PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu ne küstahlık herkezin bakmasını istiyorum

muzo
05-07-2007, 21:50
:mad2: :mad2: :mad2: LİNK (Only the registered members can see the link) KALDIRILDIĞI İÇİN EDİTLENMİŞTİR

bu viyoyu herkese yolla ve viyonun altındaki
''inappropriate'' yazısını tıkla hate specch yazınısı tıkla ve vidyonun kaldırılmasına yardımcı ol.
EĞER TÜRK EVLADIYSAN VAZİFENİ YAP

katliam_290
05-07-2007, 21:55
abi duyarlı olalım herkes yollasın şu youtube mesaj bune biçim site ya TÜRK'lere hakaret etmek için kurulmuş ziyaret falan etmeyin ya bırakın şu siteyi yasak getirilsin bune ya....

Aziz46
05-07-2007, 22:37
:mad2: Ya bunlar kim oluyorda ATA'mızla dalga geçiyorlar... Şerefsizler.....!!!!!!!!!!!!!!!:devilprv: :nono: :devilprv: :yell: :mad2:

Simba
05-07-2007, 22:41
Tam şerefsizki ne serefsizler.Zaten kedi ulaşamadıgı cigere mundar dermiş.Hiç kimse turkun gucune turkun azmine ve mustafa kemalin yaptıgı liderlige ulaşamaz bu serefsizler

Kemal Turan
05-07-2007, 22:44
Bilmiyorum ama bu videoyu göndereni bilgisayar uzmanları bulamazmı? veya böyle çirkinlikler çıkınca youtube yi hacklemek olamazmı.

turhan081
05-07-2007, 23:01
listemdeki bütün e-mail adreslerine ve msn arkadaşilarıma gönderdim umarım faydası olur.

SABRİOK
05-07-2007, 23:43
arkadaşlar bu siteye tepki meili atalım kaldırılması için emniyete de yazılım gerekeni yapsınlar ben böyle yaptım

cinbo
05-07-2007, 23:50
kim düzenliyor bu steyi ahlaksızlık şerefsizlik yoksa onlarda pkk lı duyarsız kalmayalım

YANSIMA_38
06-07-2007, 00:11
kanı bozuk serefsızın bırı yapmıstır kendını boyle tatmın edıyo ıste vıdeoyla mıdeoyla bu ısler olmaz az bı g......... sıkıyorsa acık acık meydan okuyun acız kalaktersızler:mad2: :mad2:

bulletfromhell
06-07-2007, 00:20
bunları genelkurmaya maillemek lazım arkadaşlar...anca onlar uğraşabilir...

Simba
06-07-2007, 00:42
bunları genelkurmaya maillemek lazım arkadaşlar...anca onlar uğraşabilir...
Telekomun siteyi kapatması lazım bence

cetindeniz
06-07-2007, 00:46
harbi arkadaşlar çok ilginç diyaloglar geçmiş sitede bunlar aile terbiyesi çevre ahlakı yaşantısını hiç öğrenememişlermi

COEMAR
06-07-2007, 00:49
Yazık bunları engellemek lazım asıl kendilerine bakmaları lazım

ayran
06-07-2007, 01:03
böyle bir rezaleti kınıyorum.ve vefat etmiş bir insanın ölüsüne saygı duymak lazım derhal müdahalede bulunmalı yetkililerin..

Only the registered members can see the linkürk_bayrak.gif

Only the registered members can see the link

Aziz46
06-07-2007, 01:31
Ya arkadaşlar o kadar kişiyiz bu sitede ne yapıp edelim o videoyu kaldırtalım ordan ...!!! Ama nasıl bilmiyorum işte Nasıl kaldırtacagımızı bilen bilin warsa Lütfen bu konu ile ilgilensin ...Şimdiden tşk...

muzo
06-07-2007, 09:55
evet birşeyler yapmak lazım duyan duymayana iletmeliki birşeyler yapmalı arkadaşlar bu medya neden bu işe duyarsız kalıyor acaba medyadan tanıdığı olan yokmu bi sorsa diyorum şayet haberleri yoksa bilgilendirmek lazım

FYAVUZ1
06-07-2007, 10:12
:mad2: :mad2: :mad2: Only the registered members can see the link

''inappropriate'' yazısını tıkla hate specch yazınısı tıkla ve vidyonun kaldırılmasına yardımcı ol.

