Orijinalini görmek için tıklayınız : D-Smart'ın yalanına bakınız.
kaant288
15-07-2007, 14:25
Arkadaşlar biz dükkanda dsmart bayiliği aldık.Ama genede milleti uyarmak istiyorum.Bu d-smart'a kanmayın.Geçen gün bayilerle yapılan toplantıda Eylül ayında kontör sisteminin geleceğini Vede bayilerden para karşılığı kontör alınıp film kanallarını falan kontörle izleneceği bildirildi.Adamlar para pul ödemek yok diyolar.300 milyona rec. satıyolar.Bide ilerde kontörlü kanalları izletecekler.Kanmayın her çıkana.:mad2: (Bide bizim milletimiz ne çıksa hemen alıyor.Sonradan işin içine tekrardan para , şifre olayı girdiğinde millet keşke almasaydık diyor.Biz nasıl bi milletiz anlamadım.:))
kanaryam1950
15-07-2007, 14:41
haklısın dostum bunlar düzmece al bir uydu alıcısı takır takır izle.
kaant288
15-07-2007, 21:32
haklısın dostum bunlar düzmece al bir uydu alıcısı takır takır izle.
Kardeş zaten en iyisi normal uydu.Ne digitürk ne d-smart nede karasal dijital.Hepsi palavra.(Bak mesela biz digitürk'de kuruyorduk.Günlük 10-12 adet kuruyorduk.Ama ne diyolar mesela.Kurulum bedava diyolar.Aktivizyon bedeli olarak alıyorduk.O 20 ytl yi biz montaj başına biz alıyorduk.Al işte buda başka bi kazık.24 ay ödüyorsun.240 milyon ödemiş oluyorsun.Ve kötü VESTEL 9001 uydu alıcısı ve tek çanak sahibi oluyon.Bu nasıl bir işse.(Gerçi orası beni ilgilendirmiyodu.Ben 30 dakkada çanaağı takıp 20 lirayı alıyodum.:puah: )
ğvanduri
15-07-2007, 21:48
arkadaşlar size katıyorum aynen cıhaz.da cıhaz olsa tembelin danıskası eşek bile bundan daha hızlıdır..........kesinlikle.... müşterıye uyarmadan satmayınız saygılar.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
hallederiz
15-07-2007, 22:11
ben zaten ücetli tüm yayınlara karşıyım.bunlar zaten reklamlardan fazlasıyla paralarını kazanıyorlar
birde halktanalınanabu paralar ne oluyor
bu gördük ..gs.bjk.fener hazırlık maçları d- smartta ..hani fener maçı yalan---------------------------.hoş geldin SANSUİ FREE TV....
arkadaşlar size silah zoruyla alacaksınız falan demiyorlar.. bunlar bir nevi yatırım.. digitürkten milletin ağzı yanıyor.abone olmak bir dert,iptal ettirmek ayrı bir dert.ve de pazarlıklarla fiyat belirlemek dahada komik.. bu bir ileriye dönük yatırım. adamlar birkaç sene sonra lig ihalesini alacaklar. şuan itibarıyle ister izle ister izleme digitürke full paket 80 ytl falan ödüyosun tahminimce. ama adam ne yapacak, istediğin maçı seç onu izle, sadece onun parasını öde, istediğin programı seç onu öde onu izle. bu daha mantıklı değilmi. yarın birgün emu ile izlenen kanallarda kalmayacak. saten 10 tane kanal dışında türk kanalları işkence... sana zorla al diyen yok d-smartı...
yalcinticaret
16-07-2007, 21:49
bu gördük ..gs.bjk.fener hazırlık maçları d- smartta ..hani fener maçı yalan---------------------------.hoş geldin SANSUİ FREE TV....
fener maçları da başlıyor dostum 18 temmuz dan itibaren :45: ha izlemek istiyorsan d smart almalısın :tongue:
kaant288
17-07-2007, 21:23
ben zaten ücetli tüm yayınlara karşıyım.bunlar zaten reklamlardan fazlasıyla paralarını kazanıyorlar
birde halktanalınanabu paralar ne oluyor
Paralar patronların (doğan grubu) ceplerine iniyor dostum.İşte adamlar böyle büyüyor.:nod: Bide ben anlamıyom bizim millet ne çıkarsa hemen alıyo.Sonrada işin cacık olduğunu anlayınca hopluyolar hemen.:puah:
bulletfromhell
17-07-2007, 21:24
desenize fenerinde gazoz kupası maçlarıda D-Smartta....:puah: :puah: :puah:
cetin solmaz
17-07-2007, 21:27
elektronikçiyim sansui free tv den sonra bence ders almıs olmamız lazım ben kesınlıkle satmıyorum ve satmayacagım....!!!!!!
bulletfromhell
17-07-2007, 21:47
Only the registered members can see the link
arkadaşlar bide yukarıdaki linke tekrar bakın da anlayın neyin ne olduğunu
kaant288
17-07-2007, 23:04
Only the registered members can see the link
arkadaşlar bide yukarıdaki linke tekrar bakın da anlayın neyin ne olduğunu
Kardeş işte ben ne diyom.Bunların hepsi üçkaat.Millet'de hala takır takır alıyor.Hatta bugün gazetede gördüm.Taiwan'dan huma marka rec geliyormuş.15bin adet.Dsmart yok satıyormuş.Ben anlamadımki.MİLLETMİ SAF.YOKSA BİZMİ AKILLI:49: :tongue: :tongue: :tongue:
Paralar patronların (doğan grubu) ceplerine iniyor dostum.İşte adamlar böyle büyüyor.:nod: Bide ben anlamıyom bizim millet ne çıkarsa hemen alıyo.Sonrada işin cacık olduğunu anlayınca hopluyolar hemen.:puah:
bi zamanlar star digital vardı işe yaramayan makinaları 400usd den artı üyelik ücreti olarak tahsil etiler makinanızı geri verirken 400 usd alacaksınız dediler
millet makinalar 400 usd yerine 15 tl y verdi nerde kaldı şimdi 400 usd tüketicinin sahibi yokki bu ülkede herşey göstermelik yeterki sen imza at
herkes ne imzaladıgını okusun beyler..
saygılar
kaant288
19-07-2007, 00:10
bi zamanlar star digital vardı işe yaramayan makinaları 400usd den artı üyelik ücreti olarak tahsil etiler makinanızı geri verirken 400 usd alacaksınız dediler
millet makinalar 400 usd yerine 15 tl y verdi nerde kaldı şimdi 400 usd tüketicinin sahibi yokki bu ülkede herşey göstermelik yeterki sen imza at
herkes ne imzaladıgını okusun beyler..
saygılar
Kardeş bi o zamanlar star digital de takıyorduk.Ama senin dediğin gibi 400 usd ödeyen eden yoktu.Hangi çağlarda oluyor bu senin söylediğin.:puah:
kaant288
23-07-2007, 02:33
Al işte yalanında bi yenisi.Hani o d-smart (ücretsiz)müşteri hattı vardıya.İstediğiniz zaman arayın diye.Bide arıyoduk.Aktivasyon yapmak için.Ve müşterilerede bu numara ücretsiz.Bişi olursa arayabilirsiniz diyoduk.Ama geçen salı günü bi müşterimiz önce telefonla bizi aradı ve bu nomara ücretli dedi.Bizdee nasıl olur falan dedik.Neyse o kunu öyle kapandı.Perşembe günü bi müşteri daha paralı deyince.Bizde aradık.Böyle böyle diye.Onlarda bize paralı dediler.Sonra babamda oradan illa yetkili biri gelsin konuşalım dedi.Adam'ın biri geldi.Ve babam adama demediğini bırakmadı.Bzim batmamız lazım yani... :D Herşeye arıyoduk.Neyse adamlar bizim faturayı ödemeyi kabul ettiler en sonunda.Bi dahada dikkatlice arıyoruz artık.
yuksel59
23-07-2007, 10:20
Al işte yalanında bi yenisi.Hani o d-smart (ücretsiz)müşteri hattı vardıya.İstediğiniz zaman arayın diye.Bide arıyoduk.Aktivasyon yapmak için.Ve müşterilerede bu numara ücretsiz.Bişi olursa arayabilirsiniz diyoduk.Ama geçen salı günü bi müşterimiz önce telefonla bizi aradı ve bu nomara ücretli dedi.Bizdee nasıl olur falan dedik.Neyse o kunu öyle kapandı.Perşembe günü bi müşteri daha paralı deyince.Bizde aradık.Böyle böyle diye.Onlarda bize paralı dediler.Sonra babamda oradan illa yetkili biri gelsin konuşalım dedi.Adam'ın biri geldi.Ve babam adama demediğini bırakmadı.Bzim batmamız lazım yani... :D Herşeye arıyoduk.Neyse adamlar bizim faturayı ödemeyi kabul ettiler en sonunda.Bi dahada dikkatlice arıyoruz artık.
biz aktivasyonu i.netten yapıyoruz.herhangi bir sorunuda e-mail atarak iletiyoruz.zaten makineden kalan para neki birde telefon edip bilgi alıcaz.bi kucak telefon faturası ödenirmi.....
YANSIMA_38
23-07-2007, 10:56
ya ıste bırde vatandas gelıp soruyo bızım gıbı elektronıkcılere nasıl bısey dıye tavsıye etmem dıyorsun ama ıste yınede arastırmıyo kafaya takmısya bı defa alacakya gıder alır sonra yav usta ben sana sordum alma dedın ama ben yınede aldım ya ama hıc hosuma gıtmedı bızım mıllet mustaaak bazı seylere
salih 2000
23-07-2007, 12:42
ya ıste bırde vatandas gelıp soruyo bızım gıbı elektronıkcılere nasıl bısey dıye tavsıye etmem dıyorsun ama ıste yınede arastırmıyo kafaya takmısya bı defa alacakya gıder alır sonra yav usta ben sana sordum alma dedın ama ben yınede aldım ya ama hıc hosuma gıtmedı bızım mıllet mustaaak bazı seylere
çok yerinde tespit kardeş aynen öyle, bile bile lades diyorlar
banshee8831
23-07-2007, 12:47
hayat yalan bırakın bu işeri alın bi tane motorlu tam süper olsn :D
KAON-TR™
23-07-2007, 13:34
hayat yalan bırakın bu işeri alın bi tane motorlu tam süper olsn :D
Motorlu alınca Kanal-D spor çıkıyormu acaba:)
matrix1977
23-07-2007, 23:10
d smart kendini kazıklat
kaant288
23-07-2007, 23:45
Motorlu alınca Kanal-D spor çıkıyormu acaba:)
Kardeş motorlu çanakla kanald spor'un hiç bi alakası yok.Motorlu çanak çok uydu ve tabikide çok kanal göstermesi içindir.:warn: Kanal d spor şu anda bazen gösteriyor bazen d smart kullanıcıları izliyor.Yani bizim evde bi motorlu(salonda)benim odadada çift çanak var mesela.odada 1200 kanal.Salonda 2800 kanal var.(Her geçen günde artıyor.):nod: :wave: