Orijinalini görmek için tıklayınız : Rekabetin zararı oldu
D smart kendine özgü kanalları bloke etmeye başladı bugunde digiturk bjk tv yi şifreli diye son verdi yayınına ve olan yine son tuketiciye oldu .D SMART şifreli agını yaymaya başladı ve kanalları şifreledi bana göre bloke etti ve Digiturkte atagı geçip turksat üzerinden kendi kanalllarını şifrelerse hapı yutarız zaten show digitale zor gelmişti:smiles22:
bulletfromhell
18-07-2007, 22:39
D smart kendine özgü kanalları bloke etmeye başladı bugunde digiturk bjk tv yi şifreli diye son verdi yayınına ve olan yine son tuketiciye oldu .D SMART şifreli agını yaymaya başladı ve kanalları şifreledi bana göre bloke etti ve Digiturkte atagı geçip turksat üzerinden kendi kanalllarını şifrelerse hapı yutarız zaten show digitale zor gelmişti:smiles22:
boşver usta sıkma canını...çokta önemli değil...yerli kanallar zaten millete bişey vermiyor...şifreli olsa ne yazar...seyretmeyiz olur biter...haber dersen en büyük haber kaynağı elimizin altında....internet....ee z<aten geriye kalan abuk subuk diziler,tartışma programları ve sabah şovları...onları seyretmedim,seyretmiyorum vede seyretmeyeceğim...hiçte bi kayıp değil doğrusu...
bu tür bi olaya girerlerse o zaman kaybeden kendileri olur çünkü bize has bir tepki mekanizması var tepki olduğu zaman ne üye bulurlar ne de reklam verecek firma kendileri bilir
ne olursa olsun kaybeden hep bizim insanımız
şu ülkede bedava yapabilecegimiz hiçbirşey yok