Orijinalini görmek için tıklayınız : D Smart Tum Kanallari Şİfrelİ Yap Olsun Bİtsİn>>>
Tum kanalları şifreli yapsın. Ne bu ya tam progrmın ortasından şifreli kanal 20 dk sonra acılıyor kanal. sonra tekrar kapanıyor böyle bir şey olmaz. Ya ac hepsini yada kapat mahsusmu yapıyorlar nedir. D cocuk var arkadaşımın cocugu kanalı izliyor tam cizgi filmi 5 dk seyrediyor sonra şifre cocuk başlıyor aglmaya artık buna care bulsunlar bence ya hepsini şifreli yapsınlar yada acık tutsunlar :devilprv:
ali muştu
21-06-2007, 07:58
katılıyorum kardeş diskoveri kanalda da aynısını yapıyorlar iyi prokramlara şifreliyorlar
katılıyorum kardeş diskoveri kanalda da aynısını yapıyorlar iyi prokramlara şifreliyorlar
Digiturk gibi yapsınlar bence hepsini şifreli hiç degilse kanallar şifreli deriz..Millete laf anlatamıyoruz
ali muştu
21-06-2007, 08:14
Digiturk gibi yapsınlar bence hepsini şifreli hiç degilse kanallar şifreli deriz..Millete laf anlatamıyoruz
bunların hepsı müşteri cekme politikası devamlı acıp kapatmaları
bu dıscovery ı sıfrelese ne olacak ki? aylardır hep aynı programlar.program saatlari hiç uymuyor...ilk açıdığı günden bu yana 2003 2004 yılının vtr leri var..
veysel644
18-07-2007, 11:28
Sakin olmak lazım. Oyunlarına gelip d smartı eve sokmamak gerek. Haybeden para. Dalga geçiyorlar sanki...
eeee milyondolarlarca yatırım yaptılar bırakında para kazanma stratejisine başlasınlar
selametle
ya programlara şifre koysalar noolcak o program 1 gün sonra yine şifresiz olarak izlenebiliyor burada ki amaç bilinçsiz müşteriyi avlamak yoksa dijital dünyayı takip eden biri kolay kolay kanmaz bu oyuna
iyi güzel arkadaşım kimse kanmaz diyorsunuzda uefa kupası eleme ve hazırlık maçlarını 4 sene verecek buna nedemeli
bulletfromhell
18-07-2007, 12:34
iyi güzel arkadaşım kimse kanmaz diyorsunuzda uefa kupası eleme ve hazırlık maçlarını 4 sene verecek buna nedemeli
verse ne yazar....faturasız tv ayağıyla milleti uyutmaya çalıştılar...millette işin kontörlü yayın olduğuna uyandı...artık dikiş tutturamazlar....
sabo1978
18-07-2007, 13:28
arkadaşlar siz isteseniz de istemesenizde adamlar satış talebini karşılamak içinhumax la anlaşma yapıyor.çatır çatır damaçları yayınlıyor.önümüzdeki 4 sene içinde hazırlık maçların avrupa kupası maçlarını da yayınlayacak.ondan sonra buralarda acaba feeed yayından seyredebilirmiyiz,acaba şifresiz verirler mi deyip dururuz.eleştirdiğimiz şeyleri körü körüne eleştirmiyelim.biraz mantıklı olalım.bu eleştirenlere bir bakalım neden eleştirdiklerine d smart gelince düzenleri mi bozuluyor da eleştiriyorlar ve peşlerine de hiçbirşey bilmeyen kişileri de takıp burada d smart sayfasını boşu boşuna işgal ediyorlar...
vestelahmet
18-07-2007, 13:38
Bence acele etmemek lazım bekleyelim bakalım ne yapacaklar.Herhalde uzun sürmez bu işkence.
tavlusun
18-07-2007, 17:42
eee her şey para için kosovalı kardeşim çizgi flim demişken samanyolu paketinde yumurcak tv var
alemci20
29-09-2007, 14:06
insanlarımız kafa çalıştırırsa kanmaz bu oyunlara cihaz satamaz ozaman dsmart ve çöküşe geçer ozaman mecburen bedava olur saygılarımla
Tum kanalları şifreli yapsın. Ne bu ya tam progrmın ortasından şifreli kanal 20 dk sonra acılıyor kanal. sonra tekrar kapanıyor böyle bir şey olmaz. Ya ac hepsini yada kapat mahsusmu yapıyorlar nedir. D cocuk var arkadaşımın cocugu kanalı izliyor tam cizgi filmi 5 dk seyrediyor sonra şifre cocuk başlıyor aglmaya artık buna care bulsunlar bence ya hepsini şifreli yapsınlar yada acık tutsunlar :devilprv:
hocam yumurcak tv diye bi kanal var o çocuklar için çözüm olabilir ama bizim gibi maç sevdalıları için gercekten çözülmesi imkansız bi problem bu d-smart ben mecburen aldım receiver sadece maçlarda takıyorum diğer günlerde normal aciko uydumu kullanıyorum
bulletfromhell
29-09-2007, 14:24
hocam yumurcak tv diye bi kanal var o çocuklar için çözüm olabilir ama bizim gibi maç sevdalıları için gercekten çözülmesi imkansız bi problem bu d-smart ben mecburen aldım receiver sadece maçlarda takıyorum diğer günlerde normal aciko uydumu kullanıyorum
buyur paşam???onlarda hangi maç varmış???bilgilendirirsen seviniriz....
evet şifrelendi hepsi.ne bekleniyodu ki? açmaları zaten reklam amaçlı.d-smartçılar digitürkten daha beter. ve şifreleme sistemini yabancı firmalar yapıyor. ve '' benim şifrem çözülemez '' diyede garanti veriyorlar. zaten anlaşmalarının içinde bu tür şeyler mevcut. kırıldığı taktirdede 5 bin euro yada neyse tekrar iadesi tekrar veririz diyorlar.tabi bizim uyanıklarda internet üzerinden kendileri veriyorlar şifreleri.sonra gidip alalım kardeşim 5 bin euromuzu; elin hekırı kırmış şifreleri diyorlar. yani güzel arkadaşlar zaten adamlar istediği için bakıyorduk şimdiye kadar. sıfırdan şifre kırmakta her babayiğidin harcı değil.zaten o adamlar banka cıa dosyaları dururken ne yapsın uydu şifrelerini.ama bu iş her zaman alternatifini yaratmak zorunda.mutlaka çıkacaktır bişiler.zaman lazım şimdilik.tabi bunun yanında daha profesyonel şerink sistemi gibi olaylar var şimdilerde.biraz araştırmacı olan herkes başka alternatiflerininde olduğunu görecektir. karamsar olmayalım. şimdilik zaman diyorum ben.herkese kolay gelsin...
buyur paşam???onlarda hangi maç varmış???bilgilendirirsen seviniriz....
3 büyüklerin bütün hazırlık maçları 3 büyüklerin kendi sahasında oynadıgı tüm ön eleme ve uefa kupası maçları ve canlı örnek almak istersen bu hafta galatasaray'ıv sionla kendi sahasında oynayacagı maç yetermi???
bulletfromhell
29-09-2007, 15:40
3 büyüklerin bütün hazırlık maçları 3 büyüklerin kendi sahasında oynadıgı tüm ön eleme ve uefa kupası maçları ve canlı örnek almak istersen bu hafta galatasaray'ıv sionla kendi sahasında oynayacagı maç yetermi???
gazoz kupası maçları....onları biliyoruz zaten...ekstradan bişey varmı bilmediğimiz onu merak etmiştim....sion maçını sf zwei kanalından seyredeceğimiz için sırf gazoz kupası maçları için D-Smart almaya ne gerek var onu düşünüyorum....:49: :49:
Anti-Dsmart Diyebiliriz Hocam
bu iş burda kalmazki illaki daha etkili maçları alacaklar kaybedeceğim bişey yok sonuçta receiverım oldu ve eminim ilerde faydasını görecegim
bulletfromhell
29-09-2007, 15:48
bu iş burda kalmazki illaki daha etkili maçları alacaklar kaybedeceğim bişey yok sonuçta receiverım oldu ve eminim ilerde faydasını görecegim
Allah hayırlı uğurlu etsin..güle güle kullan...