Orijinalini görmek için tıklayınız : nyardım 500ci mpa
ustatlar sirrüsü seyredemiyorum hangi yazılımı atmam lazım nerden bulabilirim
@AYŞE Cıhazınız için yardım istemişiniz ama ne yazıkkı tamm manası ile cıhazınız hakında bılgıler yazmamişinizmesela neler dıyeceksınız.
Cıhazın MARKASI = ?
Cıhazın MODEL NO'su = ?
Bunları yazınızkı sıze tam cevap yazalım ok şimdiden kolay gelsin iyi calişmalar.
next ye- 5000 cı mpa son yazılım tps au yazılımı attık fakat sirrüsteki acılması gereken kanallar acamadık daha once kington yazılımı atmadık ondan olurmu saygılar
next ye- 5000 cı mpa son yazılım tps au yazılımı attık fakat sirrüsteki acılması gereken kanallar acamadık daha once kington yazılımı atmadık ondan olurmu saygılar
tps auto yazılımı attıktan sonra cihaza *** dosyası atıysanız siriusu acmaz oyuzden *** menüsüne gelin fab çıkış *** diye bi yer var orayı yapın yanı keyleri fabrıka ayarlarına döndürün siriusu acarsnız
@AYŞE Cıhazınızda aşağida yazdiğim acıklamayı uygulayınız
*** MENU'ne gırıp ordayken SARI tuşa basıp cıkınız SIRIUS uydusundakı kanalları acaktır bılgılerınıze.
nextin 5000 5500 7500 serilerinde *** bölümünde cw bölümü olmadığı için keyler gizlidir yazılımdan sonra cihaza *** dosyası atıldığı takdirde siriusun gizli olan keleri kayboluyor sarı tuşa basıp keyleri fabrıka cıkış keylerine getirildiği takdırde ancak ozaman siriusu acar
cıhaza *** dosyası atmadım yazılım attım rest yaptım tarattım fakat acılmadaı yapmış olduğum işlem bu başka ne yapmam gerek tps ler acıldı fakat astra ve sirrüs yok yeni *** girdim astrya ama acamadım başka ne yapabilirim
cıhaza *** dosyası atmadım yazılım attım rest yaptım tarattım fakat acılmadaı yapmış olduğum işlem bu başka ne yapmam gerek tps ler acıldı fakat astra ve sirrüs yok yeni *** girdim astrya ama acamadım başka ne yapabilirim
cihaza hangi tarihli yazılımı attınız?onu belirtirmisiniz?
en son tps auto yazılım 6cı ayın
Bir de arkadaşlar;EMU AKTİF yapmayı unutan arkadaşımız da çok oluyor...Dolayısıyla;dil sçeneğinden KIRMIZI 2528 yapıp emu-aktif edin...Kolaygelsin..Eğer sorunun devam ederse hemen yaz...
o4 06 tarihli yazılım ve emöu aktif yaptım tpslerde sorun yok çalışıyor
Hemen durum bildirdiin için memnun oldum.Kolaygelsin.
benim sadece sirris ve astra uydularındaki paketler çalışmıyor saten otekilerde sorun yoktu belirtmiştim kusura bakmayın fazla yazıyorum galiba ama sadece başka turlu nasıl çalıştırırız onun için yazıyorum saygılar
benim sadece sirris ve astra uydularındaki paketler çalışmıyor saten otekilerde sorun yoktu belirtmiştim kusura bakmayın fazla yazıyorum galiba ama sadece başka turlu nasıl çalıştırırız onun için yazıyorum saygılar
astrada zaten d+ paketini güncel keylerle izleyebilirsiniz sirius içinse dediklerimizi yaptıysan acması lazım yazılımlarda b iproblem yok
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler olmadı ama tekrar yazılım atıp tekrar deneyeyim belki duzelir ben hazırkanal yuklemiştim sonra programda data yazan yere bastım birde oyle birşey yukledi gerçi cıhazı sonradan fabrika ayarlarına çevirdim ama kafamda soru kalmasın tekrar yazılım yukleyip reset yapıp tekrar taratıcam saygılar
@AYŞE Bırazdan yazcaklarımı uygulayınızok.
Cıhazınıza yazılım atmadan önce cıhazınıza KOMPLE FABRIKA RESETI cekıp cıhazınızı STB ( GECICI KAPAMA ) konumuna alıp yazılımı atınız ve yazılım bıtıkten sonra tekrardan KOPLE FABRIKA RESET'ı cekınız ardından cıhazınızdakı *** YAZMA SAHASI'na gırıp SET DEFOULT *** ( FAB. *** )
son olarakta kesınlıkle cıhazınıza aıt olan bı öncekı yazılıma aıt olan SETING'ı kulanmayınız onun yerıne tekrardan cıhazınızı KOMPLE TARATINIZ duzeldiğini ve actığini göreceksiniz şimdiden iyi calişmalar kolay gelsin.