Orijinalini görmek için tıklayınız : tps d+ premiere sky?
arkadaşlar elimde 11400 uydu var internetim var böyle bir güzel forum var ama bir türlü uydumu doğru düzgün kullanamıyorum sürekli okuyorum forumu ama bu terimleri anlamıyorum neyi yüklüyeceğimi bilemiyorum dolayısıyla yardımlarınızı bekliyorum.:smiles24:
arkadaşlar yardım edecek admin veya mod yokmu lütfen yardım edin türksat ve hotbird çanakları var teşekkürler.beklemedeyim
arkadaşlar elimde 11400 uydu var internetim var böyle bir güzel forum var ama bir türlü uydumu doğru düzgün kullanamıyorum sürekli okuyorum forumu ama bu terimleri anlamıyorum neyi yüklüyeceğimi bilemiyorum dolayısıyla yardımlarınızı bekliyorum.:smiles24:
arkadaşlar yardım edecek admin veya mod yokmu lütfen yardım edin türksat ve hotbird çanakları var teşekkürler.beklemedeyim
Bu cihaza en son yazılım 1sene önce cıktı.Hotbird üzerinde izlyeceginiz sadece srg kanalları var. Astra ve hispasat uydusunda d+ kanallarını izleyebilirsiniz ancak
peki m6 music black kanalını izleyebilirmiyim. :)
peki m6 music black kanalını izleyebilirmiyim. :)
Malesef hayır :warn:
Arkadaşım, sen gerçekten uydundan en iyi şekilde yararlanmak istiyorsan bir tane çanak daha diktir. Hispasat uydusuna veya Astra uydusuna yönlendir. Formumuzda verilen alıcıyın 04.04.2006 tarihli veya Aciko 4225skyın 24.05.2006 tarihli yazılımlarını yükle. İstediğin kadar flim, müzik ve ***** kanalları izleyebilirsin. Bence Hispasata ayarlatırsan daha iyi olur. Sen bilirsin. Sadece Hot Bird uydusunda Serkan ustanında dediği gibi SRG (İsviçre 6-7 tane) kanallarını birde alıcın kartlı olduğu için *** ViewXXX kanalını izleyebilirsin. Bilgilerinize.
Saygılar
peki bu hispasat uydusunda hangi kanallar var ve eurosport2'yi izleyebilirmiyim.birde çanağın kaçlık olması lazım.birde hemşerim bizim merkezde çekermi bu hispasat kanallar kusura bakma aklıma geldikçe soruyorum:)
peki bu hispasat uydusunda hangi kanallar var ve eurosport2'yi izleyebilirmiyim.birde çanağın kaçlık olması lazım.birde hemşerim bizim merkezde çekermi bu hispasat kanallar kusura bakma aklıma geldikçe soruyorum:)
d+ ve cabo paketleri var emu ile izleyebilirsin bulundugun yer profilinde yazıyor sanırım manisa 1.50 cm canak olması lazım
ya kimisi astrayı övmüş biri demiş hispasatta kayda değer yayın yok demiş napcağımı bilemiyorum
haldunersan
28-07-2007, 23:24
astra d+ yayınları keyler sürekli forumda verildiği için çok mükemmel.
ya kimisi astrayı övmüş biri demiş hispasatta kayda değer yayın yok demiş napcağımı bilemiyorum
Astra ve hispasatta d+ kanalları mevcut .Bunun yanısıra hispasatta tvcabo paketide var. 2 uyduda avantajlı Yer cekim olarak hangisi uygunse onu cevirin bence canagınızı
astrada yuksek caplı anten kullanırsan premiere de var kiosk ları izleyebilirsin:)
d+ tv cabomu
d+ kiosk premiere mi? diyim bu sefer :) çünkü hiç izlemediğimden karar veremem siz bilir kişisiniz.
Kardeş ben Akhisard'dan hispatı izliyorum. Gayette kaliteli kanallar var. Spor kanalları istemediğin kadar var. Yalnız çanağıyın önü açık olacak. Ağaç, bina vb. çanağın önünü kapatmayacak. Astrayı istersen kosovali kardeşin dediği gibi büyük çaplı olması gerekir. 150'den yukarı yani. Seçim senin tabi.
Saygılar.
hmm teşekkürler emmi:) hispasat bana uygun olanı olacak...
yusufucar
01-08-2007, 18:27
kardeşlerin güzeli sen en güzeli cihazını acikkoya cevir rahat et 11000 serileri artık biişe yaramıyorhiç olmassa sirusuda seyredersin
:45:
peki şimdiki en güzel cihaz ney