PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : vestel dvb combo S&t 2200 cı için yardım lütfen

sero
17-06-2007, 16:55
hepinize merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım vestel dvb combo s&t 2200 cı marka recaiver aldım ama emu apro menü ve *** hakkında bilgim yok bu konuda beni bilgilendirecek arkadaş varsa bana yardımcı olabilirmi acaba şimdiden teşekkür ederim

ertex74
17-06-2007, 17:02
burdan başlayabilirsiniz biraz gezin forumu..
Only the registered members can see the link

sero
17-06-2007, 17:06
ertex74 ilgin ve yardımın için teşekkür ederim

sero
17-06-2007, 17:47
forumu gezdim ama dvb combo ile ilgili çok fazla bilgi yok bu arada vestlink 1.2 programını indirdim açılmadı ve hotbird için *** olmadığını farkettim
sizin bilginiz olduğu için rahat söylüyorsunuz ama ben kendim için aynı şeyi söyleyemem biraz kendimi bilgilendirmem lazım:D

ertex74
17-06-2007, 19:27
forumu gezdim ama dvb combo ile ilgili çok fazla bilgi yok bu arada vestlink 1.2 programını indirdim açılmadı ve hotbird için *** olmadığını farkettim
sizin bilginiz olduğu için rahat söylüyorsunuz ama ben kendim için aynı şeyi söyleyemem biraz kendimi bilgilendirmem lazım:D

üstad bu işde yeni oldugunu anlıyorum bazı temel kavramları ögrenmen için size link verdim bilginiz artsın diye inşallah size com bo konusunda da müjdeli haber verirriz ilginiz için biz teşekür ederiz bizi takip edin ..

saygılar

sero
19-06-2007, 09:30
aslında yeni sayılmam :) önceden birilerine şifre kırdırmak için recaiveri veriyodum sora kendim yapayım dedim ama yüzüme gözüme bulaştırdım:D