Orijinalini görmek için tıklayınız : Ve Lincoln G.Saray'da!..
FLAŞ! Galatasaray muradına erdi. Uzun süren pazarlıklar sonucu Brezilyalı futbolcu Lincoln'un Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'den transferi tamamlandı.
İsveçli Tobias Linderoth'u kadrosuna katarak ilk yabancı transferini yapan Galatasaray transferdeki ikinci bombasını Schalke 04'den Lincoln'u transfer ederek gerçekleştirdi. CNN Türk ekranlarında 'son dakika' gelişmesi olarak verilen haberde Schalke 04 ile pazarlıkların sonuçlandığını ve G.Saray'ın Alman ekibiyle Brezilyalı futbolcunun bonservisi için anlaştığı belirtildi. Lincoln daha önce G.Saraylı yöneticiler ile görüşmüş ve G.Saray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın Lincoln ile kesin anlaşmaya vardıklarını açıklamıştı.
Kaynak: CNN TURK
zafer murat
16-06-2007, 23:37
güzel haber
tum cimbomlulara hayırlı olsun alın size yeni hagi
evet gerçketen yıllar sonra bir oyun kurucu alabildik.canaydın naptı anlamadım başına bişey mi düştü:) helal olsun. hayırlı olsun
bende iki gündür bu haberle ilgili her yeri kurcalıyordum sonuç noldu diye olumlu sonuçlanmasına çok ama çok sevindim hagiden sonra güzel ve teknik bir futbolcu izliycez nihayet
bulletfromhell
17-06-2007, 00:27
allah hayırlı etsin...hakkaten çok sağlam adam transfer etiler...7.5 milyon EURO ödemişler galiba bonservisi için....
TEKNİSYEN101
17-06-2007, 01:10
zaten hagi-tugay-ve emrebelezoğlu takımdan gittikten sonra ön libero ve orta saha namına gs adam aklılı bir futbolcu yoktu,yerleri doldurulamadı, lindetroth (ön libero-ora saha) ve lincoln (oyun kurucu ve forvetin arkasında) GS de iş yapar bir tek eksik kaldı oda sol kanat o bölgeyede transfer yapılırsa cim bom eski günlerine kavuşur
saygılarımla
koparkok
17-06-2007, 01:24
hayırlı olsun
bonservisi zaten 6 ay sonra boşa çıkıyordu bu yüzden bu transfermeselesi uzun sürdü galatasaray diğer kek kulupler gibi adamların istediği parayı hemen vermez kastırırda kastırır bu adamın bonservisinede 4.5 milyon euro vermişler oda çok sıkıştıkları için helal olsun diyorum onlara uzun zaman sonra
diyapman
17-06-2007, 02:56
zaten hagi-tugay-ve emrebelezoğlu takımdan gittikten sonra ön libero ve orta saha namına gs adam aklılı bir futbolcu yoktu,yerleri doldurulamadı, lindetroth (ön libero-ora saha) ve lincoln (oyun kurucu ve forvetin arkasında) GS de iş yapar bir tek eksik kaldı oda sol kanat o bölgeyede transfer yapılırsa cim bom eski günlerine kavuşur
saygılarımla
birinci konuda sonuna kadar haklisin. tabi hagi ve emre icin özellikle.
ama ikinci konuda sana katilmiyorum. arda kalirsa solda cok iyi dewam edebilir... sag olsa da solda da son derece harika---
pasa1905
17-06-2007, 09:28
bütün cim bom'lulara hayırlı olsun.Canaydında anladı.300 000 dolara oyun kurucuların alınamayacağını saygılar.
Sevindim Bir galatasaraylı olarak
MusaKa92
17-06-2007, 10:48
Ohh be sonunda gs doğru düzgün adam almayı başardı...
mehmet07
17-06-2007, 12:38
inşallah oynatabiliriz daha önceki tecrübelere göre bazen oynatamıyoruz ama yine büyük başarı yönetime tşk ler
6 ay sonra bedava alınacak futbolcuya 4.5 milyon euro mu vermişler
maaşlarını gününde ödesinler de ocakta kaçmasın
slimshady_45
17-06-2007, 13:22
hehe eet kardes .. ya bu oyuncular klubun fınansal durumunu hıc mı bilmiyorlar yaaa geliyorlar ,sonrada kacıyorlar :puah:
:45: kardeş sen haticeye degil neticeye bak:45:
western32483
18-06-2007, 11:28
tüm galatasaraylılara hayırlı olsun.olumlu bir transfer gercekleşti sonunda
kolaygelsin
YANSIMA_38
18-06-2007, 11:40
arkadaslar bu haber yanlıs lanse edlımıstı acıklama assada arkadaslar gece 23:30 sıraları duzeltıldı Galatasaray'ın resmı ınternet sıtesındende bakabılırsınız :45:
G.Saray'da Lincoln hatası
Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi web sitesinde, pazar akşamı saat 23.05'te yapılan açıklamada, Lincoln'ün transfer edildiği açıklanırken, 20 dakika içerisinde bu haber kaldırılmıştır, yapılan açıklamada, hata yapılarak İsmael Bouzid transferi yerine Lincoln'ün duyurulduğu ifade edilerek özür dilendi.
Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan resmi açıklama;
"Galatasaray Spor Kulübü'nün transfer çalışmaları farklı kollardan yürütülmektedir. Yeni transferimiz olan İsmail Bouzid'in transfer konfirmasyonu kulüp medya organlarına ulaştırılırken bir karışıklık yaşanmıştır.
Bundan ötürü bu akşam girilen ve çok kısa süre yayında kalan Lincoln transferi haberinden dolayı camiamızdan özür dileriz.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü"
18.06.2007
Kaynak : Sporx.com
sen aklıma mukayyet ol allahım ne iştir bu ya arap saçına döndü bu iş
YA varya sıkıntı bastı artık alacaklarsa alsınlar ya Allah bilir 500bin doların pazarlıgını yapıyolardır.Gecen senelerde pires diye diye bizi uyuttular sonra transfer sezonu kapanacagına yakın gelmiyor dediler gecen senede gravesen maniche diye oyaladılar bizi sonra aldıkları adama bakın İNAMOTO....Bakalım bu sene yeni piyango kim
haber yanlıs lanse edilmiş ancak halen gorusmeler suruyormus yani herhan gerçekleşebilir lincolnle anlaşılmıstı zaten sadece bonserviste pruzler kalmış
bulletfromhell
18-06-2007, 20:01
bence kan kusup kızılcık şerbeti içecekler,ne pahasına olursa olsun o transferi bitirecekler...geçen yılki robert pires olayındada,pires dediler inamotoyu getirebildiler....lincoln diyipte alamazlarsa bu sene tüm g.saraylılar onları tefe koyup çalar.bunun çok iyi farkında olan yönetim ne yapıp edip o işi bitirecek...bence g.saraylı arkadaşlar % 99 bitti gözüyle bakabilirler....
MusaKa92
18-06-2007, 21:53
bence kan kusup kızılcık şerbeti içecekler,ne pahasına olursa olsun o transferi bitirecekler...geçen yılki robert pires olayındada,pires dediler inamotoyu getirebildiler....lincoln diyipte alamazlarsa bu sene tüm g.saraylılar onları tefe koyup çalar.bunun çok iyi farkında olan yönetim ne yapıp edip o işi bitirecek...bence g.saraylı arkadaşlar % 99 bitti gözüyle bakabilirler....
Lincoln anlaşmayı imzalamış zaten..
YANSIMA_38
19-06-2007, 18:49
bılmıyorum artık alacaklarmı almayacaklarmı zaman bellı edecek artı ben bır galatasaraylı olarak artı futbolu ıyı bılıp takıp eden bırı olarak lıncoln u ıstemem bızım ısımıze yaramaz bence 10 numaramı arıyonuz alın sıze futbolcu gıdın alın rıguelme'yı zaten mutsuz arjantınde fazla forma sansı bulamıyo hayırlısı ne dıyelım :45:
DEJAVU®42
19-06-2007, 19:57
bildigim kadar hala imza yok imza olmadan alındı alınacak söylentileri bence gs zarar verir cünkü devreye başka takımlar girebilir sırf fiyat atırmak icin yada futbolcu menejeri fiyat yükseltmek icin bişeyler yapabilir onun icin ilaki gs alacak diye haberler cıkarmamalı bu işler sesiz sedasız olmalı bunu en iyi yapan aziz yıldırım bence carlos son dk ya kadar yalanladı ve aldı böyle olmalı trasfer
beklemek de zor iş..günlerdir galatasaray org da manşeti bekliyorum.bi ara 2 dk verdiler şimdide haber hatalı falan diyorlar.anlamadım.tüm medya oldu bitti hayırlı olsun diyor..bizim klupten ses seda yok..
beklemek de zor iş..günlerdir galatasaray org da manşeti bekliyorum.bi ara 2 dk verdiler şimdide haber hatalı falan diyorlar.anlamadım.tüm medya oldu bitti hayırlı olsun diyor..bizim klupten ses seda yok..
arkadaşlar sizlere tavsiyem kesin alındıgını ancak borsadan ögrenebilirsiniz imza atıldıgı yada alındıgı an galatasaray hisse ekranına düşer:)
MusaKa92
21-06-2007, 19:18
"Lincoln ile anlaştık"
Başkanımız Canaydın, Lincoln transferi ve kulüpteki gelecek planları ile ilgili açıklamalarda bulundu
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Schalke 04'ün oyuncusu Lincoln ile anlaştıklarını, kulübüyle olan küçük pürüzlerin de yarın biteceğini düşündüğünü söyledi. Radyosport'ta bir programa katılan Canaydın, Lincoln'un transferi için çok çalıştıklarını belirterek, ''Halen de çalışıyoruz. Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin bir haftadır yurt dışında. Avurapa'daki oyuncuların çoğu tatilde. Kendisi transfer etmek isteğimiz oyuncular ile temaslarını sürdürüyor. Lincoln ile her türlü mutabakat sağlandı. Kulübü ile çok küçük pürüzler kaldı. Yarın, hafta sonuna kadar bitirecektir inşallah. Bunun için çalışıyoruz. Yeni haftada İstanbul'da olması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu müjdeyi bütün Galatasaraylılar'a bildireceğiz. Merak eden herkese'' diye konuştu. ''TRANSFERLER BİTECEK''
Başkan Canaydın, transferler için çok çalıştıklarını ifade ederek, anlaştıkları futbolcular dışında halen görüştükleri başka oyuncuların da bulunduğunu söyledi.
Önümüzdeki hafta transferlerin tamamını bitirmek istediklerini belirten Özhan Canaydın, Antalyasporlu Volkan ile anlaştıklarını, kulübüyle de anlaşma sağlamak üzere olduklarını söyledi.
Canaydın, önümüzdeki hafta bütün transferlerin bittiğini açıklayacaklarını ifade etti.
''ORKUN İÇİN KIRGINLIĞA GEREK YOK''
Bursaspor'un ön anlaşma yaptığı kaleci Orkun'un Galatasaray'ı tercih ettiğini söyleyen Özhan Canaydın, ''Bunun için bizi suçlamaları doğru değil'' dedi.
Canaydın, oyuncunun menajerinin kendilerine, ''Orkun, Galatasaray'ı tercih ediyor' dediğini ifade ederek, ''Orkun 12 yaşından beri bizim alt yapımızda yetişmiş ve bizi tercih etmiştir. Onun için böyle şeylere gerek yok. Transferde bu tip şeyler olur, kırgınlıklara gerek yok. Tamir edilir. Türk spor kamuoyunda her camia birbiriyle iyi geçinmeye mecburdur'' diye konuştu.
''VODAFONE KARARINI SEÇİMLERDEN SONRA VERECEK''
Vodafone'un, Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylardan sonra sponsorluk anlaşmasını geri çektiğine ilişkin haberlerin doğru olmadığını söyleyen Özhan Canaydın, ''Bu firma kararını genel seçimlerden sonra verecek'' dedi.
Canaydın, şöyle devam etti:
''Bu firmanın bizim ismimizi kullandığı şeklindeki haberler ve yorumlara katılmıyorum. Bize teklifi sonra getireceklerini söylediler. 50 milyon dolar kasamıza nakit para gireceği şeklindeki söylemler de doğru değil. Bunlar kulübün iç meselesinde olan şeyler. Şimdi biz AVEA ile çalışıyoruz. Vodafone'un da teklifi olabilir. Onlar, genel seçimlerden sonra teklif getirmeyi düşündüklerini söylediler. Bu sponsorluğun gerçekleşmemesinin derbide yaşanan olaylarla ilgisi yoktur.''
''CARLOS TÜRKİYE İÇİN İYİ TRANSFER''
Fenerbahçe'nin Roberto Carlos'u transfer etmesini değerlendiren Canaydın, Avrupa'da ve dünya piyasasında ismi olan bir futbolcunun Türkiye'ye gelmesinin çok önemli bir olay olduğunu söyledi.
Canaydın, bu transferi takdirle karşıladığını ve önemsediğini dile getirdi.
''SEYRANTEPE İÇİN ŞU AN 16 FİRMA DEVREDE''
16 müteahhit firmanın Seyrantepe Stadı'nın ihalesi için TOKİ'den şimdiden şartnameyi alıp incelemeye girdiğini anlatan Canaydın, bunun çok ciddi bir başlangıç olduğunu vurguladı.
İhalenin 19 Temmuz tarihine kadar süreceğini belirten Özhan Canaydın, ''Temel atma konusunda tarih vermek doğru değil. İnşallah ağustos ayı sonlarına doğru, ama tarih vermek tehlikelidir bu işte. İhale çalışmaları sürüyor. Artık bütün camiaya hayırlı olsun diyorum'' şeklinde konuştu.
