Orijinalini görmek için tıklayınız : Borsa ile ilgilenen arkadaşlar buraya!!!
muhteşem
09-07-2007, 17:28
arkadaşlar borsa ile ilgilenen varsa burada kağıtları ve günlük borsa akışını takip edelim derim
bende bu aralar nthol var onunla oynuyorum bugün 0,88 gibi kapattı sanırsam
önerebileceginiz başka kağıtlar tüyolar varsa paylaşalım
geçen sene nisan ayıda kardemir d almıştı 0,56 dan hala bekletiyorum kagıt 1,14 den kapattı dün gecen seneye oranla %100 kar yaptı ve bütün yorumlar kagıdı tutmam yönünde siz ne dersiniz?
cabbari borsa benim işim.. kardemir kalsın.. baskent ucuzken bence hemen all.. 0.93den all.. aktiften al..acayip artacak bu kağıtt...
arkadaşlar borsa ile ilgilenen varsa burada kağıtları ve günlük borsa akışını takip edelim derim
bende bu aralar nthol var onunla oynuyorum bugün 0,88 gibi kapattı sanırsam
önerebileceginiz başka kağıtlar tüyolar varsa paylaşalım
nt holding :) prim yapan bir kağıt ama cabbariye dediğim gibi de bskent alın..
ama nette dursun.zararı yok. her gün haberim veririm.. msnmi alın detaylı bir sekilde konusuruz ;)
peki melih bu başkent kimin şirketi?
birde sasa var diyorlar sasayada iyi bakıyorlar
muhteşem
21-07-2007, 16:11
cabbari bencede kardemiri tut bekle o kagıt 2,00 leri görecektir
başkent galiba bir yatırım ortaklıgı olması gerekir
bskyo adıdır.. başkent yatırım ortaklığı açılımıdır..1 hafta öncesine kadar tavan yapan kağıt şu anda yatay durumda..para giriş ve çıkışları eksidir.cuma günü için konusuyorum.yanılmıyorsam eğer son 0,94tü. en yüksek 0,97 gördü. bütün yorumların artacağına yönelik... SASA ya gelince;
sasa ihracatta 60. sıradadır.2005 de 38deyken 2006 da 60. yani kaybetmekte yerini.(kimya satısından dolayı olabilir,ciroda son 6 ayda kimya yok:) ) ayrıca günümüz de ihracat yapan pek makbul değil.Malum Döviz :) ama döviz gerçek yerini bulduğu zaman sasa da olması gereken yere gelecektir diye düsünüyorum..
dövizin artması beklenmekte seçimlerden sonra ama bakalım göreceğiz.. ;) ;) herkese iyi lotlar :)
melih iyiinde seçimden sonraya endeksli herkes
şahsen ben pek güvenemiyorum cumhurbaşkanlığı seçiminde gül aday oldu ögle saatlerinde açıkladılar borsa kapalıydı açıldı tavan yaptı 46,000 gibi kapandı şimdi bakıyoruz son kapanış 52,000 yani herşey seçime endeksli eger tahminime göre tek başına bir parti tekrar iktidar olursa yerini muhafaza eder ama 3-4 partili bir mecl,s olursa 45,000 lere gevşerse hiç şaşırmayın derim
selametle
53325 tavan yaptı persembe günü cuma günü düstü tekrar fırladı..dediğinize katılıyorum.. bakalım ne olacak.. ;) p.tesi günü göreceğiz ...
brezilya mahfediyor bizi :) futbolda da borsada da :D
53325 tavan yaptı persembe günü cuma günü düstü tekrar fırladı..dediğinize katılıyorum.. bakalım ne olacak.. ;) p.tesi günü göreceğiz ...
brezilya mahfediyor bizi :) futbolda da borsada da :D
valla dış borsayı çok takip edemiyorum fakat bizim ülke ortada ama duyumlarıma göre bütün dünya borsaları bu aralar olumlu ve son bir ayda borsasındaki en fazla karı Türkiye yapmış
Arkadaşlar PKART hakkında bir yorumu olan varmı...
birde IBTYO var...spekülatif bi kağıt..
pkart prim yapan bir kağıttır..eğer belli bir miktar göz önünüzde yoksa kar sağladığınız anda satış yapmakta fayda var diye düşünüyorum.. bskyo gibi olabilir oda..arttı arttı düştü ;) simdi 0.94lerde
ıbtyo harika bir kağıttı...günün en çok yükselen kağıdıydı ama cuma günü de taban yaptı..dalgalanmaları oluyor..dikkatle takip ederseniz karlı çıkarsınız;)
arkadaşlar ben bir ara pkartta çok oynadım ve iyi kazancım oldu ama neredeyse bir senedir takip etmiyorum ama ben kazandım
selametle
Only the registered members can see the link
BORSA ÇİFTE REKORLA KAPANDI
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Ulusal 100 Endeksi, çifte rekorla 55.625,44 puandan kapandı. Bu değer Endeksin yeni kapanış rekoru olarak kaydedildi. İMKB Bileşik Endeksi, bugünkü 2. Seans kapanış değerleri itibariyle, Cuma günü 1. seansta 53.736,74 puanla kırdığı, bugünkü 1. Seansta 55.058,80 puanla yenilediği seans içi zirve rekorunu, 2. Seansta 55.912,80 puanla daha ileriye taşıdı. Endeks ikinci seansta 1.200,79 puan artarak 55,625,44 puandan kapandı. Hisse senetleri ikinci seansta ortalama yüzde 2,21 değer kazandı. İlk seanstaki 1.488,90 puanlık artış dikkate alındığında, Borsa endeksi günün tamamında 2.689,69 puan yükseldi. Hisse senetlerinin günlük ortalama değer artışı yüzde 5,08 oldu.
Dolar: 1.2500 Avro: 1.7273.
arkadaşlar ne var ne yokm bugün borsada?? analiz isteyen var mı bir kağıt hakkında? yardımcı olabileceğim bir kağıt varsa sorunuz...
ayrıca tiyo vereyim AYEN alın ;)
KLBMO hızlı çıkıyor.. 0,83--0,84 alınması gereken bir kağıt bence ;)
hunter100
24-07-2007, 21:18
ben borsadan seçime 20 gün kala çıktım ve şu an %75 yabancı olan borsa bana hem güven vermiyor hemde sanki şişmiş gibi geliyor .. Sizce kaygılarım doğrumudur yoksa buradanda gidermi tekrar girmek için hala düşüncedeyim
hunter haklısın..yabahcılar alıyor satıyor..ama şu anda bir sorun yok..ve gidişatta kötü değil.bence tkrr gir... tabii seçim yine de senin ;)
arkadaşlar ne var ne yokm bugün borsada?? analiz isteyen var mı bir kağıt hakkında? yardımcı olabileceğim bir kağıt varsa sorunuz...
