Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok Acil B RH+ Kan Lazım
Ankara da olan arkadaşlardan kan verebilecek durumda olan varsa acil kana ihtiyac var kene ısırığından dolayı hastamızın kanı değişmesi lazım Durum şuan cok kötüleşmiş bu gün müdahale edilemazse kaybedeceğiz:( eğer verebilecek durumdaki arkadaşlar varsa **********-ibrahim pire telefona ulaşabilirlerse ihtiyac karşılanabilir.Ankara içerisinde gelmeye müsait olamayan varsa oldukları yerden aldırıp tekrar bırakabiliriz.Lütfen biraz duyarlı olalım:praying:
KAON-TR™
25-07-2007, 11:05
LÜTFEN BU acil bi durum herkesin duyarlı olması lazım.Çok genç 34 yaşında 4 çocuk annesi.Ankara Numune Hastanesinde yatıyor..
Bu günlük kan ihtiyacı karşılandı daha sonra lazım olursa konuyu tekrar acarız
Mehmet Kaynaklı
25-07-2007, 12:34
bu benim kan ama çok uzktayım :(
Hastamızı malesef kaybettik:( Allah rahmet eylesin:praying:
Allah geride kalanlara sabır versin hasta cok gençmiş:( :( :(
Başın sagolsun tiker bu acıyı anlayabiliyorum :( :( Nedesek boş allah rahmet eylesin inan cok üzüldüm
Diyecek bişey bulamıyorum yaşı 34 geride kalan 4 çocuk:(
ALLAH rahmeteylesinmekanı cennet olsun
selametle
bu kene ısırıgı giderek artmaya başlıyor anlayamıyorum gerçekten
rabbim kimseyi bu tarz bir hastalıkla imtihana tabi tutmasın Amin
selametle
gerçekten çook üzüldüm :frown: başınız sağolsun Tiker, Allah sabır versin ailesine..
kaant288
25-07-2007, 22:27
Kardeş ben ankarada oturuyorum.Ve 21.26 itibariyle gördüm.Ve çok üzüldüm.Keşke erken görüp verseydim. :(
Kardeş ben ankarada oturuyorum.Ve 26-07-2007 tarihinde 13:50 itibariyle gördüm.Ve çok üzüldüm.Keşke erken görüp verseydim. Basınız sağ olsun
Mehmet Kaynaklı
26-07-2007, 14:52
allah rahmet eylesin çok üzüldüm kanmı bulunamadı :( yoksa öyleyse kendimden utandım :( :( :( :(
dün için yeterli kan bulundu sağolsun türk polisi yardıma yetişti cevik kuvvetten 20 kişi kan vermeye gelmiş hepsinden Allah razı olsun ama virüs bütün vücudu sarmış mudahalede geç kalınınca yapacak bir şey kalmamış:(
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
Allah rahmet etsin.Ayrıca arkadaşların konuya bu kadar duyarlı olmaları beni çok sevindirdi.Bu gibi konuları süpersat ailesi olarak aramızda çözebilme kabiliyetimizin olması çok güzel.