Siz böyle yapmakla sitenin reklamını yapmış olmuyor musunuz? Sizin yazınızdan sonra kaç kişi tıklamış olabilir. Onların da istediği bu değil mi? Reyting alan bir videoyu youtube neden kaldırsın? Ben videoyu izlemedim. İzlemiyeceğim. Kimsenin de izlemesini istemiyorum. Bu tip oyunlara gelmiyelim.

Mehmet Kaynaklı
06-07-2007, 11:03
bunlar adi ve embesil değilde nedir bu tür oyunlara gelmeyelim lütfen

hozkaya
06-07-2007, 11:44
Gevurların Türklere sevgisini görün.Biz hala İngilizce vb.yazılı ve bir çoğumuz ne yazdığını bile bilmediğimiz tişortlar giyiyoruz.Lütfen gevur yazılı tişortlar giymeyin.Bizi kültür emperyalizmi ile sömürgeleştiriyorlar.

katal59
06-07-2007, 12:12
artık bunlar cami duwarına işemeye başladı. sonları geliyor bence.

Hakan Gül
06-07-2007, 12:16
Yorumlarınızda düzeyli olun lütfen...Küfür hiçbir şeyin çözümü değil...

istismar
06-07-2007, 12:23
Bunu yapanlar şerefsizin daniskası hemde ne olduğunu bilimeyen zavallı beyinsiz mahlukat müsvettesi...
Girmeyin arkadaşlar bu youtubemidir nedir bu siteye girmeyin bu kadar basit

eraybal
06-07-2007, 12:30
allah hepsinin belasını versin..türk gençliği olarak bunların kellesini almamız lazım..askerimize kelle diyen bir başbakan var ne yazık ki.

halil07
06-07-2007, 13:02
şerefsizlik paraylamı bedava;yapıyor işte adi sürüleride...

SABRİOK
06-07-2007, 13:33
Siz böyle yapmakla sitenin reklamını yapmış olmuyor musunuz? Sizin yazınızdan sonra kaç kişi tıklamış olabilir. Onların da istediği bu değil mi? Reyting alan bir videoyu youtube neden kaldırsın? Ben videoyu izlemedim. İzlemiyeceğim. Kimsenin de izlemesini istemiyorum. Bu tip oyunlara gelmiyelim.
arkadaşlar linki emniyete bildirin linki kardırılması için gerekenin yapın suskun kalırsak daha fazlası gelir

Mehmet Kaynaklı
06-07-2007, 13:43
Gevurların Türklere sevgisini görün.Biz hala İngilizce vb.yazılı ve bir çoğumuz ne yazdığını bile bilmediğimiz tişortlar giyiyoruz.Lütfen gevur yazılı tişortlar giymeyin.Bizi kültür emperyalizmi ile sömürgeleştiriyorlar.

evet malesef haklsın :(

kucer06
06-07-2007, 15:46
Youtube'de yorum yaparak iyice bi içimi boşalttım ama bir faydası olurmu bilemem,aslında hacker'larımız bu işi bitirir ama

DEJAVU®42
06-07-2007, 15:55
daha başına baktım kapattım ne oldugu amacı belli arkadaşlar ama malesef sadece bizler burda cırpınıyoruz bu ülkenin yetkilileri nerde acaba bu ahlatksızlıklara bu adilikleri görmezlermi görüp bir müdahale etmezlermi Türkiye bu kadarmı aciz bukadarmı kendini savunmaz durumda tabiki hayır ama malesef başımızdakiler yetkililer bu saldırılara bu ahlaksızlıklara sustukca bizler buradan tepki göstermekle kalıyoruz bu siteye gösterdigimiz tepki kadar bunlara dur demeyen sesiz kalanlarada tepki göstermelilyiz fakat ben inanıyorum birgün tüm dünyanın Türkün gücünü görecegi gibi bizim başımızda bizi bu durumlara düşürenlerde görecekler birgün bunların hesabı o sesiz kalanlardanda sorulacaktır eminim

bilim-ilim
06-07-2007, 16:21

bende katılıyorum izlenmesin..:nono:

bulletfromhell
06-07-2007, 21:07
Atatürk’e ve Türkiye’ye küstah saldırı !

