoşcakalın...
sanırım nextlerde irdeto2 ***leri girecek yer olmadığından dolayı izleyemessin
alta_vista
07-04-2008, 18:51
mrb arkadaşlar.....bi sorunum var bana yardımcı olursanız sevinirim....YE 2000 FTA PLUS USB SERİ uydu alıcısını kullanıyorum...forumdan softcam yazılımıattım cihaza....fakat herhangi bi değişiklik göremedim acaba neden...bu konularda yabancıyım..aydınlatırsanız sevinirim..teşkkürler..
mrb arkadaşlar.....bi sorunum var bana yardımcı olursanız sevinirim....YE 2000 FTA PLUS USB SERİ uydu alıcısını kullanıyorum...forumdan softcam yazılımıattım cihaza....fakat herhangi bi değişiklik göremedim acaba neden...bu konularda yabancıyım..aydınlatırsanız sevinirim..teşkkürler..
Softcam attıktan sonra yabancı paketlerin bazılarını yani public olanları izleyebilirsiniz..
alta_vista
07-04-2008, 19:53
ArkadaŞlar Yardim Edecek Kİmse Yokmuuuu :((( Bİlgİ PaylaŞmak İÇİndİr Bence
mertcan25
07-04-2008, 20:00
paylaşım için sağol ustadım
ya arkadaşlar bu yazılımı attım makınaya ama makınam kilitlendii Next YE-2000Super Plus serileri/FreeXTv-Polsat-Premiere Auto 09.04.2008
ne yapabilirim acilll..
yazılım attım kanal numaraları direk geçmiyor.+ ve - çalışıyor.acil çözüm bulun.teşekkürler!
yokmu bilen arkadaşlar ya makina kaldı oylece pc yemı baglamak lazımm
Bu konu kapanmıştır .Diğer konuda cevap veriyoruz bakan yok.