PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçeli Roberto Carlos: Galatasaray'a alerjim var

kanaryam1950
01-07-2007, 15:20
F.Bahçe'nin flaş tansferi Roberto Carlos, “Bildiğiniz bir alerjiniz var mı?” şeklinde yöneltilen soruyu “Evet. Galatasaray'a alerjim var” diye yanıtladı.
Fenerbahçe'nin İspanya'nın Real Madrid takımından transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, İstanbul'da sağlık kontrolünden geçerken, doktoruna espri yaparak Galatasaray'a alerjisi olduğunu söyledi.
Fenerbahçe'nin resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin Temmuz ayı sayısında yer alan haberde, Roberto Carlos'un Acıbadem Hastanesi'ndeki sağlık kontrolü sırasında, sarı-lacivertlilerin ezeli rakipleri Galatasaray'a laf atmaktan geri kalmadığı kaydedildi.
Türkiye'deki Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin tüm dünya tarafından bilindiğini belirten Carlos'un, sağlık kontrolü sırasında doktorun “Bildiğiniz bir alerjiniz var mı?” sorusuna, “Evet. Galatasaray'a alerjim var” yanıtını verdiği ifade edildi.
Brezilyalı futbolcunun ayrıca Fenerbahçe formasıyla oynayacağı ilk maçta gol atma sözü verdiği de belirtildi. :8[1]:

Hakan Gül
01-07-2007, 16:22
Aynı bana çekmiş kerata :D

senmac
01-07-2007, 17:44
carlos şimdiden gözüne kestirmis
6-0 yine yeneriz bu sene

msarim
01-07-2007, 17:56
neyle gol atacak merak ediyorum yolda zor yürüyor bu adam bastonlamı gol atacak acaba

zabataygatör
01-07-2007, 18:26
neyle gol atacak merak ediyorum yolda zor yürüyor bu adam bastonlamı gol atacak acaba

kiskanclik boyle birsey iste

Hakan Gül
01-07-2007, 19:12
Bilader bahsettiğin adam 34 yaşında..Eğer 40 yaşındaki adamlar şu an başarıyla futbol oynuyorsa Carlos'ta oynar..Gsnin hakanı ümiti kaç yaşında..?
Kıskançlık olurda bu kadar olmaz yani :mad2:
Ayrıca tuttuğun takımı Fenerbahçe olarak işaretlemişsin nasıl iş bu......

Volkan
01-07-2007, 19:42
arkadaşlar kimin yürüceği kimin gol atacağı belli olmaz.

ama burda birbiriniz ile bu şeklilde polemiklere girilirse kuralların göstermiş olduğu sonuçlarla karşılaşacağınıza emin olun.

mesaj ve sohbet seviyemizi düşürmeyip güzel anlaşıp birbirimizi kırmayalım.

bu sadece şu an için bir uyarıdır.

Not: burda hiç bir takım adına bu kelimeler yazılmamıştır. Admin olarak burda düzen sağlamak benim görevimdir.

@DnA
01-07-2007, 19:48
Bilader bahsettiğin adam 34 yaşında..Eğer 40 yaşındaki adamlar şu an başarıyla futbol oynuyorsa Carlos'ta oynar..Gsnin hakanı ümiti kaç yaşında..?
Kıskançlık olurda bu kadar olmaz yani :mad2:
Ayrıca tuttuğun takımı Fenerbahçe olarak işaretlemişsin nasıl iş bu......

Ümit 30 yaşında:nod:

CABBARİ
02-07-2007, 12:43
Alerjisi olanlar alerjilerini lig başlayınca tedavi ettirsinler burada bizim huzurumuzu bozmasınlar!!!
Konu Kapatılmıştır!!!!