Only the registered members can see the link

Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi olan youtube.com’da Türkiye’yi ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aşağılayan videoların yayınına devam ediliyor.

YouTube, büyük bir rezilliğe aracılık ediyor. Siteye “antiDagirker” adlı kullanıcı tarafından eklenen videoda, Atatürk'e ve Türk milletine küfürler ediliyor.

PKK’lıları “Kürt askeri” olarak gösteren videoda Türkiye’ye ve Atatürk’e hakaretler yer alıyor.

Daha önce de youtube.com’da bu tarz videolar yayınlanmış ancak izlenilen yanlış “politika” sonucunda youtube.com erişime kapatılmıştı. Ancak bunun çözüm olmayacağını ve sansürden öteye gidemeyeceğini bağıra bağıra dile getirmiştik.

Bu nedenle bu çirkin saldırıya dur diyebilmek için duyarlı halkımızdan bir isteğimiz var.

Youtube.com’da yayınlanan bu videonun yayından kaldırılması için sitenin iletişim adresi olan Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) adresinden tepki maili göndermeliyiz.

İşte YouTube.com’a göndermeniz gereken mail:

İngilizce Metin

“YouTube administrators,

The videos that YouTube has been still broadcasting contains contemptuous and insulting claims about Mustafa Kemal Ataturk, the founder of the Turkish Republic. The user “antiDagirker“ is seriously putting down the Turkish Nation by posting this particular video. I do condemn you and ask you to stop broadcasting these videos as soon as possible. I already thank you for your cooperation and your kindess...”

Türkçe Metin

Halen yayınlamasına izin verdiğiniz, “antiDagirker“ isimli kullanıcın sitenize koymuş olduğun Atatürk videoları Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk'e ağır hakaretler içermektedir. Bu videolar yoğun bir biçimde Türk ulusunu aşağılamakta ve küçük düşürmektedir. Sizi bu video'yu yayınladığınız için kınıyor ve sitenizden kaldırmanızı rica ediyorum. Gerekeni yapacağınıza şimdiden inanıyorum.

:devilprv: :devilprv: :devilprv: :devilprv: :devilprv: :devilprv: :devilprv:

caglar684
06-07-2007, 22:06
ulan sizin insanlığınızı.... vay şerefsizler vay. fesatlıktan geberin lan ATATÜRK gibi bir lider 1 milyon yıl daha çıkmaz lan sizden içinizden:mad2:

tike®
06-07-2007, 22:21
Yapılan uyarılar dikkate alınmış youtube tarafından link kaldırılmıştır.böyle insanlara daha fazla prim vermeye deymez.Linkin kaldırılmasında katkı gösteren herkese teşekkürler.

Konu kapatılmıştır.

ertex74
06-07-2007, 23:03
:mad2: :mad2: :mad2: LİNK (Only the registered members can see the link) KALDIRILDIĞI İÇİN EDİTLENMİŞTİR

bunlar üstad türk kürt kardeşligimize dinamit koymak isteyenler tarafından kastlı olarak infale yol açmak halkımızı galyana getirmek için yapılıyor arkadaşlar
hepimiz uyanık olmalıyız türk kürt kardeştir bunu asla karanlık emelleri olanlar bozamıyacak bu kardeşligimizi çünki bu ülkenin her karış topragı türk kürt kardeşlerimizin kanı ile sulanmış vatanımız vatan olmuştur tek bayrak tek yürek
YAŞASIN TÜRK KÜRT KARDEŞLİGİMİZ...

SAYGILARIMLA..

KARADENİZLİ.......:45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: