Orijinalini görmek için tıklayınız : GoldMaster-Onwa FİX Yazılımlar 02.09.2007
Only the registered members can see the linkÜRKİYEDE VE DUNYADA İLK KEZ SADECE BURADA YANİ SUPERSATFORUMDA BAŞKA YERDE ARAMA:rtfm:
:yahoo:Bu yazılımlara destek sadece Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) tarafından verilecektir.
GOLDMASTER 8000 SERİSİNE UYAN MODELLER VE KARŞITLARI
Only the registered members can see the link
Yeni Yazılımlar forumda
16.07.2007 Tarihli Yazılımlar.(02.09.2007 FİXLENDİ)
*Arka fon resmi eklendi
*Listede 3 uydu vaR ASTRA-TURKSAT-HOTBİRD-(Hazır listeyi yukleyiniz (Only the registered members can see the link))
*Yazılımlar denenmiştir..
-ABSAT KANALLARI GUNLUK SOFTCAMLA AUTO
*Yazılımdan sonra kanal listeniz fabrika ayarına dönmektedir.
*Yeni Kanal listesi İçin Tıklayınız (Only the registered members can see the link).
GUNCEL SOFTCAM İÇİN TIKLAYINIZ SOFTCAMLAR HERGUN YENİLENMEKTEDİR.DOSYALAR İÇİN TIKLAYINIZ (Only the registered members can see the link)
GoldMaster 8000 Serisi Yükleme Talimatları ve Programları İÇİN TIKLAYINIZ (Only the registered members can see the link)
Yeni Yazılımlar forumda
16.07.2007 Gercek Tarihli Yazılımlar-Sistem bilgisine Bakabilirsiniz.
*Arka fon resmi eklendi
*Listede 3 uydu vaR ASTRA-TURKSAT-HOTBİRD-(Hazır listeyi yukleyiniz)
*Yazılıma en yeni keyler eklendi arkadaşlar (d+ok-polsat ok)
-TPS VE ABSAT AUTO Yapmıyor yazılımlar.ABSAT KANALLARI GUNLUK SOFTCAMLA AUTO
paylaşım için teşekkürler...
verilen emek için teşekkürler...
kullanmak üzere alıntı yapacam bilgine...
bu arada sevgili kardeşim volkan selamlar...
mehmet07
18-07-2007, 16:39
goldmaster 9400 vcı yokmu arkadaşlar emeğe saygı
verilen emek için teşekkürler...
kullanmak üzere alıntı yapacam bilgine...
bu arada sevgili kardeşim volkan selamlar...
Yazılımlar her sitede yayınlanabilir saygılar
goldmaster 9400 vcı yokmu arkadaşlar emeğe saygı
9400 vcı nin 08-06-2007 tarihli yazılımı halen daha çalışıyor arkadaşım.9400 vci ye her gün yazılım atmana gerek yok onda tps auto olarak her gün keyleri uydudan güncelliyor d+ ve cabo güncel keyleri elle girerek çalışıyor.
9400 vcı nin 08-06-2007 tarihli yazılımı halen daha çalışıyor arkadaşım.9400 vci ye her gün yazılım atmana gerek yok onda tps auto olarak her gün keyleri uydudan güncelliyor d+ ve cabo güncel keyleri elle girerek çalışıyor.
Yani:45:
uuffuukk
22-07-2007, 00:35
kosavalı 8200 için verilen yazılım da dosya türü 2007 gözüktüğü için(bin olmadığından)delta ile atarken bin dosyası değil diye kabul etmiyor bir bakarmısın ayrıca hazır kanal listesi hangi program atıyor
kosavalı 8200 için verilen yazılım da dosya türü 2007 gözüktüğü için(bin olmadığından)delta ile atarken bin dosyası değil diye kabul etmiyor bir bakarmısın ayrıca hazır kanal listesi hangi program atıyor
Bakayım.1 Cİ MESAJDA tum yukleme talimatları için gereken linkler var
*UFUK Arkadaşım yazılım dosyasının adını 8200 olarak kısalt sorun yok.Yazılımlar yeni oldugu için dosya ismi mecbur uzun:) sen kısaltırsan sorun olmaz..
