Orijinalini görmek için tıklayınız : Vodafone istedigim gibi bir oparator cıkmadı
Vodafone telsimi alınca cok işler yapacak sanmıştım.Rakipleri surekli atak yaparken o kendi kampanyalarını bitiriyor .Cogu tarifeyi kapattı,Cep ögrenci hattına 500 dk sınırı getirdi.Cep aranıda bitirdi,Cep aile gibi flaş tarife kullanımda YOK.
Sec konuş diye bir tarife cıkardılar 24 aya baglayıp yuklu faturu getiriyorlar.Hesapını bilen tarife cıkardılar dk 380 binlira gel gelelim 1 sn de konussak 380 atıyor.
Web işlemlerinden işlem yapmak tam işkence.Telsimin oldugu zamanı özlüyorum tmsf ye devrilmeden önceki
-Cep partneri-Cep transferi bedava sms haklarını gibi
hallederiz
01-07-2007, 12:38
evet tüm kampanyaları bitirmeye başladı telsim iken daha iyiydi
Bencede vodafon ölü bir şirket kampayadan haberleri yok sanırım hiç degilse bir sms paketi cıkarabilir avea turkcell gibi.Yada ekonomik paketler
aldığım duyuma gore vodafone de calısan bı arkadas var o bana ocak ayı gıbı cok farklı kampanyaların olacagını soyledı.ciddi anlamda diğer firmalrı zorlayacak bazı planları varmıs..umarım yaparlar..ellerı mahkum bu guzel kampanayaları bıtırmek bındığı dalı kesmektır sonucta...
hallederiz
01-07-2007, 13:03
Bencede vodafon ölü bir şirket kampayadan haberleri yok sanırım hiç degilse bir sms paketi cıkarabilir avea turkcell gibi.Yada ekonomik paketler
haklısın usta
bencede telsim iken daha iyiydi
avea ve diğer hatların daha çok avantajları varmış
bencede telsim iken daha iyiydi
avea ve diğer hatların daha çok avantajları varmış
Evet var.Begenmedigimiz turkcell 10 dk 1 kontor 5000 sms 50 kontore gibi kampanyaları var
geçenlerde işyerime yetkilileri geldi
size kurumsal paket verelim dediler şöyle iyi böyle iyi diye anlattılar tamam herşey güzel ama olmuyor neticede belirgin bir tel numaran var 10 senedir kullanıyorum değiştirmeyi pek istemedim
selametle
Ayrıca 250 kontor yukleyince hediye sms ve kontoru kaldırmışlar..Ne adamlar ya
telsim iyiydi
Bencede telsim iyiydi
bulletfromhell
06-07-2007, 22:33
vodafone'un uluslararası büyüklüğünü tartışmaya gerek yok...bildiğim kadarıyla şimdiki öncelikli hedefleri altyapı olayı ve buraya ciddi paralar döküyolar...alt yapı konusunda turkcell'i geçmeye çalışacaklarmış....aşağı yukarı 6-7 ay bişey beklemeyin o yüzden...2008 den itibaren öncelikli hedef ise yeni abone bulma taktikleri...bunun içinde çok fantastik kampanyalar yapacakları söyleniyor....
vodafone'un uluslararası büyüklüğünü tartışmaya gerek yok...bildiğim kadarıyla şimdiki öncelikli hedefleri altyapı olayı ve buraya ciddi paralar döküyolar...alt yapı konusunda turkcell'i geçmeye çalışacaklarmış....aşağı yukarı 6-7 ay bişey beklemeyin o yüzden...2008 den itibaren öncelikli hedef ise yeni abone bulma taktikleri...bunun içinde çok fantastik kampanyalar yapacakları söyleniyor....
Böle yaparlarsa abone kalmayacak ellerinde.Ben bugun turkcell hat aldım
bulletfromhell
06-07-2007, 22:38
Böle yaparlarsa abone kalmayacak ellerinde.Ben bugun turkcell hat aldım
o zaman ARAMIZA HOŞ GELDİN KARDEŞ....:) :) :) :)
o zaman ARAMIZA HOŞ GELDİN KARDEŞ....:) :) :) :)
SAOL uSTA:45:
Hakan Gül
07-07-2007, 12:43
Vodafone'un çok yakın zamanda iyi bir atak yapıp piyasaya ivme kazandıracağını düşünüyorum..Büyüklüğü tartışılamaz bir firma..Şu an daha çok altyapı sorunlarını çözüyorlar..
kamilturhan
06-11-2007, 10:43
yeni tarife hesaplı hat ta geçtim. 100 dakikası 19 ytl (kdv dahil) + %25 ö.i.v.
istedğin her yönü arayabiliyorsun. ev-iş , turkcell , avea..
geçen ay 114 dakika konuşmuşum cep özel ile 40 ytl ödedim. bundan sonra 100 dakikayı geçmediğim sürece 19 + ö.i.v. ile yaklaşık 22-23 ytl vereceğim. bence güzel bir tarife. her yöne konuşabilmek iyi. yoksa her yön için ayrı hat almak lazım :S
hesaplşı hatta böyle sıkıntı yok. her yöne 190 kuruşa konuşuyorsun.
yeni tarife hesaplı hat ta geçtim. 100 dakikası 19 ytl (kdv dahil) + %25 ö.i.v.
istedğin her yönü arayabiliyorsun. ev-iş , turkcell , avea..
geçen ay 114 dakika konuşmuşum cep özel ile 40 ytl ödedim. bundan sonra 100 dakikayı geçmediğim sürece 19 + ö.i.v. ile yaklaşık 22-23 ytl vereceğim. bence güzel bir tarife. her yöne konuşabilmek iyi. yoksa her yön için ayrı hat almak lazım :S
hesaplşı hatta böyle sıkıntı yok. her yöne 190 kuruşa konuşuyorsun.
Ö.İ.V Dahl demi 19 ytl ye:49:
Usta ben arastırdım Ö.İ.V Hariç ayrıca 1 sn konussan aynı para 60 sn de neresi avanatj bunun ayrıca 19 ytl aldıgın paket 25 ytl geliyor 100 dk asmazsan tabi
Ücretlere KDV dahil, ÖİV hariçtir.
Belirtilen dakika miktarları yurtiçi tüm yönlere yapılan aramalar için geçerlidir.
Ücretlendirme periyodu 60 sn. dir.
Kullanılmayan dakikalar bir sonraki aya devretmez.