ayrıca tiyo vereyim AYEN alın ;)
KLBMO hızlı çıkıyor.. 0,83--0,84 alınması gereken bir kağıt bence ;)
o ayen enerji 2 sene önce beni batırdı kesinlikle yanaşmam o kagıda çok kar versede yinede girmem
kardemir 1,20 lerden düştü şu anda 1,14 sanırsam ama bekletecegim satma taraftarı değilim
selametle
Cabbari ilgilenen birisin borsayla...tavsiyem olacak sana..USAK al USAK al...mutlaka al..2.25den 181 lere düstü...mutlaka al..çok iyi prim yapacak..bilgin olsun bak... sonra MELİH dediydi deme bana ;)
uşak hiçte oynamadıgım bir kağıt ama takip edeyim tabiki
ama boşta ona yatıracak param yok kardemiri satmam lazım ama satmakta istemiyorum:)
Arkadaşlar eğer hisse satın almayı düşünüyorsanız eğer size 3 tiyo..kesinlikle zarar yapmayacak kağıtlar...USAK PENGUEN TİRE bu kağıtlara bakın arkadaslar..
kendimce takip ettiğim Kağıtlardan önerilerim.. bu dediklerim dışında..dardanel euryo ve son olarak da okant. okant çok ucuz bir kağıt ve iyi gidiyor..0,24--0,25 bakınız bence...
uşak hiçte oynamadıgım bir kağıt ama takip edeyim tabiki
ama boşta ona yatıracak param yok kardemiri satmam lazım ama satmakta istemiyorum:)
Serkan abiden Reklam parasını al :D:Dborsaya yatıralım.. :)
Serkan abiden Reklam parasını al :D:Dborsaya yatıralım.. :)
serkana reklam paraları daha çoık lazım hemde herkesten çok lazım
bugün sert düşüşler oldu sanırsam satışlar gelmeye başladı bunda dış borsadaki kargaşa ve düşüşte etkili oldu galiba değilmi?
selametle
İMKB'deki Yabancı Payı (%)
24.07.2007 =71,95
23.07.2007 =71,97
yabancılar alıp duruyorlar...satışa geçecekler bakalım.. göreceğiz artık..para girişleri çoktu eksi açtı.. öğleden sonra artı oldu ama yine düştü...
secretcode2626
25-07-2007, 19:36
arkadaslar bır hısse var a harfınde grafıklere bı bakın ısım veremıyorum ama cekırge gıbı sıcramaya musaıt onu alın buyuk hareket olacak baslarda.
arkadaslar bır hısse var a harfınde grafıklere bı bakın ısım veremıyorum ama cekırge gıbı sıcramaya musaıt onu alın buyuk hareket olacak baslarda.
ismini neden vermek istemiyorsun?
muhteşem
25-07-2007, 19:42
arkadaşlar düşüşler yarın sabahtan başlar
seçim sonrası oluşan hava biraz safları açmak içindi
bu düşüşler yavaş yavaş başlar sanırsam
sizler ne dersiniz?
bugün en düşük 51831,88 e kadar düştü arkadaşlar..memsa tavandı... ;) drdnl e dikkat ;)
kardesim versene ismini...neymiş o?
seyfiacar
26-07-2007, 19:12
aekadaşlar canlı izleyebileceğimiz bir yer varmı ilginize şimdiden teşekkürler
seyfi kardeşim var ama ücretli ;)
bazı bankalardan yaparsanız işlemleri otomatik olarak hemen pc nize veriyorlar programı hemde ücretsiz ben paragaranti sitesini kullanıyorum mesala anında takip ediyorum dahada abartırsanız reuterse abone olun tam olsun:)
pencere77
26-07-2007, 20:45
borsadan anlamam.altın döviz alın.gerisini boşverin:)
arkadaşlar bu arada dövüz vealtın yükseliyor borsa düşüyor haberiniz ola
selametle
piyasa şu anda çok sert hareketler yapıyor bunları değerlendirebilirsin...yukari çıkışlarda satıp inişlerde alacaksınız...kar yaparsınz.. ENKA alabilirsiniz..kolay gelsin..som drum ; 51802,91
muhteşem
28-07-2007, 13:02
MELİH ben dardanali takip ediyorum bir ara oynamıştım 1,12 lerden almıştım %10 gördüm sattım sence bu kağıt nasıl buralardan aktiften alınırmı şuanda?
işte arkadaşlar kardemir d nin son kapanış grafikleri
muhteşem kardeşim drdnli ben takip ediyorum iyi kağıt.. prim yapması bekleniyor..haa bu arada memsa varsa elinizde çıkartınız...habire prim yaptı..düşmeye başlayacak..yakalanmayın sakın ;)
dardanel geçen sene iyi prim yapmıştı fakat şirkette bazı huzursuzluklar oldu sanırsam buda piyasalara sızdı bir ara çalkalandı ama şuanda iyi gidiyor
selametle
kardeşim drdnli tavisye ederim ama alınması gereken kağıtları yazmıştım..tabii bunlar benim düşüncelerim..arastırın,mantıklı geliyorsa alın ;) ben Kütahya halk yatırımdayım. online bilgi için filan :) işin esprisi usak diyorumm ;) artacak diyorumm ;)
kardeşim drdnli tavisye ederim ama alınması gereken kağıtları yazmıştım..tabii bunlar benim düşüncelerim..arastırın,mantıklı geliyorsa alın ;) ben Kütahya halk yatırımdayım. online bilgi için filan :) işin esprisi usak diyorumm ;) artacak diyorumm ;)
MELİH bu uşak işine gireceğim fakat sana soru
uşak uzun vadedemi iş yapar kısa vadedemi?
selametle
Cabbari usak şu anda 1.79-1.80 ile kapadı ilk seansı.tavan 1,97ydi ama bugün en yüksek 1,81 gördü..fiyatı düşük para giriş ve çıkışları olduğu zaman anında artar.1-2 gün bekle cumayı bekle derim..artması 2 haftayı bulur ama çok iyi prim yapması beklenmekte.bunu sadece ben demiyorum..yorumlar bunu göstermekte.. yapılacak görüşmeleri var onların sonuçları beklenmekte.. bu arada AYEN 3,40 gördü :) dediğimde alsaydın iyi prim yapardın :D
Cabbari usak şu anda 1.79-1.80 ile kapadı ilk seansı.tavan 1,97ydi ama bugün en yüksek 1,81 gördü..fiyatı düşük para giriş ve çıkışları olduğu zaman anında artar.1-2 gün bekle cumayı bekle derim..artması 2 haftayı bulur ama çok iyi prim yapması beklenmekte.bunu sadece ben demiyorum..yorumlar bunu göstermekte.. yapılacak görüşmeleri var onların sonuçları beklenmekte.. bu arada AYEN 3,40 gördü :) dediğimde alsaydın iyi prim yapardın :D
sana dedimya ayen %100 prim verse girmem diye bir defa o kağıt benim gözümde mimlendi:)
neyse cuma günü şu uşağı bir takibe alayım ben:)
selametle
yaw cabbari tavan yaptı bugün usak :D 2,seansta tavan yaptı6 aylık bilançosunda hareketlenme yapması gerekiyor su sıralar...195in üstüne çıktığı anda tutulamaz belli bir süre.. şu sıralar alınırsa iyi olur..ama ben diyorum die de riske girmeyin arkadaslar..sonra arkamdan laf söylemeyin :)
yaw cabbari tavan yaptı bugün usak :D 2,seansta tavan yaptı6 aylık bilançosunda hareketlenme yapması gerekiyor su sıralar...195in üstüne çıktığı anda tutulamaz belli bir süre.. şu sıralar alınırsa iyi olur..ama ben diyorum die de riske girmeyin arkadaslar..sonra arkamdan laf söylemeyin :)
risk diye bakmamak lı
burası bir paylaşım forumu insanlara yardım etmek ne kadar güzel birşey
sende bu dogrultuda bilgiler verip insanları aydınlatıyorsun umarım ddiğin kagıt iyi iş yapar
selametle
Ben Frigoyu takip edin derim.Merko gıdada olabilir.Bu kağıtların önü açık bence
Ben Frigoyu takip edin derim.Merko gıdada olabilir.Bu kağıtların önü açık bence
bunların ikiside hiç takip etmediğim kagıtlar hiçte yorumlarını okumadım
yinede teşekkürler
selametle
sağol ;) ne yaptınız bakim borsada bugün? düşüşteydi acayip bir sekilde... sönmez pamuk yaptı yine yapacağını memsa ile :)
sağol ;) ne yaptınız bakim borsada bugün? düşüşteydi acayip bir sekilde... sönmez pamuk yaptı yine yapacağını memsa ile :)
melih bu uşak dün 1,86 gibi kapattı şimdi yine 1,89 bundan beklentin nedir?
02.08.2007
Yurtdışı piyasalara endeksli seyrin devam etmesi bekleniyor.
İMKB–100 Endeks, günü 1,525 puan düşüşle 51,299 puandan tamamladı. İlk seans ta, ABD konut piyasasına yönelik endişeler ve hedge fonlara yönelik olumsuz haberler ve bunun sonucu olarak global piyasalardaki olumsuz kapanışlar, yurtiçinde de satışların gelmesine yol açtı. Endeks, gelen sert satışlarla 50,383 puana kadar gevşedi. Tepki alımlarıyla toparlanmaya çalışan endeks, ilk yarı genelinde 51,000 seviyesine tutunmaya çalıştı. Endeks, tepki alımlarıyla sert düşüşün ardından kayıpların bir kısmını geri almayı çalışarak, en yüksek 51,408 seviyesini gördü. İkinci seansta 50,705 puandan başlayan endeks, gelen tepki alımlarıyla 51,000 seviyesi üzerinde kalarak, günü 1,525 puan, %2,89 değer kaybıyla 51,299 seviyesinden kapattı. Gün sonunda gerçekleşen işlem hacmi yaklaşık 2 milyar YTL oldu. ABD konut piyasasına yönelik endişelerin devam etmesi ve yüksek risk taşıyan hedge fonlardan bir kaçının battığı haberleri, dünya genelinde piyasalarda tedirginlik yaratmaya devam ediyor. Dün ABD borsalarının olumsuz kapanış kaydetmesi ve Avrupa piyasalarının satıcılı açılmasıyla, yurtiçi piyasalarda açılış itibariyle sert düşüşlere neden olmuştu. Bugün de, yurtdışı makroekonomik veriler, kredi piyasasına yönelik gelişmeler ve yurtdışı piyasaların seyrine odaklı seyrin devam etmesini bekliyoruz. Bugün açıklanacak İngiltere Merkez Bankası ve Avrupa Merkez Bankası faiz kararları, yurtiçinde cuma günü açıklanacak enflasyon verileri piyasaların beklediği veriler arasında. Endeksteki dalgalı seyir yurtdışına bağlı olarak devam edebileceği, gelen tepki alımlarının ardından endeksin destek seviyelerine geri çekildiği görülmekte. Bu da endeksin bu sevilerde satış baskısının azalacağı, tepki alışlarının gelebileceğini işaret etsede, yurtdışı piyasalarda yaşanılan tedirginlik ve beraberinde oluşan çalkantının durulmasını beklemek gerektiğini düşünüyoruz.
FortisYatırım
Alış Satış Net Taban Tavan Hacim (LOT) Hacim (YTL)
1,90 1,91 0,02 1,71 2,09 160.715 304.590
Son Yüksek Düşük Ağ. Ort. Hacim (LOT) Hacim (YTL)
1. Seans 1,89 1,91 1,88 1,89 76.806 145.163
2. Seans 1,90 1,92 1,88 1,90 83.909 159.427
Güniçi
3 Ay
1 Yıl | 3 Yıl | 5 Yıl
PERFORMANS TABLOSU
Getiri (%) İMKB Relatif Getiri (%)
Haftalık Aylık Yıllık Haftalık Aylık Yıllık
4,40 12,43 6,15 6,67 3,43 -20,40
USAK son kapanışını 0.02 YTL Artışla 1.9 seviyesinden yaparken, işlem hacmi 90 günlük ortalamanın yüzde % -51 altında oluştu.
bekle cabbari artışa geçtiğinde almaya başla.. birde düşerse 1.70in altına hiç uğraşma.. ama dediğim gibi ben artacak diye bbakıyorum.baqalım ne olacak..
kardemir d bugün şu saat itibariyle 1,24 oldu çok iyi gidiyor ama pek satma taraftarı değilim bekleyecegim
bakalım bu bahar havası ne kadar zaman daha sürecek:)
secretcode2626
03-08-2007, 11:42
arkadaşlar hissenin ismini veriyorum acıbadem sağlık hizmetleri
acıbademi daha önce bana çok diyen oldu ama pek takip edemedim
muhteşem
04-08-2007, 15:01
arkadaşlar size bir iki kağıt daha diyeyim not alın takip edin
benim duyumlarıma göre otokar ve intema
sizler ne dersiniz?
Alış 1,26 satış 1,27
kardemirin son trendi bu şekjilde beyler kagıt çok iyi alın derim
selametle
Cabbari uşak gidiyor bak :) kardemir atağa kalkacak daha bekle sabırlı oll ;)
ülen melih 1,22 den kapattı bak morelim bozulu şimdi ne zaman ataga kalkacak bu kagıt???
ıd lerine bakk ;) mavi yukarda..kırmızı altta..bu anlatır ki kalkacak atağa .. rahat ol sen.. usak düştü ve bugün kapandı :D pazartesi açılacak baqalım.. bu kağıdı tutuyorum...gidecek bu kağıt ama hayırlısı baqalım.. krdmrd kalsın da mzbyo var 0,85 bu da iyi olacak denmekte ama baqalım artık ne olacak.. ;)
Ayrıca bugün ilk defa bir emire yetişemedik.. memsa rekor kırdı ve 43 saniye içinde Tavandan TABAN yaptı :D gevşetiyorlar yaa baqalım artık..
ya bu memsa ne oalcak anlamıyorum dün alacaktım ben bu kagıdı ama bir türlü işin içine giremedim:)
salla memsayı.. 2 hafta önce demistim size elinezde varsa çıkartın diye.. bundan hayır gelmez artık... baqalım c.baskanı seçcimleri de etkiledi.düşüyor.. uzak duruyorum su anda :) risk yüksek dikkatli olun.
muhteşem
11-09-2007, 16:32
borsa çok düştü arkadaşlar
galiba bundan sonra 54.000 leri görmesi zor gibi:(:(
ulusal 100 kagıdı olsunda ne olursa olsun herzaman kazandırır...
muhteşem
08-10-2007, 17:41
borsa 57.000 duvarını aştı sanırsam
muhteşem
16-10-2007, 17:04
beyler borsa kaç gündür rekor üzerine rekor kırıyor
sizce bu işin sonu nasıl gidecek?
tezkere çıkrsa borsanın durumu ne olur?
Borsa'da çöküş sürüyor
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), günün ikinci yarısında hızlı düşüş hareketi ile geriledi.
İlk seansta 55688 puana kadar yükseltikten sonra bir süre 55300-55400 civarında dengelenmeye çalışan, ancak artan satış baskısı ile 55000 bölgesine sarkan İMKB 100 Endeksi, seansı 55107.11 puandan tamamladı.
Dün ABD borsalarında yaşanan düşüşe rağmen son bir saat içinde Citi Investment Research analistlerinin Morgan Stanley’in zararının altından kalkılabilir olduğunu kaydederek hisseleri önermesi ile banka kağıtlarında bir ölçüde toparlanma yaşanması, Asya borsalarında da son günlerdeki hareketin ardından daha sakin bir seyrin gözlenmesi ve Avrupa borsalarının olumlu görünümü İMKB'nin açılışındaki alım ağırlıklı seyrinde etkili oldu.
ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Ben Bernanke'nin artan petrol fiyatlarının enflasyonu tehdit ettiği ve mortgage krizi nedeniyle ABD'de ekonominin yavaşlayacağı yönündeki açıklamaları dünya borsalarını olumsuz yönde etkilerken, finansal piyasalarda devam eden kredi ve likidite sorunları faiz indirimlerinin devam edeceği beklentisi oluşturduğu için dolar değer kaybetti.
Öğlen saatlerinde Barclays'in zararının 10 milyar sterline ulaşabileceği yönündeki spekülasyonlarla Avrupa borsalarında gözlenen olumsuz hareket, ABD'nin dördüncü en büyük bankası Wachovia Bank'ın 4.çeyrekte mortgage kredilerinden kaynaklanan kayıpların artabileceğini ve 600 milyon $ civarında daha zarar yazabileceğini açıklaması ile dolar/yen paritesindeki seyir İMKB'nin ikinci seansta hızlı düşüş kaydetmesine neden oldu.
Yurtdışında kredi piyasalarındaki zararlara ilişkin haberler ve söylentiler yatırımcıların tedirgin ederken, İMKB uluslararası piyasalara odaklı seyrini sürdürerek 53458 puana kadar geriledi. Bileşik Endeks haftanın son gününü 53689.08 puan ile (%2.67)1471.67 puan düşüşle tamamladı.
Bugün ABD'deki ithalat/ihracat fiyatları, dış ticaret açığı ve Michigan Üniversitesi tüketici güven endeksi verileri de takip edilen gündem maddeleri arasında yer aldı. Mali Endeks 81466.49 puan ile (%3.70) 3133.95 puan azalırken,Sanayi Endeksi (%1.64)665.51 puan değer yitirerek 39849.67 puan oldu. Hizmet Endeksi 31908.94 puan ile (%0.32)101.88 puan artışkaydetti.
İkinci Seansta işlem hacmi 1.283.819.060 YTL olurken, toplam işlem hacmi 2.061.758.499 YTL olarak gerçekleşti.
Bugün en yoğun işlem gören hisseler Garanti Bankası, İş Bankası C, Akbank, Turkcell ve İhlas Ev Aletleri oldu.
Duran Doğan, Finans Yatırım Ortaklığı, Esem Spor, İhlas Ev Aletleri ve Burçelik düne göre en çok yükselen kağıtlar olurken, en fazla değer yitiren hisseler ise Pera Gayrimenkul, Viking Kağıt, İhlas Gayrimenkul, EGS Gayrimenkul ve Vakıf Finansal Kiralama oldu.
Bugün işlem gören 339 hissenin 267'si dünün altında, 37'si üzerinde, 35'i ise aynı seviyede kapandı.
Değer kazanan endeksler, İletişim ve Hizmet olurken, Elektrik, Yeni Ekonomi, Banka, Mali ve Gıda en çok düşüş kaydeden sektörler oldu.
pencere77
09-11-2007, 18:24
borsada ne kadar çok paran varsa o kadar çok kazanabilir veya kaybedilirsin.%50 ihtimal.ben pek anlamam ama ne yapalım.girdik bikere.kar yapmadan çıkmam.
muhteşem
10-11-2007, 14:06
çok riskli bir dönem bana kalırsa kagıdı olan satmasın almaya kalkışanda almasın beklesin
Bu ara borsa oynayan yok herhalde :) konu pek guncelsiz kalmış
pencere77
28-11-2007, 20:31
bugun borsa fşber optik kablo kesilmiş.1. senas olmadı.2.seans(1 seans olarak ele alındı) 14.30 da başladı 17.30 da bitti.
aslında 2.senas 17 de biterdi.yarım saat uzattılar.bugun borsa çıkıştaydı
pencere77
29-11-2007, 21:06
Bugun borsa çok az yükseldi.53.000 seviyesinin üstünde
Bugun borsa çok az yükseldi.53.000 seviyesinin üstünde
borsada dövüzde birbirine baglıdır biri yükselirken diğeri kesin düşer ekonominin nabzı bu eşitliğe bağlıdır
iyi kagıt borsa düşerken bil kar ettirir
selametle
muhteşem
01-12-2007, 22:20
ilgilenen arkadaşlar için söyleyeyim takip edin ayen enerji yani kısaca ayen
son 2 senede hiçbirşey vermedi son altı aylık bilançoları çok iyi bu kagıdı takip edin
ilgilenen arkadaşlar için söyleyeyim takip edin ayen enerji yani kısaca ayen
son 2 senede hiçbirşey vermedi son altı aylık bilançoları çok iyi bu kagıdı takip edin
ben bu kagıdı geçen sene aldım sattım çok zarar ettim bir daha bulaşmam
anerji işinde zorlu enerjiyi takip et derim
pencere77
01-12-2007, 22:38
ayen gördüğüm kadarıyla çıkışa geçmiş. bir müddet düşmüş tekrar çıkışa geçmiş.
en son 2.84 %1.42 artmış.
ayen gördüğüm kadarıyla çıkışa geçmiş. bir müddet düşmüş tekrar çıkışa geçmiş
ben almam o kagıdı riskli kagıt
sana daha öncede dedim acıbadem ve boschfren takip et
eger endeks 58.000 lere tekrar gelirse bu kagıtlar süper uçacak
bu arada kardemir d devam satmam dursun:)
pencere77
01-12-2007, 22:44
@cabbari usta param olsa pzrtesi tupraş ,petkim veya tcell veya enka inşaat alırdım.bunlar bu hafta kazandıracak diye düşünüyorum.özellikle tupraş ve petkim.
param olsa alırım ama para yok:(:(
@cabbari usta param olsa pzrtesi tupraş ,petkim veya tcell veya enka inşaat alırdım.bunlar bu hafta kazandıracak diye düşünüyorum.özellikle tupraş ve petkim.
param olsa alırım ama para yok:(:(
olmadıgı daha iyi
paran olsa herhalde sabah akşam seans salonundan kalkmayacaksın:)
pencere77
01-12-2007, 22:53
olmadıgı daha iyi
paran olsa herhalde sabah akşam seans salonundan kalkmayacaksın:)
bulunduumuz yerde seans salonu yok sanırım.internetten takip ediyoruz.bu hafta bu hisseleri takip eet.:wave: :wave: :wave:
ben takip edecem param olmasada:D
pencere77
03-12-2007, 17:47
Borsa enflasyon rakamlarını bekledi
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), haftanın ilk işlem gününde 54000 ile 54500 puan aralığında hareket ederek, enflasyon rakamlarını bekledi.
İlk seansta 54575 puana kadar yükselen Ulusal 100 Endeksi, bir süre 54100-54400 aralığında yatay seyir izledi ve ilk seansı 54351.51 puandan tamamladı. İkinci seansta 54024 puana kadar gerileyen Bileşik Endeks, 54000 -54500 aralığında yatay seyir izledi ve günü 54320.04 puan ile (%0.20)106.22 puan artıda tamamladı.
ABD Merkez Bankası'nın (FED) 11 Aralık tarihindeki Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısında faizlerde indirim kararı alacağına yönelik beklentilerin güçlenmesiyle, son üç işlem gününde 3000 puana yakın değer kazanan İMKB'de bir miktar kar realizasyonu geldiği ve dengelenme çabasına girildiği görüldü. Piyasada bugün açıklanacak Kasım ayı enflasyon verileri beklenirken, datanın ardından Merkez Bankası'nın bu ay gerçekleştireceği Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısında alacağı faiz kararı merak ediliyor. Avrupa borsalarını, ABD endeks kontratlarını ve dolar/yen paritesindeki hareketi takip eden İMKB, bu hafta Perşembe günü İngiltere ve Avrupa Merkez Bankalarından gelecek faiz açıklamaları ile Cuma günü ABD'den gelecek tarım dışı istihdam verisini bekleniyor.
ABD'de bugün ISM sanayi endeksi, Çarşamba günü ADP özel sektör istihdam raporu, fabrika siparişleri, ISM servis sekörü endeksi ile bekleyen ev satışları, Perşembe günü haftalık işsizlik başvuruları ve tüketici güven endeksi açıklanacak. Sınır ötesi operasyonun piyasaya etkisinin, ABD'den alınan istihbarata dayalı olduğunun düşünülmesi ve ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsünün Türkiye'nin kendini savunmaya hakkı olduğunu açıklaması nedeniyle sınırlı kaldığı gözlendi.
Mali Endeks 82681.68 puan ile (%0.11)91.41 puan artarken, Sanayi Endeksi (%0.24)92.84 puan değer kazanırken 39357.45 puan oldu. Hizmet Endeksi 33242.09 puan ile (%0.79)259.44 puan artış kaydetti.
İkinci Seansta işlem hacmi 642.549.073 YTL olurken, toplam işlem hacmi 1.154.903.942 YTL olarak gerçekleşti.
Bugün en yoğun işlem gören hisseler İş Bankası C, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası, Koç Holding ve Tüpraş oldu.
Konfrut Gıda, Kartonsan, Nuh Çimento, BİM ve Zorlu Enerji düne göre en çok yükselen kağıtlar olurken, en fazla değer yitiren hisseler ise Silverline Endüstri, Vakıf Finansal, VanEt, Haznedar ve Metro Yatırım Ortaklığı oldu.
Bugün işlem gören 339 hissenin 171'i dünün altında, 87'si üzerinde, 81'i ise aynı seviyede kapandı.
En fazla değer kazanan endeksler, Yeni Ekonomi, Ulaştırma, Elektrik, Ticaret ve Kurumsal Yönetim olurken, Savunma, Metal Ana, İkinci Ulusal, Teknoloji ve Sigorta en çok düşüş kaydeden sektörler oldu.
muhteşem
04-12-2007, 14:33
arkadaşlar şuanda 54,000 altına dogru iyice kaydı düşüş devam ediyor
göçzlemlediğim kadarıyla isctr de müthiş bir işlem hacmi var
beyler kardemir d almıştım 1-5 sene oldu bu kagıt artık yavaş yavaş durmaya geçti yeni alacaklara duyurulur şu an için pek tavsiye etmem ama kardemir a ve kardemir b durumşları iyi şirket bilançosuda iyi yılbaşı sonrası hareketlenme gözlüyorum
selametle
Pasilobus
04-12-2007, 17:41
yinede bu aralar borsadan vuran vurdu
pencere77
05-12-2007, 17:08
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Bugun yükselen ve düşen ilk 10 hisse.
alttada 55000 seviyenin üstünde tamamladı
bu cbsbo çok düştü 3 ay öncesi 1,00 civarındaydı şimdi 0,66 ciavarı bu kagıt iş yapacak tavsiyemdir
selametle
pencere77
05-12-2007, 17:29
bu cbsbo çok düştü 3 ay öncesi 1,00 civarındaydı şimdi 0,66 ciavarı bu kagıt iş yapacak tavsiyemdir
selametle
usta tupraş petkim trkcell gene iyi yükseldi.
pencere77
06-12-2007, 17:41
XU100 Endeks günü %0.83 değişimle 56187 puandan tamamladı
pencere77
06-12-2007, 17:45
gün sonunda yükselen ve düşen ilk 10 hisse
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
pencere77
07-12-2007, 17:33
Borsa, merdiveni 57000'e dayadı
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), gelen sınırlı kar satışını karşılayarak, günü bir miktar yükselişle kapattı.
İlk seansta 56500 bölgesine yaşanan yükselişin ardından gelen satışları 56000 seviyesinde karşılayarak, 56723 puana kadar yükselen Bileşik Endeks, ilk seansı 56642.13 puandan tamamladı.
Günün ikinci yarısında 56816 puana kadar yükselen Ulusal100 Endeksi, gelen satışlara rağmen 56500 bölgesinde tutundu ve günü 56490.57 puan ile (%0.54) 303.68 puan artıda tamamladı.
Dün ABD'de borsaların mortgage planı ile birlikte sorunlu kredilerin 5 yıl boyunca faizlerinin donduralacağı haberleri ile yükselmesinin ardından, bugün Avrupa borsalarının da olumlu görünümü nedeniyle, İMKB güne alıcılı başladı. ABD vadeli endekslerinin günün büyük bir bölümünde satış tarafında olması, ara ara kar satışları getirse de, realizasyon hareketinin sınırlı kaldığı gözlendi.
ABD verilerinin izlendiği İMKB'de, 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek ABD Merkez Bankası (FED) Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısı öncesinde açıklanan son önemli veri konumundaki tarım dışı istihdam verilerine odaklı seyir izlendi.
ABD işsizlik oranının beklentilere yakın gelmesi olumlu algılanırken, yurtiçinde Merkez Bankası anketinde enflasyon beklentisinin yüksek çıkmasının kar satışlarının gelmesine neden olduğu görüldü.
Mali Endeks 85998.18 puan ile (%0.62)527.15 puan artarken,Sanayi Endeksi (%1.05)420.54 puan değer kazanarak 40326.73 puan oldu. Hizmet Endeksi 35030.26 puan ile (%0.53)187.36 puan düşüş kaydetti.
İkinci Seansta işlem hacmi 1.028.442.259 YTL olurken, toplam işlem hacmi 1.660.331.909 YTL olarak gerçekleşti.
Bugün en yoğun işlem gören hisseler İş Bankası C, GarantiBankası, Yapı Kredi Bankası, Akbank ve Doğan Holding oldu.
Ray Sigorta, Petrokent, İş Bankası A, Reysaş ve Edipİplik düne göre en çok yükselen kağıtlar olurken, en fazla değer yitiren hisseler ise İnfotrend B Tipi Yatırım Ortaklığı,Kaplamin, Bumerang Yatırım Ortaklığı, Gübre Fabrikaları ve Karsu Tekstil oldu.
Bugün işlem gören 339 hissenin 85'i dünün altında, 158'i üzerinde, 96'sı ise aynı seviyede kapandı.
En fazla değer kazanan endeksler, Ticaret, ****l Ana, Kimya, Sigorta ve Kurumsal Yönetim olurken, İletişim, Elektrik, Hizmet ve ****l Eşya düşüş kaydeden sektörler oldu.
pencere77
07-12-2007, 17:35
en çok yükselen ve düşen ilk 10 hisse
arkadaşlar arat tekstilde kagıdı olan varmıydı sanırsam bu kagıt kapandı iflas etti
pencere77
08-12-2007, 00:47
arkadaşlar arat tekstilde kagıdı olan varmıydı sanırsam bu kagıt kapandı iflas etti
yeni hedefim asyab ve pkart la ceyln bu kağıtlara yönelmeye düşünüyorum
yusufucar
08-12-2007, 01:09
paylaşımın için sagol
pencere77
10-12-2007, 17:08
Yükselen ve düşen iilk 10 hisse
yeni hedefim asyab ve pkart la ceyln bu kağıtlara yönelmeye düşünüyorum
diğerleriniğ bilmem ama ceylan giyimden korkma arkası saglam
selametle
pencere77
10-12-2007, 23:12
Bgunlerde asyab çok fazla artış gösterdi.umarım beni ters köşeye yatırmaz
pencere77
11-12-2007, 17:58
YÜKSELEN VE DÜŞEN İLK 10 HİSSE
nasıl arkadaşlar son durum borsa milleti duman etti sizlerde hasar varmı?
Kemal Turan
11-02-2008, 18:20
nasıl arkadaşlar son durum borsa milleti duman etti sizlerde hasar varmı?
Maalesef var usta. 54-55 bin olduğu zaman satmadık kulıçka gibi üzerine yattık şimdi satamıyoruz. Ama neyse fazla değil.
Maalesef var usta. 54-55 bin olduğu zaman satmadık kulıçka gibi üzerine yattık şimdi satamıyoruz. Ama neyse fazla değil.
sene ne var kagıt?
bende kardemir d vardı gerçi, hala var:(
1,46 iken satmadım şimdi 1,03 tutunacagım diye çabalıyor
Kemal Turan
11-02-2008, 18:42
sene ne var kagıt?
bende kardemir d vardı gerçi, hala var:(
1,46 iken satmadım şimdi 1,03 tutunacagım diye çabalıyor
Bende Akbank ve İş bank var. İnan bir aydır fiatlarına bakmıyorum bile. Ekonomimizi üretimi arttırmak üzerine kuracaklarına İMF nin isteğiyle sıcak para üzerine kurdular. Hersene 45 milyar dolar sıcak para girmesi gerekiyormuş. Yabancılar paralarını almaya başladıkalrı zaman borsayı görüyoruz.
prodigy5555
11-02-2008, 19:00
arkadaşlarr hisse önerilerimi takibe alın ama almak size kalmış fikirler bana ait isteyen uygularr...3,08 ceylan giyim....3,08 şeker piliç 1,99 sönmez pamuklu 3 hisse 10 günde en az % 10 kazandırır....
arkadaşlarr hisse önerilerimi takibe alın ama almak size kalmış fikirler bana ait isteyen uygularr...3,08 ceylan giyim....3,08 şeker piliç 1,99 sönmez pamuklu 3 hisse 10 günde en az % 10 kazandırır....
zamanında ceylan giyimden iyi ekmek yedim
arkadaşlar artık b9orsadan bize hayır yok duman etti milleti:(:(
bakın burayı iyi okuyun!!
Bir zamanlar köyün birine bir adam gelmiş ve tanesi 10$dan maymun alacağını
söylemiş.
Köyde çok maymun olduğu için köylüler sevinçle ormana koşup maymunları
yakalamaya başlamışlar.
Adam,binlerce maymunu 10$ dan satın alınca ortalıkta maymunlar
azalmış,yakalaması zorlaşmış.
Köylüler tam maymun yakalamak tan vazgeçecekken adam tanesine 20$ vereceğini
söylemiş.
Tekrar heveslenen köylüler tekrar maymunları yakalamaya başlamışlar.
Bir süre sonra da fiyatı 25$a çıkarmış.Ancak bırak yakalamayı ,maymuna
rastlamak bile çok zorlaşmış.
Bunun üzerine adam fiyatı 50$ a çıkardığını,ancak kendisinin işi olduğu için
şehre gitmesi gerektiğini,yardı mcısının onun yerine alım yapacağını
söylemiş.
O yokken yardımcısı köylülere demiş ki; Şu büyük kafesteki maymunlar var ya
ben onların tamamını size tanesi 35$ dan satayım,siz de adam gelince ona 50$
dan satarsınız.
Köylüler bütün birikimlerini bir araya toplayarak bütün maymunları satın
almışlar.
Sonra ne adamı ne de yardımcısını bir daha gören olmamış.
Şimdi borsanın nasıl çalıştığı hakkında biraz bilgi sahibi olmuşsunuzdur
Kemal Turan
13-03-2008, 13:29
Cabbari usta iyi anlatmışsın. Borsa tam bir tuzaktır. Dünya üzerine dolaşan milyarlarca dolar para var. Uygun buldukları ül***e giriyorlar,hisseleri toplayıp borsayı yükseltiyorlar ve dediğin gibi hepsini satıp çıkıyorlar ve malıda götürüyorlar. Bak bir müddet sonra yine gelecekler çünkü borsa tabana iniyor. Bendede Akbank, işbank var, index 53-54 bin iken satayım dedim yükseliyor dedik kıyamadık ve şimdi yarı yarıya.
koray234
13-03-2008, 13:51
Cabbari usta iyi anlatmışsın. Borsa tam bir tuzaktır. Dünya üzerine dolaşan milyarlarca dolar para var. Uygun buldukları ül***e giriyorlar,hisseleri toplayıp borsayı yükseltiyorlar ve dediğin gibi hepsini satıp çıkıyorlar ve malıda götürüyorlar. Bak bir müddet sonra yine gelecekler çünkü borsa tabana iniyor. Bendede Akbank, işbank var, index 53-54 bin iken satayım dedim yükseliyor dedik kıyamadık ve şimdi yarı yarıya.
sevgili hocalar borsa işi zor iştir sabır işidir
borsa hiçbir zaman tuzak yeri diildir öyle düşünüyorsanız borsaya girmezsiniz olur biter
borsada önemli olan iyi zamanda dogru hisseyi almaktır
oyüzden şişmiş ve beklentisi olmayan hisseleri alıp beklemenın bir anlamı olmaz
siz büyük hisseler almışsınız ve pahalı yerlerden almışsınız ozaman bu borsanın şuçu diil sizin suçunuz
borsada fırsatlar hiçbirzaman bitmez oyüzden yabancı bu topladıgı hisseleri öyle ha deyince çıkamaz
bakın ben mesela borsada sürekli kazanıyorum rabbime şükürler olsun nasılmı saglam ve beklentisi olan hisselere yatırım yaparak
şuan elimde
fener
gübre
goldaş
bjk
ve trabzon var
maliyetlerim çok düşük
yani borsadan kazanamamanız borsanın diil sizin suçusnuz
umarım bundan sonra kazanmaya başlarsınız
eger yazıları ttakipetmek isterseniz
haberborsa sitesinde
ş.kaplan nikkiyle yazarlık yapıyorum
kolay gelsin
borsa i,şi, birazda zaman ve mekan önemlidir
işlerin çok sıkı değilse biraz avarysan bu işi takipe debilirsin yani boş zamanın olacak dakikası dakikasına takip edip alıp satacaksın
selametle
İSTANBUL ALTIN BORSASI'NDA ALTIN PİYASASI ENDEKSİ GÜNÜ %-0.43 DÜŞÜŞLE 2,304'DEN
İSTANBUL ALTIN BORSASI'NDA ALTIN PİYASASI ENDEKSİ GÜNÜ %-0.43 DÜŞÜŞLE 2,304'DEN TAMAMLADI
İstanbul Altın Borsasında (İAB) 703 kilo altın el değiştirdi.
Altın piyasasında birinci ve ikinci seansta gerçekleştirilen 2 işlemde
565,220 YTL, 62 işlemde 22,224,558 dolarlık işlem
gerçekleştirildi.
Gümüş piyasasında günün tamamında YTL bazında işlem gerçekleşmedi, Dolar bazlı işlemlerde ise 1 işlemde 554,761
dolarlık işlem yapıldı.
Öte yandan, bugün İAB'de işlem hacmine göre en fazla işlem yapan
kurumlar T.GARANTİ BANKASI A.Ş. OLGAÇ DÖVİZ VE KIYMETLİ MAD.TİC.A.Ş.
ve RONA DÖVİZ VE KIYMETLİ MAD.TİC.A.Ş olarak sıralandı.
İAB endeksi, önceki kapanışa göre -10 puan düşerek, günü 2304 puandan
tamamladı.
Bugün birinci ve ikinci seanslarda gerçekleştirilen işlemlere ilişkin
veriler şöyle:
ALTIN
-----
. YTL/KG DOLAR/ONS AVRO/ONS
------------------ ---------- --------- --------
Önceki Kapanış Fiy. 41,550 1006.25 361
En Düşük Fiyat 40,370 1001 0
En Yüksek Fiyat 40,380 1009.75 0
Kapanış Fiyatı 40,370 1002 0
Ağırlıklı Ort. Fiy. 40,373 1003.28 0
İşlem Miktarı (Kg.) 14 689 -
İşlem Sayısı 2 62 0
İşlem Hacmi (YTL) 565,220
İşlem Hacmi (dolar) 22,224,558
İşlem Hacmi (avro) -
GÜMÜŞ
-----
. YTL/KG DOLAR/ONS AVRO/ONS
------------------ ---------- --------- --------
Önceki Kapanış Fiy. 850 21.3 0
En Düşük Fiyat 0 20.3 0
En Yüksek Fiyat 0 20.3 0
Kapanış Fiyatı 0 20.3 0
Ağırlıklı Ort. Fiy. 0 20.3 0
İşlem Miktarı (Kg.) - 850 0
İşlem Sayısı 0 1 0
İşlem Hacmi (YTL) -
İşlem Hacmi (dolar) 554,761
İşlem Hacmi (avro) 0
*** IBS HABER MERKEZİ ***
PİYASALARDA DURUM...
PİYASALARDA DURUM...
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) 2. seansında Bileşik Endeks, dünkü
kapanışa göre bin 310,86 puan artışla 40.720,27 puandan kapandı.
Hisse senetleri ortalama yüzde 3,33 oranında değer kazanırken, borsada 1
milyar 656 milyon 904 bin 536 YTL'lik işlem hacmi gerçekleşti. Minimum
39.261,88; maksimum 40.874,94 puanlarını gören İMKB Bileşik Endeksi, dün
40.720,27 puandan kapanmıştı.
Borsa kapanışı itibariyle dolar 1,2335 (yüzde -2,30), euro 1,9455 (yüzde
-2.06), euro/dolar paritesi 1,5773 (yüzde +0.19) seviyesinde seyrederken, altın
39,6456 YTL (yüzde -2,84), cumhuriyet altını 267,00 YTL (yüzde -0,37), uluslar
arası piyasalarda altın 1003,15 dolar/ons (yüzde -0,07), gümüş 20,00 dolar
(yüzde -1) seviyesinde işlem görüyor.
İMKB Tahvil ve Bono Piyasası Kesin Alım Satım Pazarı'nda işlem gören gösterge
niteliğindeki 7 Ekim 2009 vadeli Salı valörlü tahvilde ortalama basit faiz
19,20; bileşik faiz yüzde 18,29 iken gecelik repoda faiz oranı yüzde 15,25
seviyesinde bulunuyor. NYMEX ham petrolü 1,62 dolar/varil yükselerek 107,20
dolar/varil, Brent ham petrolü ise 2,32 dolar/varil artarak 105,41 dolar/varil
seviyesinde işlem görüyor.
(IHA)
bulletfromhell
18-03-2008, 19:33
sadece dün % 7,5 düşüş yapan borsadan sonra hiç kimsenin borsa ile ilgileneceğini sanmıyorum...bu kadar istikrarsız bi yatırım aracı sitemi anca insanlara kriz geçirtir...:wave:
pencere77
18-03-2008, 22:42
bugunlerde bende kaybedenler kervanına girdim.bir ara kazanıyordum.tabi borsayı gün içinde sürekli takip etmek var
bugün fena değil karabulutlar dagılmaya başladı
yabancı yatırımcıda bir tedirginlik var parti kapatma olayına müsteaden fakat bu uzun bir süreç bence yabancı yatırımcı ülkemizden elini ayagını çekmeden azda olsa borsadan faydalanmak gerekir
selametle
muhteşem
02-06-2008, 12:33
ıheva yani ihlas ev aletlerine dikkat arkadaşlar iş görür birde finas yatırım ortaklığı ciddi düşüşte ama hafifledi bugün yarın tavan yapar
muhteşem
04-07-2008, 15:32
ne olacak arkadaşlar borsanın bu hali:(:(
elimde denizbank kardemira ve işctr kagıtları patladı bu gözaltılar borsayı çok çekecek gibi:(
®adakoglu
04-07-2008, 16:24
Şu an borsa oynamak çok riskli çünkü kimse önünü göremediğinden pozisyon almıyor.Her kes karamsar yatırm yapmadan likitde bekliyorlar.Anayasa Mahkemesindeki Parti kapatma davası sonuçlanmadan bu karamsarlık bitmeyecek.
yalcinticaret
04-07-2008, 18:13
ben az olan bi birikim vardı vadeli ytl mevduatına attım bekliyorum
hemen kötü düşünmeyin
kapatılma davası sürecinde bunun olacagı belliydi
borsa neler geçirdi bunuda geçirir
benim tek korkum yabancı oyuncuyu kaçırmak
muhteşem
12-07-2008, 19:28
amerikada yine faiz arttırımı dedikoduları var bu ilk yüz endekse darbe vurur
imkb etkilenir ama ilk yüz endeksi daha çok etkilenir
arkadaşalr tam sezon öncesi bir tüyo aldım ayen enerji yani "ayen" takip edin derim
selametle
muhteşem
15-07-2008, 21:40
borsa göçtü arkadaşlar başımız sagolsun:(:(:(
son bir haftada şekerbanktan iyi ekmek yedik
2,20 den aldım dün 2,68 den verdim zaten kapanış o şekildeydi hayırlı olsun:)
sizlerde neler var?
muhteşem
02-08-2008, 20:29
tüm kagıtlar yükseldi acıbadem hala düşmeye devam ediyor
bazı speketüler kagıtlar var araya sızmaya çalışıyorlar dikkat etmek lazım
muhteşem
27-08-2008, 12:44
şu anda 39700 lerde endeks
borsa çok kararsız bu aralar:(
Borsa yine kızardı, panik satışları yaşanıyor
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB), haftaya hızlı düşüş hareketiyle başladı.
Açılışta 32300 bölgesine kadar düşüş kaydeden Ulusal 100 Endeksi, bir miktar tepki alımı ile 33000 seviyesine yönelse de, artan satış baskısıyla 32100 puana kadar geriledi ve ilk seansı (yüzde 6.96) 2404.98 puan düşüşle, 32148.02 puandan tamamladı.
Birinci seansta işlem hacmi 551.768.885 YTL olarak gerçekleşti.
ABD'nin ardından Avrupa'da artan kaygılar ve yurtdışı borsalardaki satış baskısı İMKB'ye de olumsuz yansıdı.
ABD'de kurtarma planının Temsilciler Meclisi'nde kabul edilmesine rağmen, planın ABD ekonomisindeki yavaşlamaya engel olmayacağı ve sorunların süreceği endişeleri, ABD tarımdışı istihdam verisinin beklentilerden kötü gelmesive Avrupa'da krizin derinleşmesi İMKB'de hızlı düşüş hareketine neden oldu.
Uluslararası piyasalardaki gelişmelerin etkili olduğu İMKB'de, bu ay 29 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek ABD Merkez Bankası (FED) faiz toplantısı kararı öncesinde faiz indirimi olup olmayacağına yönelik beklentiler takip edilirken, birçok FED başkanının hafta içinde yapacağı açıklamalar ile ABD'de bu hafta Alcoa ve GE ile açıklanmaya başlayacak 3. çeyrek kar rakamları da izlenecek gelişmeler arasında bulunuyor.
pencere77
06-10-2008, 14:51
boesa çok düştü -7 .ülkemizde batık banka yok ama gl geleim bizde etkileniyoruz
muhteşem
21-11-2008, 13:48
arkadaşlar destek kırıldı kırılacak az kaldı 20,000 altına düşerse hepimizin başı sagolsun:frown:
pencere77
21-11-2008, 13:50
haftaya çıkış olabişlir.bu hafta nerdeyse ortalama günlük -2 -3 gibi kapattı diyebiliriz
muhteşem
24-03-2009, 12:32
Haftaya moralli başlayan borsada yükseliş sürüyor. İMKB Bileşik Endeksi, açılıştan itibaren gelen alımlarla yükseldi ve 25.500 puanın üstüne çıktı.
24.3.2009
ne derece dogru bilmiyorum ama logo yazılım ve goldaş tüyoları geldi portföyünüze alıp takip edin derim
arkadaşalr dün uyarmıştım logo şuanda 2.22 tavan yaptı kagıt vurdu
selametle