uuffuukk
22-07-2007, 15:27
:) kosavalı o dediğinin denedim :) sorun dosya adında değil dosya türünde bilgisayara kaydettiğinde dosya türü yazarya özelliklerde bu bir bin dosyasıdır bu bir word dosyasıdır.sorun onda isimde değil bak istersen eski yazılımlardan birini sağ tıkla özeliklerde dosya türü bin yazıyor.ama bu son yazılımda dosya türü bilinmiyr diye yazıyor dolayısıylada delta programı bunu yazılım programı olarak göremiyorkolay gelsin
:) kosavalı o dediğinin denedim :) sorun dosya adında değil dosya türünde bilgisayara kaydettiğinde dosya türü yazarya özelliklerde bu bir bin dosyasıdır bu bir word dosyasıdır.sorun onda isimde değil bak istersen eski yazılımlardan birini sağ tıkla özeliklerde dosya türü bin yazıyor.ama bu son yazılımda dosya türü bilinmiyr diye yazıyor dolayısıylada delta programı bunu yazılım programı olarak göremiyorkolay gelsin
Anladım ne demek sitedginiz bende sorun yok ama bu akşam yeni yazılımları 1 ci mesajdan alabilrisiniz..
Yazılımlar Yenilendi 22.07.2007 d+ok-Polsat ok absat gunluk auto ( Sadece bu gecelik:))
kosavalı kardeşim GM 9400 CI modeli için şifreleri çözecek yeni yazılım yokmu eskisi varsa hangini kullanacağım VCI da CI lara uyuyormu, Birde bilgisayardan receiver'e program atmak için fabrika ayarlarına dönmem mi gerekiyor program atarken elk. fişi takılımı olacak yardımlarınızı bekliyorum.
prograssive
23-07-2007, 18:18
kosavalı kardeşim GM 9400 CI modeli için şifreleri çözecek yeni yazılım yokmu eskisi varsa hangini kullanacağım VCI da CI lara uyuyormu, Birde bilgisayardan receiver'e program atmak için fabrika ayarlarına dönmem mi gerekiyor program atarken elk. fişi takılımı olacak yardımlarınızı bekliyorum.
bazı versiyonlarda uyuyor ama bazıları sorun yaşatıyor genelde sen vci yazılımı atarsan daha iyi olur 08/06/2007 tarihli yazılım şu an ki en güncel yazılım ben kendimde onu kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar ayrıca program atarken elektrik fişi takılı olmamalı yükleme işlkemine başladıktan sonra receiver ın fişini takmalısın ancak bu şekilde program yüklenmeye başlar
uuffuukk
25-07-2007, 23:03
Yeni Yazılımlar forumda
16.07.2007 Gercek Tarihli Yazılımlar-Sistem bilgisine Bakabilirsiniz.
*Arka fon resmi eklendi
*Listede 3 uydu vaR ASTRA-TURKSAT-HOTBİRD-(Hazır listeyi yukleyiniz)
*Yazılıma en yeni keyler eklendi arkadaşlar (d+ok-polsat ok)
-TPS VE ABSAT AUTO Yapmıyor yazılımlar.ABSAT KANALLARI GUNLUK SOFTCAMLA AUTO
kosavalı bu geceye ab sat softcam varmı teşekkürler şimdiden
kosavalı bu geceye ab sat softcam varmı teşekkürler şimdiden
Olabilir bekleyinn bakalım :) biryerden uyduracaz
uuffuukk
25-07-2007, 23:09
boşuna sana kosavalı üstad demiyoruz:) teşekkürler
boşuna sana kosavalı üstad demiyoruz:) teşekkürler
Bu konudan alabilirsin sabah 5 e kadar ab sat ok Only the registered members can see the link
ali ihsan
02-08-2007, 17:46
bakalım hayırlısı
ali ihsan
02-08-2007, 17:49
varsa nereden bulurum
varsa nereden bulurum
Bu konuya bakın Only the registered members can see the link
11.08.2007 POLSAT,TV CABO FİXLENMİŞ Yazılım 1 ci mesajda Ayrıca absat kanalları sabah 5 e kadar auto
bazı versiyonlarda uyuyor ama bazıları sorun yaşatıyor genelde sen vci yazılımı atarsan daha iyi olur 08/06/2007 tarihli yazılım şu an ki en güncel yazılım ben kendimde onu kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar ayrıca program atarken elektrik fişi takılı olmamalı yükleme işlkemine başladıktan sonra receiver ın fişini takmalısın ancak bu şekilde program yüklenmeye başlar
9400 cı 9400 vcı farklı yazılım kullanır. artı fişe sök tak yapmana gerek yok stanbay yapıp yazılımı ata bilirsin yanlış varsa zatan bu seri cihazların flaşlarını kitlemen söz konusu degil eror 6 yazar tekrar stanbay yap diger yazılımı dene kosavalı senide on line görüyorum okuyorsan kosavanın neresindensin sptiar kakosi sopraviş
uuffuukk
12-08-2007, 23:01
kosavalı kardeş slm
wievler açılmış goldmaster 8210 için softcam yapabilirmisin saygılar
kosavalı kardeş slm
wievler açılmış goldmaster 8210 için softcam yapabilirmisin saygılar
Cihaz yok yanımda ama denem bir yazılım yapayım bakalım neler olacak durumu bildirin ama mutlaka
8200 ***view paketini ekledim deneyin haber verin olduysa buyuk ihtimal olması lazım diger serilerede yapacam
uuffuukk
12-08-2007, 23:25
ok.dostum deneyip haber vercem eline sağlık teşekkürler
uuffuukk
12-08-2007, 23:36
ok kosavalı eline sağlık üstadsın:) çalışıyor
ok kosavalı eline sağlık üstadsın:) çalışıyor
:sunglasses2: Bilgi için teşekkurler.Yazılımı gözü kapalı yapıyorumda :) yinede denemekte yarar var şimdi diger serileri yapmaya ,ayrıca yazılımda absatta vardır polsat falan d+ ve tv cabo yok guncel *** girin artık:)
master71
13-08-2007, 00:00
eline emeğine sağlık üstad
uuffuukk
13-08-2007, 00:22
kosavalı tekrar selam siteyi geziyordum zalim 08/08/07 de yeni tps yazılımlar vermiş ve sonuna devam edecek diye ibare eklemiş ne dersin 8000 serilerinden (8210 fta) bir umut olurmu
kosavalı tekrar selam siteyi geziyordum zalim 08/08/07 de yeni tps yazılımlar vermiş ve sonuna devam edecek diye ibare eklemiş ne dersin 8000 serilerinden (8210 fta) bir umut olurmu
Devamı gelecek derken o Bölüm cihazları içindi.Bu seriye malesef benden başka destek veren yok.Ama sizinde sansınız *** viewi goldmaster serilerinde sadece bu seri izliyor full paket olarak
uuffuukk
13-08-2007, 00:37
Teşekürler kosavalı sen zaten baştacısın da viewlerin eli kulağında yarın öğleye kalmaz bence.Yinede çalışmaların için çok teşekkürler.
(Birde bilmem hatırlarmısın ben sana sormuştum sende bana öğreneceğim demiştin seri için destek olacakmı diye.Bende kendim firmaya mail atmıştım firmadan yetkili biri cevap vermişti işte 8200 serisine yazılım yapan firmayla ufak sorunlar var hallediliyor ve kısa sürede yazılım gelecek demişti.O aklıma geldi de .Herhalde başatan sağmak için ilgili bombaladı hallederiz abi tarzıyla.Anlaşılan dediğin gibi senden başka kimse destek vermeyecek iyi akşamlar)
Teşekürler kosavalı sen zaten baştacısın da viewlerin eli kulağında yarın öğleye kalmaz bence.Yinede çalışmaların için çok teşekkürler.
(Birde bilmem hatırlarmısın ben sana sormuştum sende bana öğreneceğim demiştin seri için destek olacakmı diye.Bende kendim firmaya mail atmıştım firmadan yetkili biri cevap vermişti işte 8200 serisine yazılım yapan firmayla ufak sorunlar var hallediliyor ve kısa sürede yazılım gelecek demişti.O aklıma geldi de .Herhalde başatan sağmak için ilgili bombaladı hallederiz abi tarzıyla.Anlaşılan dediğin gibi senden başka kimse destek vermeyecek iyi akşamlar)
Ben konuştum ama bekleyin diyorlar bakalım neler olacak.Ümüdimizi kaybetmeyecez.Aslında sistem tps yi degil absatı destekşiyor bunun çözümüde koreli vatandaşlar malesef
esenelektronik
13-08-2007, 12:35
eline sağlık
unalgege
14-08-2007, 00:15
slm üstadlar . bende goldmaster 67000 cı var. ben bu cihazda viewleri izleyebilmem için hangi yazılımı atmalıyım . yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar
slm üstadlar . bende goldmaster 67000 cı var. ben bu cihazda viewleri izleyebilmem için hangi yazılımı atmalıyım . yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar
***wiew çöktü
ABSAT-D+OK-TVCABO-POLSAT OK 20.08.2007 Tarihli yazılımlar 1 ci mesajda
dikkatli
21-08-2007, 11:04
selamlar üstat bu "absat ve softcam d+ok bu kanallar hangileri bende gm 9400vci var. bu kanallar hangi paketler bunlar için büyük çanakmı gerekiyor...birde şöyle bi sorunum var 06.08.2007 tarihli tps yi yükledim gündüz bi sorun yok ama gece saaat 01:00 de sinyal çok zayıflıyor yayını izliyemiyorum.servisten bi arkadaş kullandığın swiç kötü iyeterli voltaj vermiyor dedi ama gündüz bi sorun yok tps lerde sadece gece multiler de sorun oluyor...beni bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler saygılar
gündüz bi sorun yok tps lerde sadece gece multiler de sorun oluyor...beni bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler saygılar
Multilerin sinyalini iyi ayarlamanız gerekiyor.Bu kanalların frekansını en yuksek seviyeye cıkarırsanız sorun olmaz
Sayın Kosovalı yazılımlar için teşkkürler. Programlarda güncel editlenmiş yazılımlarda daha önceki yüklememe sorunu ortadan kalktı. Ancak bazı *** ler yüklenmemiş oluyor mu? Çünkü Softkey yüklede bazen hata veriyor . Sebebi ne olabilir? Gerçi güncel yazılımla ihtiyacımız kalmıyor herhalde .Selamlar
Sayın Kosovalı yazılımlar için teşkkürler. Programlarda güncel editlenmiş yazılımlarda daha önceki yüklememe sorunu ortadan kalktı. Ancak bazı *** ler yüklenmemiş oluyor mu? Çünkü Softkey yüklede bazen hata veriyor . Sebebi ne olabilir? Gerçi güncel yazılımla ihtiyacımız kalmıyor herhalde .Selamlar
Yazılımdan sonra softcamda yukleyebilirsiniz.Dun akşamki yazılımlarda gecerli olan kanallardan d+ *** degiştirdi.Softcam akşam ekleyecem yukleyebilirsiniz.:
TEKNİSYEN101
23-08-2007, 11:50
eline sağlık
ilhanjac
24-08-2007, 05:36
selam bende de ayni bazen gece multilerin sinyali bende de cok cok eksik neden caba ve nasil bu problemi cozebilirim diyorsun neyi ayarlamam lazim antel paraboli mi yoksa cihazdan ayarlama var ???
simden tsk
ilhanjac
24-08-2007, 05:43
meraba arakadas ler ben dun bu forumda bir yerde bir kisi yazmisti dedi bende bu kac aydir tps le ve multiler izliyebiliyormus Next 8000 cihaz e demisti GM 8000 ler icin de oliyors nasil ve nerdi bula bilirim hemde yazilim auto iyi di bi surum var arkadas ler bu NEXT cihazler ayni goldmaster ler gibi yani bir birilerine ouyuyormu yazilim leri
messele Next 8000 ve GM 8000 ne farki var ayni yazilim iki sine de atabbilirmiyiz ???
simdi den tesekurler yardiminiz icin
meraba arakadas ler ben dun bu forumda bir yerde bir kisi yazmisti dedi bende bu kac aydir tps le ve multiler izliyebiliyormus Next 8000 cihaz e demisti GM 8000 ler icin de oliyors nasil ve nerdi bula bilirim hemde yazilim auto iyi di bi surum var arkadas ler bu NEXT cihazler ayni goldmaster ler gibi yani bir birilerine ouyuyormu yazilim leri
messele Next 8000 ve GM 8000 ne farki var ayni yazilim iki sine de atabbilirmiyiz ???
simdi den tesekurler yardiminiz icin
Next 8000 ve gm 8000 ayrı cihazlardır.Yazılımları birbirne uymaz.Sakın yazılım atmayı denemeyiniz..
ilhanjac
24-08-2007, 17:54
SAOL KOSAVALI kardes elina sagilik bi de bende bazi zamanalarda aksam multilerin sinyali cok cok zayif hata izlenmiyor bile bi yardim etseni cok sevinirmi arkadas bu problemi cozmek icin sim deden
tsekurler
ilhanjac
24-08-2007, 23:52
merhaba kosavali kardes ben 24.08.2007 yazilimii atim ve daha sonrad fabrika ayarinada geldim ve sonra abast biraz bi kac sanaiye acildi ve sonra yine giti kapanmis neden acaba ??
demistin oliyordular bast ler ve o bur paketler bendi olmadi ve ben sonra elle girdiyim digital + keyleri olmus ama senin absat ler ve diyer paketler acill madi ???
hemde iki dafa yulkledim bi dafa , da fabrika ayarina geldim de yine ayni arakadas bi
yardim etseniz cok sevinirim simdiden tesekurler
merhaba kosavali kardes ben 24.08.2007 yazilimii atim ve daha sonrad fabrika ayarinada geldim ve sonra abast biraz bi kac sanaiye acildi ve sonra yine giti kapanmis neden acaba ??
demistin oliyordular bast ler ve o bur paketler bendi olmadi ve ben sonra elle girdiyim digital + keyleri olmus ama senin absat ler ve diyer paketler acill madi ???
hemde iki dafa yulkledim bi dafa , da fabrika ayarina geldim de yine ayni arakadas bi
yardim etseniz cok sevinirim simdiden tesekurler
Yazılımlar 20 agustos tarihli arkadaşım ben ondan sonra yazılım yapmadım bir daha keyler sabit olunc yapıyorum sen softcam at acar birinci mesajda softcam linki var
Ayrıca softcamlar hergun yenilenmektedir..Şu anda bu softcam (d+ ve polsatlar yoktur elle giriniz)Only the registered members can see the link
ilhanjac
25-08-2007, 00:43
selam kosavali kardes yazilim atagim tarahi bugun ama yazlim tarihi 20 austos soyle din gibi dir ama bende yazilim abasat ler acilmadi bi de nerde yazlim leri alayorsan soylersi cok sevinirm arakadas cunku ben her zaman hemen hemen yazilimi gorunce de gec bile oliyor onun icin nerden yazilim absat gunluk idiriyorsen bnada soylersen cok sevinirim arkadas
simdi den tesekurler
selam kosavali kardes yazilim atagim tarahi bugun ama yazlim tarihi 20 austos soyle din gibi dir ama bende yazilim abasat ler acilmadi bi de nerde yazlim leri alayorsan soylersi cok sevinirm arakadas cunku ben her zaman hemen hemen yazilimi gorunce de gec bile oliyor onun icin nerden yazilim absat gunluk idiriyorsen bnada soylersen cok sevinirim arkadas
simdi den tesekurler
Yazılımları ben biryerden almıyorum.Yazılımların kendim yapıyorum gm 8000 kullanıcıları magdur olmasın diye. 25.08.2007 yazılımlar eklenmiştir.Ve tum gm kullanıcılarına eposta atılmıştır..
Biss *** leri boş kalıyor bilerek mi bırakıldı? Selamlar
Biss *** leri boş kalıyor bilerek mi bırakıldı? Selamlar
Biss keylerde su an için extra kanal yok gecen gun wiev paketi cılınca eklemiştik.Yine böyle bir durum olursa eklenecektir..
