Orijinalini görmek için tıklayınız : bu klip barış akarsuyun anısına
Mehmet Kaynaklı
05-07-2007, 14:36
allah rahmet eylesin taksiratını affetsin
barış akarsu
ıslak ıslak klibi (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Shot at 2007-07-05
Hakan Gül
05-07-2007, 14:38
Allah razı olsun :(
Mehmet Kaynaklı
05-07-2007, 14:44
Allah razı olsun :(
ölüm işte bukadar yakınımızda :(
allah hepimizden razı olsun :praying:
Barış'ın kaza yaptığı Torba kavşağından 300mt ilerisindede bundan 2 yıl önce ben kaza yapıyordum hemde öğlen saat 2:00 civarı benimde önüme kamyon çıktı ve U dönüşü yaptı yaklaşık 30mt kaydım ve öyle durdum.Benim verilmiş sadakam varmış yada daha günüm varmışki ölümden döndün nezaman ordan geçsem hep aklıma gelir ürperirim tüylerim diken diken olur.
Mehmet Kaynaklı
05-07-2007, 15:22
Barış'ın kaza yaptığı Torba kavşağından 300mt ilerisindede bundan 2 yıl önce ben kaza yapıyordum hemde öğlen saat 2:00 civarı benimde önüme kamyon çıktı ve U dönüşü yaptı yaklaşık 30mt kaydım ve öyle durdum.Benim verilmiş sadakam varmış yada daha günüm varmışki ölümden döndün nezaman ordan geçsem hep aklıma gelir ürperirim tüylerim diken diken olur.
allah korumuş :praying:
evet allah korumuş abicim verilmiş sadakan varmış usta.ama sonuçta herkesin gidecegi yer orasıdır.allah sevenlerine yakınlarına sabır versin.allah rahmet eylesin.
==AMİN==
Herkese.
ewet sonuçta hepimiz gideceğiz ama erken yaşta gidincede geride kalanlara çok koyuyor bu acı.
laykın27
05-07-2007, 17:47
Allah Rahmet Eylesİnn
alemci_1987
05-07-2007, 17:59
Video için Teşekkür Allahdan Rahmet Ailesine Sbır Versin
katliam_290
05-07-2007, 21:44
saolsın kardeş ilk kez bir sanatçıyı bu kadar sevmiştim....
Barış abim Mekanın Cennet olsun...Allah rahmet eylesin...
insan sevgisi ne kadar güzel degilmi dostlar sanatcı adayı iken insan bu kadar çok sevilmesi barış kardeşimiz yaşasa idi türk muziginin dehası olacaktı ama rahmetli kendisi baştan deha idi sevencenligi insana olan sevgisi alçak gönüllülügü işte bu sevgi saygı insanları kitleleri peşinden koşturdu yüce sevgi
çünki barış 7 den 70 e herkesin kalbinde tahht kurmuştu sanatcılarda unutulur ama barışın sevgisi efendiligi hiç unutulmaz çünki barış gönüllerimizde taht kurdu...
umarım seni unutmayız barış misyonun sevgin saygın çok az sanatcı ve müzisyende var mekanın cennet olsun her şey için teşekürler...
saygılarımla
YANSIMA_38
06-07-2007, 00:17
olum hepımıze ugrayacak enınde sonunda allah rahmet eylesın sevenlerıne sabır versın ne dıyleım allah mekanını cennet eylesın...:praying: