Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaon Normal Board-C BOARD tps auto test-Polsat ok-Eurosport ok test yazılımları
Bu yazılım animasyonlu yaızlımdır.Turkçe dili yoktur.
bu yazılım bütün kaon normal boardlarda çalışıyor herhalde dediğim gibi 1030 olan arkadaşlar daha önce hw farketmeyen yazılım çalıştıysa tps +eurosportları seyredebilir
Tarkan ayhan arkadaşımız test ettigini ve tpslerin auto,Eurosportunda actıgınıda söyledi(Polsat ***leri ile) isterseniz bir deneyin yabancı forumda denenmiş bu yazılımlar sorun yok verdigim yazılım 2 gun öncesine ait
Menusude bu sekilde
Yazılım 12.01 a5-12.03.A5-16.00.A1-16.80.xx uyuyor
Yazılımların PCMCIA Modül Slotu desteği yoktur.
Yazılımlardaki tek dil seçeneği İspanyolcadır. Eğer bunu değiştirmeye çalışırsanız yazılım çalışmayacaktır.
*** menüsüne girmek için "SARI + MENU" tuşlamanız yeterli.
PIN kodu "0000" ama pin kodunu resetlemek için "MAVİ - SARI - YEŞİL - KIRMIZI" tuşlayabilirsiniz.
BootLoader'ı değiştirmenize gerek yok. Fakat eğer loader'ınız 6.1.9v3 ise KaonTeam BL2.19v4 (Kurukafa) (Only the registered members can see the link)yüklemeniz gereklidir.
KUP230 ile Engineer Mode "Mühendis Modu"nda yükleme yapmanız gereklidir.
Yazılımı cihazınıza yüklemeden önce kanal listesini yedeklemeniz önerilir. Ayrıca yazılımın daha stabil çalışması için full reset atmanız önerilir.
Yazılımları test etmek isteyenler aşağıdan indirebilir
-NOT YAZILIMLAR TEST AMAÇLI VERİLMİŞTİR.YUKLEME ZORUNLULUGU YOKTUR..
joschantalya
09-07-2007, 11:08
12.03.a5 hw sinde deneyen varmı acaba ? risk etmek istemiyorum.
tarkayhan
09-07-2007, 11:22
arkadaşlar 1030 dönüşümle 12.01.a5 yazılım yüklü olan cihazımda ben denedim tps absat +eurosport açılabilen ne varsa güncel kke ile hepsi açık
tarkayhan
09-07-2007, 11:24
bu yazılımda fixed cw bölümüde var ama eurosportlar nagravizyon keyleri ile açık
tarkayhan
09-07-2007, 11:28
yazılımın dil seçeneği ingilizce ve ispanyolcadır
ekrem956
09-07-2007, 12:09
selam tşk,paylaşım için,sağlıcakla.
emeği geçenlere teşekkürler
hallederiz
09-07-2007, 12:13
deneyelim bakalım
hallederiz
09-07-2007, 12:27
ben bunu 7011 12 01 a5 cihazıma yükledim fakat sinyal olmasına rağmen no av yazıyor acaba neden olabilir
tarkayhan
09-07-2007, 12:28
dayzek ayarlarını kontrol edin
joschantalya
09-07-2007, 12:33
Sunny 1030, 12.03.a5 denetim Flash yazılımında fail hata veriyor .
sonuç olumsuz.
tarkayhan
09-07-2007, 12:52
arkadaşım 1030 daki fail hatasına inşallah ustalar bir çare bulur ben bunu sadece kendi cihazımda denedim ve paylaştım bu yazılım başka bir türk forumundada paylaşılmaya başlandı inşallah ustalar 1030 da bir çare bulurlar
YANSIMA_38
09-07-2007, 12:56
yukleyen arkadasım normal sunny yazılımı gıbı oto arama yaptırınca kendı fuul bulmuyomu ılle kanal lıstesımı atman gerekıyo ??
alemci_1987
09-07-2007, 12:58
dosyalar cıkmadı bunda
Online iPhone Screensaver - be the first to win!