Teşekkürler Fix yazılım açmıyor herhalde Selamlar
cyriptoo
27-08-2007, 10:22
Kosovalı üstadım;
Bende gm 40100 ci model receiver var. Ben bu uydu işinde de çok yeniyim.(20 Gün) Manuel girilen keyler var nereye nasıl giricem bilmiyorum. Ancak güncel yazlımları yükleme yapabiliyorum. Benim receiver alt model sanırım ve o yüzden yazılım güncellemeleri daha çok gm 800 ve owna modelleri için veriliyor... Benim modele uygun güncel yazılıma nasıl ulaşırım? Birde gelgesel kanalları ve türkce yayın yapan şifreli kanalları nasıl izlerim? Yani yükleyeceğim güncel yazılım bu işi çözer mi? Selamlar , saygılar...
Kosovalı üstadım;
Bende gm 40100 ci model receiver var. Ben bu uydu işinde de çok yeniyim.(20 Gün) Manuel girilen keyler var nereye nasıl giricem bilmiyorum. Ancak güncel yazlımları yükleme yapabiliyorum. Benim receiver alt model sanırım ve o yüzden yazılım güncellemeleri daha çok gm 800 ve owna modelleri için veriliyor... Benim modele uygun güncel yazılıma nasıl ulaşırım? Birde gelgesel kanalları ve türkce yayın yapan şifreli kanalları nasıl izlerim? Yani yükleyeceğim güncel yazılım bu işi çözer mi? Selamlar , saygılar...
GM 40100 Yeni modellerdendir.Gm 8000 serisi eski model olup su anda firma destegi kesmiştir.Ben hergun softcam ve belirli aralık yazılım veriyorm.Belgesel kanallar derken d smart abonesi veya digiturk abonesi olmanız gerekiyor.Tr belgesel turksatta yaban tv var
TRT İNT Tp sindeki kanalların bazıları Vestel ve ya Sunny de açıyor. 8300'de açmıyor. Tps'yi değiştirdiğimiz için mi bu şekilde oluyor? Ancak Ocak ayından önceki yazılımlar açıyordu. Yeni sistem yazılımlar Aralıkta yayınlandı ve farklılık oluştu. Selamlar
cetindeniz
02-09-2007, 23:12
tabi bu yazılımlar dediğiniz gibi öyle hercihazda yüzde yüz sağlıklı yazılım olmuş manasına gelmez bazı cihazlarda auto yazılımlar ufak hatalar ve deyerler azda olsa verebilir
TRT İNT Tp sindeki kanalların bazıları Vestel ve ya Sunny de açıyor. 8300'de açmıyor. Tps'yi değiştirdiğimiz için mi bu şekilde oluyor? Ancak Ocak ayından önceki yazılımlar açıyordu. Yeni sistem yazılımlar Aralıkta yayınlandı ve farklılık oluştu. Selamlar
Ocak öncesi yazılımına dönebilirsiniz. Fix yazılım oldugu için sorun olabilir.
*Yazılıma en yeni keyler eklendi arkadaşlar .02.09.2007 Tarihli(ABSAT-POLSAT ,TV CABO,VE D+ KEYLERİ EKLENDİ)
Hayırlı OLsun
Formda bir sorun mu var yoksa yoğunluktan mı? 2 gün bağlanamadım. Bu arada yazılım ve keyler de hiç değişmemiş.Selamlar
Formda bir sorun mu var yoksa yoğunluktan mı? 2 gün bağlanamadım. Bu arada yazılım ve keyler de hiç değişmemiş.Selamlar
Forumda sorun yok 3 gun önce sunucuda hata vardı 2 gundur giriliyor.
uuffuukk
10-09-2007, 00:47
kosavalı geç oldu ama softcam varmı 8210
kosavalı geç oldu ama softcam varmı 8210
Guncelledim softcamı :45:
cetindeniz
10-09-2007, 20:53
eline sağlık kosavalı
Yeni yazılımlar Az sonra
Konu kapanmıştır.Guncel linkten alabilirsiniz..