Orijinalini görmek için tıklayınız : D-Smart kanal ayarlama yardım.
Arkadaşlar ben bugün d smart aldım ancak daha önce hiç uydu kullanmadığım için kanal eklemeyi bilmiyorum frekanlarını bulduğum bir kanalı nasıl eklyeceğim denedim ama kanal bulunamadı diye bir yazı çıkıyor acaba bende mi bir sorun var yoksa cihazda mı yardımcı olursanız sevinirim?Nasıl ekleyecem kanalı
arkadaşım ilk olarak bu konu başlığı ile yardım alamazsın konu başlığını değiştirdim. d smart kullanan arkadaşla sana yardımcı olurlar ama keşke aldığın yer bu cihazı sana programlı olarak satsaydı daha iyi olurdu.
sırayla : d smart tuşu , ayarlar , kanal düzenleme , kanal ekle , hangi uydu dan ilave edeceksen sağsol tuşları ile seç , arama şeklini şifreli + şifresiz yap sağ sol tuşu ile,aşağı in transporder no dan sağ sol tuşu ile user i bul ve taratacağın frekansın bilgilerini elle gir tarat
Bu arada bu d smartta eurosport yok mu?
salihamidzic
11-07-2007, 23:01
maalesef yok
hocam dün next d-smart cihazı aldım Allah'ım yarabbim böyle bi rezalet olamaz ne kadar kötü ya kullanıs 0 kanalları yerlerini değişmiyor kanallar gecişlerde anamı aglatıyor sonra bi anda sinyal gidiyor tüm kanallar off oluyor yemin ederim uyuz oldum ben aciko 4222 cı kullanıyordum cihazımı simdiden özledim hiç sevmeme ragmen!!!suan hala d-smart cihazı kullanmaya direniyorum ama cok dayanamayacgım sanırım sadece maç günleri takacagım off ya çok kötü...
Arkadaşlar bu d-smartın kanalları içinde lig tv jojo gibi kanllar var ama görüntü gelmiyor arkadaşın birisi karıncalanma oluyor demiş acaba bu kanallar sizde var mı?