Orijinalini görmek için tıklayınız : D Smart Bİlgİ
:49: ArkadaŞlar Bende D Smart Almak İstİyorum Ama Kararsizim. Kullanan ArkadaŞlardan Tavsİye Beklİyorum. Acaba Almalimiyim. GÖrÜŞlerİnİz Benİm İÇİn Önemlİ. Şİmdİden Herkese TeŞekkÜrler...
hocam tercih meselesi,çok kaliteli olmayan iki sinema kanalı,ikisi türkçe(animal planet ve discovery) beş belgesel kanalı d yeşilçam iki çocuk kanalı ve diğer tematik kanallar var.ayrıca üç büyüklerin avrupa kupası ve hazırlık karşılaşmalarıda d smart'ta.içerik olarak sana hitap ediyorsa al.makina bilgisi olarakta şunu söyleyebilirim ; normal receiverlerden biraz daha güçlü bir cihaz ama yazılımı pek beğenilmiyor.sürekli yeni yazılım güncellemesi yapılıyor.sanırım iyi bir noktaya gelecek ilerde.en büyük handikapı kanalları kendin sıralayamıyorsun(digiturk'te olduğu gibi) ayrıca favori bölümüde çok aktif ve kullanışlı değil.ayrıca ntv ve tv8 de çıkan maçlarıda sorunsuz izlersin.çünkü onlarda pakete dahil.interaktif kanalları mevcut.haftalık program rehberinden program ayırtabiliyorsun.ve buna benzer bir takım özellikler.ama yabancı uydudaki şifreli kanalları izleme şansın yok.çünkü sisteme ait cihazın emu yazılımı olası kısa vadede zor görünüyor.ben sadece türksat izleyen biri olarak oldukça keyifle kullanıyorum.netice de senin tercihin.senin için yeterli ise mesele yok ozaman.bir ilave;gece 12'den sonra possion tv adında bir de ****** kanalı var.
zafer murat
22-06-2007, 21:09
bana kalırsa hiç değmez cihazları satan arkadaşlarımda cihazların iyi olmadığını yavaş makine olduklarını söylüyorlar.3-5 kanal için o kadar para vermenizi tavsiye etmem o paraya inpax veyada stmbox linux tabanlı bir cihaz alırım senin yerinde olsam.Share ile istediğini izleyebilirsin.
bana kalırsa hiç değmez cihazları satan arkadaşlarımda cihazların iyi olmadığını yavaş makine olduklarını söylüyorlar.3-5 kanal için o kadar para vermenizi tavsiye etmem o paraya inpax veyada stmbox linux tabanlı bir cihaz alırım senin yerinde olsam.Share ile istediğini izleyebilirsin.
neticede bu da bi tercih meselesi tabi.bu arkadaşın söylediği sistemde de adsl internetiniz olmalı ve aylık en az 15 ytl server ücreti ödemeniz gerektiğini de bilmeniz gerek.
neticede bu da bi tercih meselesi tabi.bu arkadaşın söylediği sistemde de adsl internetiniz olmalı ve aylık en az 15 ytl server ücreti ödemeniz gerektiğini de bilmeniz gerek.
server ücreti o kadar fazla değil arkadaşım. ayrıca server ile izlediğin kanalları gördükten sonra bence 15 ytl bile düşük gelir. çünklü ben de dream var ve share ile çok güzel kanllar izliyorum.
D smart olayına gelince yeni bir oluşum ama fazlada ileri giden bir şey yok hergün aynı kaset dönüp duruyor. fazla bir artısı yok. tercih ve kara alana ait. bizden örnekler.
zafer murat
22-06-2007, 22:29
server ücreti o kadar fazla değil arkadaşım. ayrıca server ile izlediğin kanalları gördükten sonra bence 15 ytl bile düşük gelir. çünklü ben de dream var ve share ile çok güzel kanllar izliyorum.
D smart olayına gelince yeni bir oluşum ama fazlada ileri giden bir şey yok hergün aynı kaset dönüp duruyor. fazla bir artısı yok. tercih ve kara alana ait. bizden örnekler.
aynen öyle dediklerinize katılıyorum Only the registered members can see the link
Vallahi kardeşim D smart alan dört kişi biliyorum şimdi başlarını taşa vuruyorlar.
cetindeniz
23-06-2007, 01:47
cihazı almadan iyi düşünmüşsün bende sana fikrimi açıklarsam hiç bulaşma derim sana