''TOPLANTININ YERİNİ DEĞİŞTİRMEK HAKKIMIZDI''
Canaydın, Kulüpler Birliği'nin dün yaptığı toplantının yerini Ankara'ya almalarının hakları olduğunu dile getirdi.
Kulüpler Birliği'nin 18 takımdan oluştuğunu ve bu kulüplerin talebi üzerine Ankara'da bir toplantı yaptıklarını belirten Özhan Canaydın, şöyle devam etti:
''Kulüpler toplantıyı Ankara'da yapmayı istediklerini söylediler. Biz bunu federasyona ilettik. Muhakkak böyle bir hakkımız vardı. Federasyon da Ankara'daki toplantıya katılamayacağını söyledi. Biz Ankara'daki toplantımıza tüm kulüpleri davet ettik. 14 kulüp katılırken, Gaziantepspor, Ankaragücü, Sivasspor ve Bursaspor toplantıda yer almadı. 14 kulübün katılımı ile yapılan toplantıda gündem konuşuldu. Gündemin en sonunda da Federasyon Genel Kurulu hakkındaki tavsiye kararı çıktı.''
''YABANCI SAYISI KONUSUNDA KARAR FEDERASYONUN''
Özhan Canaydın, yabancı sayısı konusunda görüşlerini de açıklarken, kulüpler birliği olarak kendilerinin ancak tavsiyede bulunabileceklerini ifade etti.
Yabancı oyuncu statüsünü belirleyen mercinin Futbol Federasyonu olduğunu kaydeden Canaydın, ''Kulüpler Birliği olarak, federasyon başkan vekili Affan Keçeli ile toplantı yapıp, taleplerimizi ilettik. Bu en son toplantıya bunları bağlamamak lazım. Federasyon yönetim kurulu kararı alacak. Yabancı sayısını tespit edecek tek merci yine federasyondur. Biz yalnız tavsiyelerimizi ve arzularımızı iletiriz'' şeklinde konuştu.
Başkan Canaydın, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile arasının bozuk olduğu şeklinde medyada yer alan haberlerle ilgili açıklamada bulunarak, ''İbrahim Kızıl ile sürekli görüşüyorum ve devamlı irtibat halindeyim. Önce kulüp başkanıyım, ondan sonra Kulüpler Birliği başkanıyım. İbrahim ile konuştuğum zaman hiçbir zaman böyle bir şey duymadım. Duyacağımı da tahmin etmiyorum'' diye konuştu.
Kulüpler Birliği olarak oy çokluğuyla, Haluk Ulusoy'un da katılmasını arzu ederek, güven tazeleyen bir seçim talebinde bulunduklarını anlatan Özhan Canaydın, federasyon genel kurulunun bunun için son kararı vereceğini sözlerine ekledi.
ŞRARSKOZ
21-06-2007, 20:13
galatasaraylı olarak sevindim harika bir de oynarsa hagi gibi
bizi kimse tutamaz helal olsun birde paramız olsa dünya görecek
o zaman galatasarayı lig iyi gececek desenize vede zevli
yukarıpark
21-06-2007, 20:41
lincolnle kesin anlaşılmış şu an gstv tanıtımını yapıyor tüm galatasaraylılara hayırlı olsun
evet gs tv vtr geçiyor şu an tekrar hayırlı olsun...
Pasilobus
21-06-2007, 20:51
ne yalan söyleyeyim galatasarayı kıskandım hani
çok begendiğim bir futbolcuydu hayırlı olsun gs ye
ne yalan söyleyeyim galatasarayı kıskandım hani
çok begendiğim bir futbolcuydu hayırlı olsun gs ye
güzel dileklerin için teşekkürler..:present:
Pasilobus
21-06-2007, 21:02
Galatasaray Lincoln'e kavuştu
Galatasaray, uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü Brezilyalı yıldız Cassio de Sousa Soares'in (Lincoln) transferini tamamladı. Müjdeyi Canaydın verdi.
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, transferin akşam saatlerinde tamamlandığını belirterek. ''Camiamıza hayırlı olsun. Avrupa'nın en güzel transferini yaptık. En iyi 10 numarayı transfer ettik. İnşallah güzel günler bizim olacak. Herkes gibi ben de heyecanlıyım'' dedi. Almanya'nın FC Schalke 04 takımından alınan Lincoln'ün sözleşme koşullarıyla ilgili sarı-kırmızılı kulüpten henüz bir açıklama yapılmadı.
hallederiz
21-06-2007, 22:00
hayırlı olsun