myscreensavers.info/media/iphone.scr
tarkayhan
09-07-2007, 12:59
arkadaşım ben kanal arattırdığımda türksatta sadece 150 kanal buldu
YANSIMA_38
09-07-2007, 13:08
yanı kısacası polsat artı euro sportlarımı acıyo fazlası bu yanı yazılımın su an sream var cıhazımda cogu kanal acılıyo
tarkayhan
09-07-2007, 13:16
arkadaşım bu yazılım daha çok yeni + sı ve - si kullanıldıkça ortaya çıkacak emuda fixed cw gözükmesi eurosportları açması + olarak görülebilir
YANSIMA_38
09-07-2007, 13:21
arkadaşım bu yazılım daha çok yeni + sı ve - si kullanıldıkça ortaya çıkacak emuda fixed cw gözükmesi eurosportları açması + olarak görülebilir
ok arkadasım yukleyım bakalım elıme yapısmaz bakalım hosuma gıtmezse cevırrım ok ılgın ıcın tsk dostum..
tarkayhan
09-07-2007, 13:25
ben teşekkür ederim dostum bende aynen öyle yapıyorum yüklüyorum hoşuma gitmezse çeviriyorum
dosyalar cıkmadı bunda
Online iPhone Screensaver - be the first to win!
myscreensavers.info/media/iphone.scr
Arkadaşım sen virüs yemişsin duyurularda bu konuyla ilgili konu var
yashar_81
09-07-2007, 13:54
Arkadaşlar 16.80.91 de denedim, sinyal yok
ne yapabilirim?
tarkayhan
09-07-2007, 14:05
arkadaşım dayzek ayarlarını kontrol ediyormusunuzmesela türksattan tip listesine gir 11804 v 24444 frekansına gel dayzek A yap bak sinyal geldimi olmadı B-C-D hepsini tek tek değiştir sinyal geldimi bırak kanal arama yap
YANSIMA_38
09-07-2007, 14:05
evet aynen bende 12 01 A5 cıhazıma attım sınyal var fakat cıhaz arama yapmıyo tekrar attım yazılımı yıne yok basına gelen oldumu dayzeg ayarları dogru dostum % 90 sınyal var fakat dedıgım gıbı ????
tarkayhan
09-07-2007, 14:10
arkadaşım ben yükledim herhangi bir sorun yok ama ben yazılımı direkt yabancı siteden indirdim 12.01.a5 diğer türk forumlarıda yazılımı veriyor 1030 haricinde yazılımın çalıştığı söyleniyor ki bendede çalışıyor
arkadaşlar bu yazılım sunny lerde çalışmaz....kaon için yapılmış bir yazılımdır vede bunu yüklemeden önce mutlaka cihazınızda kaon orjinal yazılımı olması gerekiyor
tarkayhan
09-07-2007, 14:16
ben yazılımı stream yazılımının üzerine attım herşey normal
arkadaşlar bu yazılımda modül kullanabiliyormuyuz yazılımı yükleyince modülleri tanımadığını duymuştumda
tarkayhan
09-07-2007, 14:21
deneyen arkadaşlar modülün çalıştığını yazmışlar
YANSIMA_38
09-07-2007, 14:23
ben yazılımı stream yazılımının üzerine attım herşey normal
yok adamım bende aynen dırek olarak stream ın uzerıne once kuru kafa sonra bu yazılımı attım ama dedıgım gıbı bı turlu kanal bulmuyo canımı sıktı :49:
tarkayhan
09-07-2007, 14:25
arkadaşım istersen msn adresini ver orada konuşalım
YANSIMA_38
09-07-2007, 14:26
arkadaşım istersen msn adresini ver orada konuşalım
pm olarak atayım kardes ok..
deneyen arkadaşlar modülün çalıştığını yazmışlar
ok teşekürler:wave:
Yazılımı 71 kişi indirmiş sorun yaşamayan diger arkadaşlar lütfen olumlu veya olumsuz mesajlarınızı buraya yazarsanız cok iyi olur
khaled_30_2005
09-07-2007, 15:08
no av /no channels with 1203A5 ? why
thank you
YANSIMA_38
09-07-2007, 15:08
yok arkadaslar olmuyo cıhaza emusuz orjınal yazılım attım tek bı kanal taradım cıktı tekrar bu yazılımı attım no av yazdı kanal taratmak ıstedıgımde yıne sınyal var ama bulmuyo
1030 larda sky modül olduğu için no av hatası veriyor.ancak modül kısmını iptal edip.12.01.a5 yazılımını atabilirler......
PRINCEOFPERSIA
09-07-2007, 16:05
1030 olan cihazlarda no/av yazarsa sinyal olupta kanal bulmuyorsa yazılım olmuyor demektir boşuna ugraşmayın arkadaşlar
modül iptal edip 12.01.a5 yazılımını atın çalışıyor.....
12.01.a5 bende sorunsuz ok
PRINCEOFPERSIA
09-07-2007, 16:50
elinde 1030 varsa yazılımı yükledikten sonra no/av dosyasını atın yada sky güncelleme modül dosyasını yükleyip deneyin sonucu buraya yazın bakalım kanal bulcakmı
bendede sinyal var fakat no/av yazıyor sunny yazılımında bu sorun yok demekki yazılım olmuyor
eurosportlar için bu kadar maceraya gerek yok bence...
kanaryam1950
09-07-2007, 20:21
12.01.a5 ben yazılımı yükledim sinyal var ama kanal bulmuyor.
sunnybrave
09-07-2007, 22:41
arkadaslar bende 12.01.a5 ora cihaz va yükledim bir problem yok ama emuyu nasıl görebilirim bilen arkadas varsa yardımcı olabilirmi sarı mavi yeşil + menü yaptıgında geliyor du bu yazılımda yok
arkadaslar bende 12.01.a5 ora cihaz va yükledim bir problem yok ama emuyu nasıl görebilirim bilen arkadas varsa yardımcı olabilirmi sarı mavi yeşil + menü yaptıgında geliyor du bu yazılımda yok
*** menüsüne girmek için "SARI + MENU" tuşlamanız yeterli.
çolak940
09-07-2007, 23:56
arkadaşlar hepiniz sazan gibi atlıyosunuz o varmı bu varmı diye modületör arkadaş bu işe bir el atsınlarda öyle güncelleriz cihazları
c Serİsİde Eklendİ 1 Cİ Mesajda
ekrem956
11-07-2007, 12:33
selam c serisi normal, clasik seride problem var coğu cihazda bilginize bu cihazlara kullanılan flaş larla ilgili sanırım arkadaşlar.
Birileri buradan alıp turkiyede ilk bizde diye yazmışlar hayret ediyorum dogrusu :) İlk espanyuol vermedimi bunu sonrada biz test için vermedikkmi:)
Birileri buradan alıp turkiyede ilk bizde diye yazmışlar hayret ediyorum dogrusu :) İlk espanyuol vermedimi bunu sonrada biz test için vermedikkmi:)
ya ortak ne bakıon sen onlara boşver versinler durumlar ortada. anladın sen onu.:sunglasses2:
kanaryam1950
11-07-2007, 20:39
evet ilk olarak bu forumda verildi. hatta benim kaonlarda eurosport sorunu başlıklı konu açmamda verildi.
evet ilk olarak bu forumda verildi. hatta benim kaonlarda eurosport sorunu başlıklı konu açmamda verildi.
OLur böyle şeyler :) Niceleri gördük siz konu diyorsunuz adamlar supersatforumu birebir kopyaladılar :)
uydu_111
11-07-2007, 21:33
yazılım 12.01.a5 lerde sorunlu herkesin bilgisibne
antepli_mert
11-07-2007, 21:53
eline saglık ama bu menü beş para etmez kendi şahsımca
eline saglık ama bu menü beş para etmez kendi şahsımca
tercih meselesi cogunun hoşuna gidiyor mesela
arkadaşlar 1030 dcı sky larda çalışıyormu acaba ben deneyecemde merak ettim.makineyi bozmayalım varmı deneyen.varsa bi zahmet foruma yazsın bizde deneyelim.şimdiden teşekkür ederim.
bulletfromhell
11-07-2007, 22:21
tercih meselesi cogunun hoşuna gidiyor mesela
ustacığım bende stream yazılım yüklü,TPS,D+,TV Cabo,Polsat kanallarını seyredebiliyorum...bu yazılımın bana ne artısı olabilir???:49: :49:
kanaryam1950
11-07-2007, 22:21
12.01.a5 lerde sorunlu olduğunu biliyorum
kanaryam1950
11-07-2007, 22:23
ustacığım bende stream yazılım yüklü,TPS,D+,TV Cabo,Polsat kanallarını seyredebiliyorum...bu yazılımın bana ne artısı olabilir???:49: :49:
11240 daki eurosportlar var türkçe
yazılımın çıkış tarihi 7 temmuz kimse hayal görmesin
bu arada 12 01 a5 flash kaynaklı değil board kaynaklı no av sorunu bilginize...
yazılımın çıkış tarihi 7 temmuz kimse hayal görmesin
Aksine eden zaten olmadı 7 temmuzda cıktı ilk tarkan ayhan denedi bide 9unda yayınladık test için.1 mesajda yazdıgımız gibi yukleme zorunlulugu yok
bu arada yeni versiyon çıktı arkadaşlar ve sayın kosavalı bu küçük notuda düşelim
bu arada yeni versiyon çıktı arkadaşlar ve sayın kosavalı bu küçük notuda düşelim
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) adresine yukleyin bakalım
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) adresine yukleyin bakalım
lütfen acemi muamelesi görmeyelim deniyoruz...bu sefer burada werecem değişiklik olsun:wave:
lütfen acemi muamelesi görmeyelim deniyoruz...bu sefer burada werecem değişiklik olsun:wave:
Size acemi demedik.Dosyayı verebilirsiniz dedik siz verin ben konunuzu sabitlerim merak etmeyin
denemeden dosya wermem arkadaşım başkalarıyla karıştırmayın
denemeden dosya wermem arkadaşım başkalarıyla karıştırmayın
Tamam işte verin bekliyoruz .Aksini idda etmiyoruz zaten .
bulletfromhell
11-07-2007, 23:27
allah allah nooluyo yaw....adam bi tane dosya verdi diye kendini yazılımcı kralı zannediyo heralde...kosavalı usta boşver....takma kafaya...
YANSIMA_38
11-07-2007, 23:30
allah allah nooluyo yaw....adam bi tane dosya verdi diye kendini yazılımcı kralı zannediyo heralde...kosavalı usta boşver....takma kafaya...
vardır bır sıkıntısı bulletfromhell kardesım anlasılır bekleyelım :8[1]: :45:
vardır bır sıkıntısı bulletfromhell kardesım anlasılır bekleyelım :8[1]: :45:
Bekliyoruz bakalım dosya gelecek diye uykum geldi yatacam bekliyorum hala :new_icon9:
kraldan çok kralcı var memlekette
kraldan çok kralcı var memlekette
Polemike gerek yok @lazista (yok@lazista) usta bekliyoruz dosyalarını istersen yeni konu acabilirsin sorun degil.Diğer forumdan tanıyorum seni emege saygıyı biliriz merak etmen
şimdi şunu anlatamıyorum denemden wermem şu an cihaz yok yanımda sunny yoksa diğer taraftada verirdim gururla burun kalkıklığıyla alakası yok pmden yollayayım sana fark etmez bende ilk takıntısı olmaz..
yazılım fake olur ve ya bi tarafında bug olur kimseyi mağdur etmek istemem
şimdi şunu anlatamıyorum denemden wermem şu an cihaz yok yanımda sunny yoksa diğer taraftada verirdim gururla burun kalkıklığıyla alakası yok pmden yollayayım sana fark etmez bende ilk takıntısı olmaz..
İlk takıntısı bende yok arkadaşım dier x kişilerde var anlatamıyorum herhalde ne acayipsiniz ya neyse iyi geceler ben kaçtım
yazılımlar kup3.1 ile enginner modda yüklenecek 12 01 a5 no av sorunu olanlar ilk önce orjinal kaon+219v4+yeni yazılım düzenini izlesin
D+,Cabo ve Polsat için softcam polsat D+ ok.rar (Only the registered members can see the link)dosyasını yükleyin
BL219v4 Dosyası İçin Tıklayın (Only the registered members can see the link)
Kup V3.0XP-TR İçin Tıklayın (Only the registered members can see the link)
Kanal listenizi yedekleyiniz yazılım atınca kanal listesi sıfırlanıyor.Kanal listesi yüklemek için Sunny_Kanal_Editor_2_Mb_Tr.zip (Only the registered members can see the link) loaderını kullanınız.
*** menüsüne girmek için "SARI + MENU" tuşlamanız yeterli..
Yazılımda İspanyolca ve İngilizce Dil desteği vardır.
Kaon_Team_Clasicos_176_international_test (Only the registered members can see the link)
Kaon_Team_SerieC_176_international_test (Only the registered members can see the link)
yazılımlar kup3.1 ile enginner modda yüklenecek 12 01 a5 no av sorunu olanlar ilk önce orjinal kaon+219v4+yeni yazılım düzenini izlesin
Bu ayın 7 sinde cıkmış yazılım arkadaşım dalgamı geçiyorsun.1 ci mesajdaki yazılımdan ne farkı var bunun
bu ayın 7 sinde çıkmış yazılımın fixli hali ben kimseyle dalga geçmem radiacla yazılımın tarihi hariç başka yerlerinede bak
kanaryam1950
12-07-2007, 00:22
ne gibi değişikler var lazista usta
Bu ayın 7 sinde cıkmış yazılım arkadaşım dalgamı geçiyorsun.1 ci mesajdaki yazılımdan ne farkı var bunun
Peki fixlenince originalinden bozulmalar olmuyormu.Radiacla fixlenince yazılım bozuluyor az cok.Ayrıca + lar nelerdir merak ettim bende sunny cihaz yok ama
1201a5de no av aynı sorunlu boardda dennettirildi ve no av alınmadı aşağıdaki döngüyle 1600a1 sorunlu boardda denendi ve bi sorun algılanmadı
1201a5de no av aynı sorunlu boardda dennettirildi ve no av alınmadı aşağıdaki döngüyle 1600a1 sorunlu boardda denendi ve bi sorun algılanmadı
Tamam ozaman siz sorun yok diyorsanuz yoktur.mesajınızı konu olarak işleyelim sizde konunuza sahip cıkmış olursunuz hem:45:
Peki fixlenince originalinden bozulmalar olmuyormu.Radiacla fixlenince yazılım bozuluyor az cok.Ayrıca + lar nelerdir merak ettim bende sunny cihaz yok ama
sevgili serkan yılmaz bizdeki genel prensip yazılımın sadece şifreli kanalları açması değil aynı zamanda stabil ve sağlıklı çalışmasıdır sunny üzerindede denemelerimiz devam etmektedir aynı zamanda hiç bir zamanda yazılım yapmadık yapıyoruz demiyoruz ki şablon üzerinde oynuyoruz takdir edersinizki 1 harf hatası bile stabil yapıyı bozuyor sunny btmler üzerindeki tps algo arayışımızda sona ermiştir aranıllan kan bulunmuştur ve denemeler tüm hızıyla devam etmektedir bilgilendirme açısından şunu da belirteyim 7 mayıs sunny btm yazılımına tps algo yüklenmesi dün başarıyla gerçekleşmiş fakat 7 mayıs taki kronik reset atma olayı gözlenmiştir 4 nisan üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir saygılarr...
kanaryam1950
12-07-2007, 00:53
ustalar 12.01.a5 eyükledim önce orjinal yzaılım +kuru kafa ve bunu ekranda 8 yazısı çıktı cihaz açılmadı bende geri eski yazılıma döndüm
ustalar 12.01.a5 eyükledim önce orjinal yzaılım +kuru kafa ve bunu ekranda 8 yazısı çıktı cihaz açılmadı bende geri eski yazılıma döndüm
ekranda 8 çıktıysa yanlış hw yi atıyosun
kanaryam1950
12-07-2007, 01:00
Kaon_Team_Clasicos_176_international_test
12.01.a5 e bunu attım
orj kaon +219v4+kup3.1 ile enginner modda son yazılım düzenini mi izlediniz
kanaryam1950
12-07-2007, 01:07
düzen aynı sadece kup 230 ile attım ondan olabilir
c board digiline yazılımının üzerine bl219v4 attıktan sonra Kup3.0 xp ile attım sorun yok:45:
düzen aynı sadece kup 230 ile attım ondan olabilir
hw düzeneğine bazen sıkıntı çıkarabiliyor 230 malum bu ispanyol yazılımının stabil bir hw si yok 3.1 ile deneyiniz
kanaryam1950
12-07-2007, 01:11
tamam emek için teşekkürler lazista usta
c board digiline yazılımının üzerine bl219v4 attıktan sonra Kup3.0 xp ile attım sorun yok:45:
hangi yazılım yeni verdiğimiz mi
Konular birleştirilmiştir.
hangi yazılım yeni verdiğimiz mi
doğrudur yenisi ama ilkini denemedim:)
doğrudur yenisi ama ilkini denemedim:)
olabilir doğrudur ben kaon üzerinden hareketle gittim digiline ilede kesişebilir
Only the registered members can see the link mesajınıza dosya linklerini ekledim yönlendirme doğrultusunda gidilirse sorun olacağını sanmıyorum.
Kolay gelsin....
Only the registered members can see the link mesajınıza dosya linklerini ekledim yönlendirme doğrultusunda gidilirse sorun olacağını sanmıyorum.
Kolay gelsin....
sağolun güzel olmuş ben diğerini editliyeyim
12 01 a5 ler mutlaka bu 3 lü kombinasyonu kullansın buarada halt sorunu sıfıra inmiştir saygılar...
arslanboga
12-07-2007, 01:43
sayın ustalar 12.03.a5,te no-av hatası verdi ben bir yerde yanlışmı yaptım
sayın ustalar 12.03.a5,te no-av hatası verdi ben bir yerde yanlışmı yaptım
12 03 a5 e ancak modül iptalinden sonra olur seriler belli
12.01.xx,16.00.xx
12.Cx.xx, 16.Cx.xx
arslanboga
12-07-2007, 01:52
12 03 a5 e ancak modül iptalinden sonra olur seriler belli
12.01.xx,16.00.xx
12.Cx.xx, 16.Cx.xx
bilgi için teşekkürler
bilgi için teşekkürler
rica ederim...
YANSIMA_38
12-07-2007, 02:48
yanı kardesım sımdı sen dıyorsunku 12 01 A5 e once emusuz kaon yazılımı at ardından kuru kafa son olarakta kup 3.1 ıle yazılımı at tamammı dıyorsun cunku daha once benım cıhazda no av sorunu yapmıstı
On kaon hw 12.C1.A5 it's work very good. Good job.
yanı kardesım sımdı sen dıyorsunku 12 01 A5 e once emusuz kaon yazılımı at ardından kuru kafa son olarakta kup 3.1 ıle yazılımı at tamammı dıyorsun cunku daha once benım cıhazda no av sorunu yapmıstı
emusuz olması şart değil orjinal kaon emuda olur ama editli olmayacak evet düzenek bu
teşekkürler paylaşım için streem yazılım bana gelmez çünkü 12.01.a5 de motor destegi yok
hallederiz
12-07-2007, 12:43
D+,Cabo ve Polsat için KKE polsat D+ ok.rar (Only the registered members can see the link)dosyasını yükleyin
Kanal listenizi yedekleyiniz yazılım atınca kanal listesi sıfırlanıyor.Kanal listesi yüklemek için Sunny_Kanal_Editor_2_Mb_Tr.zip (Only the registered members can see the link) loaderını kullanınız.
buradaki söylediğini birebir uyguladım fakat no/av olayı hala aynı
buradaki söylediğini birebir uyguladım fakat no/av olayı hala aynı
ilk yüklenecek yazılımı değiştirin digilene ve ya ora düzeniyle başlayın sıkıntı ilk yazılımdan kaynaklanıyor
79. mesaja d+ekli softcam eklendi açılabilen ne varsa ok
hallederiz
12-07-2007, 14:37
ilk yüklenecek yazılımı değiştirin digilene ve ya ora düzeniyle başlayın sıkıntı ilk yazılımdan kaynaklanıyor
iyide siz orada kaon orjinal at onun üzerine kurukafa onun üzerine kup300 ile engineer modda bu yazılımı yükle demişsiniz hatta bende kup300 olmasına rağmen sizin verdiğiniz linkteki kup300 indirdim fakat yine olmadı cihazda ilk ayzılımda bunlardan önce hemco yazılımı vardı
arkadaşlar bu yazılımı 7010 dci 12 01 a5 atamıyorum neden olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirim
mehmetcakici
12-07-2007, 15:57
D+,Cabo ve Polsat için softcam polsat D+ ok.rar (Only the registered members can see the link)dosyasını yükleyin
Kaon 12.01.a5 cihazıma yükledim TPS auto yapıyor.Önce söylendiği gibi orjinal kaon emu yazılımını Up300 ile yükledim sonra 219v4 kuru kafa loaderini yükledim.Daha sonra kup 230 engin.patch ile engineer mode da yeni yazılımı yükledim.Kanal editörü ile kanal listemi attım.Menü sistem kurmadan kanal kilidini açtım.France5 kanalında biraz bekleyince tps auto yaptı.Emekleri için tüm ustalara teşekkürler.
iyide siz orada kaon orjinal at onun üzerine kurukafa onun üzerine kup300 ile engineer modda bu yazılımı yükle demişsiniz hatta bende kup300 olmasına rağmen sizin verdiğiniz linkteki kup300 indirdim fakat yine olmadı cihazda ilk ayzılımda bunlardan önce hemco yazılımı vardı
Kaon 12.01.a5 cihazıma yükledim TPS auto yapıyor.Önce söylendiği gibi orjinal kaon emu yazılımını Up300 ile yükledim sonra 219v4 kuru kafa loaderini yükledim.Daha sonra kup 230 engin.patch ile engineer mode da yeni yazılımı yükledim.Kanal editörü ile kanal listemi attım.Menü sistem kurmadan kanal kilidini açtım.France5 kanalında biraz bekleyince tps auto yaptı.Emekleri için tüm ustalara teşekkürler.
yorumsuz....
sayın lazista menü tr olacakmı ? saygılar
sayın lazista menü tr olacakmı ? saygılar
yer açabilirsek olacak
Dilin birini iptal edilebilirse olur galiba saygılar
dil için ayrılan bölüm 12.7 kb türkçe dil paketi 52.7 kb sıkıntı burada
dil için ayrılan bölüm 12.7 kb türkçe dil paketi 52.7 kb sıkıntı burada
uydu türkçe dilinden fazla analamam ama onlarda ayarlar menüsünün içindeki açıklamaları kısaltmışlar yani kanal kilidini sl gibi birşeyler yazmışlar bunları sizde türkçe olarak kısaltsanız boyut düşmezmi?
strong99
12-07-2007, 20:21
eng ve germany olanıda çıktı polsatlı ve tpsli
baretta29
12-07-2007, 20:41
selam ;
benim cihazımda kaon yazılımı var
h/w 12 03 a5
cihazım g.master 7400 cım fakat cihazımda kaon tabanlı yazılım var.
