Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : yardım lütfen...

zaloglu
14-07-2007, 17:17
ustalar bi problemim var.laptopla bağlanıyorum uyduya.rs232-usb bağlantım var.usb yi taktığım zaman uydunun portunu com7 olarak gösteriyo.ben hazır kanal listesi atmak istiyorum ama port bölümünü açtığımda com1,..com4'e kadar var.bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? şimdiden teşekkürler...

KAON-TR™
14-07-2007, 18:14
ustalar bi problemim var.laptopla bağlanıyorum uyduya.rs232-usb bağlantım var.usb yi taktığım zaman uydunun portunu com7 olarak gösteriyo.ben hazır kanal listesi atmak istiyorum ama port bölümünü açtığımda com1,..com4'e kadar var.bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? şimdiden teşekkürler...

Bilgisayarıma sağ tıklayın özellikler--donanım---aygıt yöneticisinden usb-rs232 nin özelliklerine girin com ayarını 1 ile 4 arasındaki boş olan comlardan biri olarak secin tamam deyip çıkın:45:

KAON-TR™
14-07-2007, 18:15
yanlız unutmadan bir çok ceviricide kanal listesi ve *** atmada sorun çıkıyor veri hızını 115200 de atmazsa daha düşük hızlarda deneyin.

Yazılım atmada sorun çıkmaz

zaloglu
14-07-2007, 18:27
yanlız unutmadan bir çok ceviricide kanal listesi ve *** atmada sorun çıkıyor veri hızını 115200 de atmazsa daha düşük hızlarda deneyin.

Yazılım atmada sorun çıkmaz

çok teşekkür ederim bilgi için..kolay gelsin.