Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Next 9900cis DSMART
seyitcan
26-07-2007, 21:48
Arkadaşlar işte Next in dsmart uyumlu yeni tasarım harikası receiveri
hayırlı olsun
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
SatelliteHero
28-07-2007, 14:40
Eski cihaza göre artıları, eksileri nelerdir. Bu konuda bilgilendirme yapabilir misiniz?
seyitcan
30-07-2007, 17:28
usta henüz pek bilgi alamadım.ama 9000 ultra özellikleri kazandırılma ihtimali var öyle bir duyum aldım
yok eskısı gibi d_ smart(humax) recevıer. sadece kasa küçülmüş renk degışmiş bide kumanda degişmiş. diger markalar da aynı
SatelliteHero
07-08-2007, 22:18
usta henüz pek bilgi alamadım.ama 9000 ultra özellikleri kazandırılma ihtimali var öyle bir duyum aldım
yok eskısı gibi d_ smart(humax) recevıer. sadece kasa küçülmüş renk degışmiş bide kumanda degişmiş. diger markalar da aynı
Açıklamalar için teşekkür ederim.
bana cihazın tasarımını dogan grubunun yaptıgını ve markaların sadece satısını yaptıgını söylemişlerdi bence bu cihazdada cihazın kutusu hariç hersey aynı olur umarım öyle olur bu aldıgım cihaza yanarım
cihaz bende var kanal geçişi hızlı başka bir artısı yok.yazılımı hangi süper zeka yaptıysa 500-600 arası kanallarda radyo var.KANAL aramada çıkan yeni kanalları 600densonraya ekliyor.
caglayan07
19-10-2007, 10:10
Bu Reciverde bildigim kadarıyla ayriten Modül yeri var Buraya Lig tv nin Modülü takılıp seyredebilinirmi
lig tv modlü sorunsuz çalışıyor
Bu cihaz'ın keylerini nerede bulabilirim?emu denio galba?
D-smart uyumlu cihazlarda emu olmaz
Neden?cihazin yazilim guncellemesini kapatip,emu yuklesem keyleri kullanamazmiyim cihazin yaziliminin yaninda?
Ben analog'dan dijital aliciya gectim,goruntu ve ses kalitesinden memnun kalmadim.turksat'la alakalimi bu kalitesiz goruntu ve ses?Kablo dan yaptigim antenle daha iyi sonuc aliyorum.Dsmart kanallari vcd kalitesinde kimse gormuoyrmu bunu?Kutucuklar oluyor goruntude,goruntu gecislerinde fln?
Neden?cihazin yazilim guncellemesini kapatip,emu yuklesem keyleri kullanamazmiyim cihazin yaziliminin yaninda?
O cihazın emu yazılımı varmı arkadaşım d smart emu yazılımı cıkarmaz
dsmart ın cıkarmayacagını biliorum,cihazın kedi guncellemesini kapatıp keyleri yuklesem sifreli yayınlar da kullanabilirmiyim?
Cihaz cok kotu,surekli kanalda donuyor.Cihazı kapatıp acıp fabrika ayarlarına donmek gerekiyor.Sakın almayın!Dsmart'ı komple tavsiye etmem sakın almayın.Goruntu kalitesi cok kotu,hep aynı yayın,hep tekrar hep tekrar.Comedy smart'da ki Diziler eski.Filmler eski sakın almayın
hoclauar
27-02-2008, 21:28
berbat alıcı berbat.Donuyor devamlı neresi teknoloji harikası kardesim?Dogruları yazın buraya!