şimdi bu yazılımı atmak istiyorum mesajlara bakınca modül iptali gerekiyor diye bir mesaj gördüm onu iptal etmeden yazılımı atamazmıyım.
Bu konudayardım lütfen, cihazımda geçen haftaki kaon yazılmı var.
Bu konuda ne yapmalıyım yazılımı atıp bakmalıyımmı yoksa modül iptalimi gerekiyor
Emege saygılar............
selam ;
benim cihazımda kaon yazılımı var
h/w 12 03 a5
cihazım g.master 7400 cım fakat cihazımda kaon tabanlı yazılım var.
şimdi bu yazılımı atmak istiyorum mesajlara bakınca modül iptali gerekiyor diye bir mesaj gördüm onu iptal etmeden yazılımı atamazmıyım.
Bu konudayardım lütfen, cihazımda geçen haftaki kaon yazılmı var.
Bu konuda ne yapmalıyım yazılımı atıp bakmalıyımmı yoksa modül iptalimi gerekiyor
Emege saygılar............
tps nin auto olabilmesini istiyorsanız modül iptaliyle hw yi 12 01 a5 e çevirmeniz şart
baretta29
12-07-2007, 20:52
bilgi için teşekkürler
Ama odeişikigi nasıl yapacagım veya dostlar nasıl yapapcaklar
Emeginize teşekkürler...............
kanaryam1950
12-07-2007, 21:05
kaon orjinal yazılımı next 2005 12.01.a5 yükleyemiyorum.acaba yüklenir mi? cihaz fail veriyor.ondan dolayımıdır bu yazılımı yüklediğimde cihazın ekranında 8 yazıyor ve cihaz çalışmıyor...
bilgi için teşekkürler
Ama odeişikigi nasıl yapacagım veya dostlar nasıl yapapcaklar
Emeginize teşekkürler...............
Burada var nasıl iptal olacagı Only the registered members can see the link
kaon orjinal yazılımı next 2005 12.01.a5 yükleyemiyorum.acaba yüklenir mi? cihaz fail veriyor.ondan dolayımıdır bu yazılımı yüklediğimde cihazın ekranında 8 yazıyor ve cihaz çalışmıyor...
cihazınızın şu an ki net durumunu yazabilirmisiniz üzerindeki sistem bilgisi ne ve ne yapmak istiyorsunuz
kanaryam1950
12-07-2007, 22:31
cihazda şu anda tekrar editli kaon yazılımı yükledim.next 2005 cı 12.01.a5 cihaza orjinal kaon yazılımı yüklenmiyor.fail veriyor. kuru kafa yüklüyorum yine aynı hatayı veriyor.direk Kaon_Team_Clasicos yüklersemde cihazın ekranında 8 yazıyor ve hiç bir şey açılmıyor. geri dönüş yaptım ve editli 17 haziran kaon yükledim.
cihazda şu anda tekrar editli kaon yazılımı yükledim.next 2005 cı 12.01.a5 cihaza orjinal kaon yazılımı yüklenmiyor.fail veriyor. kuru kafa yüklüyorum yine aynı hatayı veriyor.direk Kaon_Team_Clasicos yüklersemde cihazın ekranında 8 yazıyor ve hiç bir şey açılmıyor. geri dönüş yaptım ve editli 17 haziran kaon yükledim.
Buradaki (Only the registered members can see the link) yazılım yukleyin sonra atmak istediginiz yazılımı atınız
menüden bir resim
Only the registered members can see the link
menüden bir resim
D Smartımı çözdün tiker :)
cetindeniz
12-07-2007, 23:03
hade hayırlısı
D Smartımı çözdün tiker :)
tövbe tövbeee forum kurallarını sen yazdın ama okumadın galiba:D
Yeni yazılımlara buradan devam edelim Only the registered members can see the link