Orijinalini görmek için tıklayınız : Kan Grubu Bilgilerini Lütfen Profile Ekleyiniz Arkadaşlar
Lütfen Duyarsız Olmayalım Anlık Durumlarda Sizinde Kan'a ihtiyacınız olabilir.Buradaki kan gurubu bilgileri acil durumlarda forum yoneticileri tarafından hangi grup kana ihtiyacı olan varsa O Kan gurubundaki Tüm Uyelere Mail Yolu İle Bilgi Verilecektir.Kan Grubu Bilgilerinizi Dogru Giriniz
Artık anlık kan ihtiyaclarınızda forumda konu acabilirsiniz ve yetkili adminler tarafından uyelere eposta atılacaktır arkadaşlar.Unutmayın bir gün sizinden kana çok ihtiyacınız olabilir..
Only the registered members can see the link gurubunu Belirtmeyenler Forumdan yararlanamaz..Uye olurkende zorunlu hale getirilmiştir..
konu anlaşilmiştir serkan yılmaz ben yazdım kangurubumu
pencere77
14-06-2007, 01:19
güzel uygulama:wave:
konu anlaşilmiştir serkan yılmaz ben yazdım kangurubumu
güzel uygulama:wave:
Teşekkurler :45: :45:
karademir10
14-06-2007, 08:40
bende yazdım.
Hakan Gül
14-06-2007, 08:48
Tamamdır..:45:
işlem tamamdır allah kimseyi muhtac etmesin
hallederiz
14-06-2007, 09:22
konu anlaşılmıştır
Ben de yazdım. Allah kimseyi muhtaç etmesin ama ihtiyaç duyulduğunda bilinmesi güzel.
özelektronik
14-06-2007, 10:00
bu sosyal dayanışma için teşekkürler.
Sonsuzluk
14-06-2007, 10:20
:present: Güzel bi düşünce...
:45: İşlem Tamam...
Benimde işlem tamam allah kimseye zorgunler geçirtirmesin cok zor arkadaşlar
selam ben kan grubumu ekledim serkan bey. doğru bir çalıma teşekürler.
tamamdır kan grubumu güncelledim tesekkürler
çok güzel bir uygulama kanla beraber organ bagışıda insanlık için büyük bir görevdir toprakta çürüyecegine bir insanın hayatı kurtulur saygılar herkezi organ bagışınada davet edelim
lejyoner666
14-06-2007, 14:54
TÜRK KIZILAYINA bağlı Altın madalyalı bir kan dönörü olarak kan grubum O Rh (+) ve adana da yaşamaktayım
birde istendiği zaman kızlaya 1 defa kan vererek kandönörü olduğunuzda; gerekli olduğunda evrakınızı götürerek 2 ünite kan alma hakkınız olmaktadır
evrak yoksa ücretli alabilirsiniz
ii çalışmalar diliyorum
easypump
14-06-2007, 15:14
konu anlaşılmıştır
zorlu1364
14-06-2007, 16:16
Uygulama güzel ama mecburiyetten kan veremeyeceklerde var( hastalık vb.), onlar unutulmamalıdır. Kontrol paneline birde neden veremeyecekleri ile ilgili bir yer açılırsa kan aramasında vakit kaybı olmaz.:49:
Forumumuzdaki dayanışma açısından yerinde ve güzel bir karar:present:
hüseyin bulmuş
14-06-2007, 18:32
güzel bir uygulama. teşekkürler
işlem tamam,teşekkürler uygulama için
Kan grubumuzu belirttik eşekkürler
Faydalı olacak bir uygulama,teşekkürler
yakupyurt
14-06-2007, 21:25
bu iyibir fikir ben herzaman hazırım
hocam alakanıza sonsuz teşekkürler hemen bilgilerimi düzenliyorum
Selam Arkadaşlar...Türk'ü söyleyin, Türk'ü dinleyin, hep türkü.
allah kimseye muhtaç etmesin hasta edipte çaresizlik çok kötü bende yazdım
böyle uygulama olduğu için form yöneticilerine teşekkürler
:present: :present: :present: :present: :present: :present: :present: allah kimseye muhtaç etmesin hasta edipte çaresizlik çok kötü bende yazdım
güzelbi uygulama gönüllü olanlar kanbankasınada üye olabilir benim gibi ve 3 ayda bir kan verebilirsiniz hayat kurtarmak zorda kalana yardım etmek çok kutsalbi görev özellikle 0 Rh - gurubundakiler malum enzor bulunan kan daha duyarlı olalım yarın sizede gerekebilir.
kan gurubumu bende yazdım.
:clap2:: Bende kan grubumu yazdım, aynı zamanda periyodik olarak kan veriyorum, çok güzel bir uygulama, düşünüpte uygulayanları tebrik ediyorum, saygılarımla