Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : GSM Dolandırıcılığı

ozay_74
28-07-2007, 20:44
Arkadaşlar bugün beni telsim hatlı bir vatandaş aradı ve kapattı bende arkadaşım zannedip aradım.Aradığımda bu dolandırıcı kişi bana Ankara emniyet müdürlüğünden aradığını bana ulaşamadıklarını(yani tel. açmadığımı) söyleyledi ve ardından sizin hattınızdan bazı kişiler aranıp rahatsız ediliyor dedi.Bu nedenle hatta kalmamı ve bu kişileri tesbit etmesi gerektiğini söyledi.Olayın şokunu atlatana kadar bi 5-8 dakika beni hatta tuttu.Tam bu sırada böyle bir durumda neden sabit hattan aranmadım diye düşünüp şüphelendim ve internet üzerinden bu emniyet müd. tel. no. bulup aradım ve dolandırılmak üzere olduğumu anladım ve tel. kapattım.
Bu kişileri sürekli aramama rağmen meşkul olduklarını gördüm,Daha sonra sabit hattan bir ara ulaştım ve bu pişkin şerefsiz dolandırıcı bana şifreleri almaya çalıştıklarını söyledi.Durumu hem telsime hem türksele bidirdim (arayan şahıs telsim hattı (0545-3665677) kullanıyor ben ise türkcell ) bana birşey yapamıyacaklarını ve savcılığa şikayet dilekçesi vermemi söylediler.San ki biz bilmiyoruz.
Yani kısacası bu arandıkça kazanılan kontür kampanyası dolandırıcılık nedeni ile son bulmuştu ama şimdi nasıl bir yol izliyorlar açıkcası anlayamadım.Aman dikkat edin......:mad2:
Saygılar,

bulletfromhell
28-07-2007, 21:09
Arkadaşlar bugün beni telsim hatlı bir vatandaş aradı ve kapattı bende arkadaşım zannedip aradım.Aradığımda bu dolandırıcı kişi bana Ankara emniyet müdürlüğünden aradığını bana ulaşamadıklarını(yani tel. açmadığımı) söyleyledi ve ardından sizin hattınızdan bazı kişiler aranıp rahatsız ediliyor dedi.Bu nedenle hatta kalmamı ve bu kişileri tesbit etmesi gerektiğini söyledi.Olayın şokunu atlatana kadar bi 5-8 dakika beni hatta tuttu.Tam bu sırada böyle bir durumda neden sabit hattan aranmadım diye düşünüp şüphelendim ve internet üzerinden bu emniyet müd. tel. no. bulup aradım ve dolandırılmak üzere olduğumu anladım ve tel. kapattım.
Bu kişileri sürekli aramama rağmen meşkul olduklarını gördüm,Daha sonra sabit hattan bir ara ulaştım ve bu pişkin şerefsiz dolandırıcı bana şifreleri almaya çalıştıklarını söyledi.Durumu hem telsime hem türksele bidirdim (arayan şahıs telsim hattı (0545-3665677) kullanıyor ben ise türksel ) bana birşey yapamıyacaklarını ve savcılığa şikayet dilekçesi vermemi söylediler.San ki biz bilmiyoruz.
Yani kısacası bu arandıkça kazanılan kontür kampanyası dolandırıcılık nedeni ile son bulmuştu ama şimdi nasıl bir yol izliyorlar açıkcası anlayamadım.Aman dikkat edin......:mad2:
Saygılar,
kardeş oturduğun hata...adam zaten suçunu ikrar etmiş...git savcılığa dilekçe ver....bakalım yine o kadar pişkin olabilecekmi???:devilprv::devilprv::devilprv:

Simba
28-07-2007, 22:35
Bu kişileri sürekli aramama rağmen meşkul olduklarını gördüm,Daha sonra sabit hattan bir ara ulaştım ve bu pişkin şerefsiz dolandırıcı bana şifreleri almaya çalıştıklarını söyledi.Durumu hem telsime hem türksele bidirdim (arayan şahıs telsim hattı (0545-3665677) kullanıyor ben ise türksel ) bana birşey yapamıyacaklarını ve savcılığa şikayet dilekçesi vermemi söylediler.San ki biz bilmiyoruz.
Saygılar,
Bu serefsizler bizim patronada aynı olayı yapmışlar.Demişler size 5000 dolar cıktı bunun için 250 kontor almanız lazım.Patronda inanıyor 250 yolluyor bunlara havale diye:) bunlar herkesi arıyor özellikler turkcell 0532 533 hatları

Admin
28-07-2007, 22:39
Ayrıca su an sitelerde olan melodi indir bedava gibi reklamlara dikkat edin bir ara bize reklam geldi bannerleri koyduk birde inceledik ki olayın farklı yönü varmış her hafta 50 kontor ve para kesiliyormuş hemen kaldırdık bannerleri uye yapana para veriyorlar sonra kurtul kurtulabilirseniz bu melodi arkadaşlık sitesi reklamlarına kanmayın arkadaşlar

Bedava degil bu olay

muzo
28-07-2007, 23:01
bilgiler için teşekkürler

cetin solmaz
29-07-2007, 00:22
calısmak yerıne nasıl dolandırırız dıye ugrasıyoruz sonumuz hıc de ıyı degıl hayırlısı olsun

hallederiz
29-07-2007, 01:45
bizler cahil olduktan sonra dolandıran daha çok olur

ozay_74
29-07-2007, 20:14
kardeş oturduğun hata...adam zaten suçunu ikrar etmiş...git savcılığa dilekçe ver....bakalım yine o kadar pişkin olabilecekmi???:devilprv::devilprv::devilprv:

Vermesine verelim de işleme girene kadar adam kimbilir kaç kişinin daha canını yakar.
Sonrada tel. sim kartı atar olur biter nasıl olsa hazır kart.
Zaten dün öğleden itibaren tel. hep kapalıydı.
Ve burada asıl olan Ünvan kullanarak kişileri dolandırmak, yani Ankara Mamak Emniyet Müd. ismini kullanarak bunu yapıyorlar, öyle bir ortam yapmışlar ki sanki gerçek bir emniyet müdürlüğü gibi telsiz sesleri ve yoğun insan sesleri geliyor karşı taraftan.
İlginç olan ise Emniyet müdürlüğünü aramama rağmen aslında bu bir ihbar sayılır adamlar oralı bile olmadılar.
Benim memleketimin kanunları işte ne yapacaksın ki.
Saygılar,

bulletfromhell
29-07-2007, 20:16
bizler cahil olduktan sonra dolandıran daha çok olur
doğru diyosun valla...yaşadığımız ülke Türkiye...herşeyi biraz daha ince eleyip sık dokumamız gerekiyor....

bulletfromhell
29-07-2007, 20:19
Vermesine verelim de işleme girene kadar adam kimbilir kaç kişinin daha canını yakar.
Sonrada tel. sim kartı atar olur biter nasıl olsa hazır kart.
Zaten dün öğleden itibaren tel. hep kapalıydı.
Ve burada asıl olan Ünvan kullanarak kişileri dolandırmak, yani Ankara Mamak Emniyet Müd. ismini kullanarak bunu yapıyorlar, öyle bir ortal yapmışlar ki sanki gerçek bir emniyet müdürlüğü gibi telsiz sesleri ve yoğun insan sesleri geliyor karşı taraftan.
İlginç olan ise Emniyet müdürlüğünü aramama rağmen aslında bu bir ihbar sayılır adamlar oralı bile olmadılar.
Benim memleketimin kanunları işte ne yapacaksın ki.
Saygılar,
belki de hakikaten oradan arıyordu...belkide emniyetin içinde bi kaç tane sütü bozuk ortağı var...bilemiyoruz tabi...bu memlekette imkansız kelimesi tarih olalı çok oldu...neyse...tekrar geçmiş olsun...

ozay_74
29-07-2007, 20:33
belki de hakikaten oradan arıyordu...belkide emniyetin içinde bi kaç tane sütü bozuk ortağı var...bilemiyoruz tabi...bu memlekette imkansız kelimesi tarih olalı çok oldu...neyse...tekrar geçmiş olsun...

Kimsenin günahını almak istemem ama Vallahi bu ülkede herşey olur ,niye diyeceksin çünkü arkadaşın tel. çalındı savcılığa dilekçe verildi bir memur arkadaş bunu tesbit edip yakaladı fakat gel gör ki mahkemede hakim memur arkadaşa hakaret etmediği kaldı, niye yakaladın diye, yani siz eğer madur iseniz ve sırtınızda kalın değilse vay halinize iyice madur olursunuz, sizi suçlu bile ilan ederler......
Sağol arkadaşım......
saygılar,

umuter
29-07-2007, 20:51
bu sadece bizim iyi niyetimizi su istimal etme olayıdır o yüzden çok temkinli ve şüpheli yaklaşmalıyız olaylara arkadaşlar aşırı dikkatli olun her şeye hemen olumlu yönünden bakmayın şüpheli bakılan olayları çözmek daha kolay olur

TEKNİSYEN101
29-07-2007, 21:12
thanks

Bora44
30-07-2007, 00:01
Gördüğüm kadarıyla tek ve kesin çözüm,
Bize çağrı bırakan numarayı tanımıyorsak aramayacağız.

ozay_74
30-07-2007, 10:47
Gördüğüm kadarıyla tek ve kesin çözüm,
Bize çağrı bırakan numarayı tanımıyorsak aramayacağız.

Aynen söylediğiniz gibi.Arayacaksakta tanımadığımız biri ise (hani belki tanıdığımız olabilir) görüşmeyi hemen bitirmek gerekiyor, aksine hatta bizi oyalayıp planlarını uygulamaya çalışıyorlar.
Saygılar,

Simba
30-07-2007, 23:20
Aynen söylediğiniz gibi.Arayacaksakta tanımadığımız biri ise (hani belki tanıdığımız olabilir) görüşmeyi hemen bitirmek gerekiyor, aksine hatta bizi oyalayıp planlarını uygulamaya çalışıyorlar.
Saygılar,
Neler görecez ya:devilprv:

ozay_74
31-07-2007, 18:19
Bugün kontrol ettim Bu haysiyetsiz adam hattı kapattırmış.
Nedendir bilinmez........

bilim-ilim
31-07-2007, 19:32
bulletfromhell arkadaşa uygulanan metot bir yakınımada uygulandı (arayan numara
0 542 890 22 **)

ve aynı numara benide aradı , arayan ve kapatan numarayı sabit hattan aradım israrlı bir şekilde ancak bana dönmedi.

ozay_74
31-07-2007, 19:57
bulletfromhell arkadaşa uygulanan metot bir yakınımada uygulandı (arayan numara
0 542 890 22 **)

ve aynı numara benide aradı , arayan ve kapatan numarayı sabit hattan aradım israrlı bir şekilde ancak bana dönmedi.

Arkadaşım ozay_74 demek istedin herhalde.Neyse,şu numarayı tamamıyla verde herkez bilsin bari.
Saygılar,

patolog74
02-08-2007, 12:02
tanıyorsan ilgilenmeyeceksik

tracker
03-08-2007, 15:07
--------------------------------------------------------------------------------

bu konu çok canlar yakıyor bunlar tell opratörlerinden para tahsil ediyorlar operatorlerin haberi yoka yatamaz üyelerini korumaları lazım fırsatçılara çanak tutuyorlar bence opratörler sorumlu topu taca atarak üzerlerinden sorumluluklarını atamazlar ilgisiz davranamazlar 500 küsür kontürde benden gitti bu millet aptal değil akıllarını başlarına alsınlar yeter artık vijdanlarımızda mahkumsunuz ona göre kontürden kazandığınız yetmiyormu .....................*

bulletfromhell
04-08-2007, 00:42
daha salakça bi durum daha var aslında....gsm operatörleri abuk subuk kampanyalarını pazarlamaları için ne idüğü belirsiz promoter şirketlerele anlaşıyolar...mesela'falan yerdeki tatil imkanları her gün cebinize gelsin...falan numaraya kayıt yazın yollayın' vb.tip mesajlar hepimize gelmiştir...hemde operatörün ismiyle...yanılıpta bunlara cevap verirseniz duman olursunuz...bi tanesine sırf bu yüzden ekstra 60 milyonluk fazla fatura gelmiş..adam turkcell e telefon açmış ve onlarda bu olayları promoter şirketlere ihale ettiklerini ve kayıt olduğu kampanyayı iptal etmediği taktirde her ay bu kaydın yenileneceğini söylemiş.kaydını iptal etme olayıda tam bi komedi...arayıp bide onunla uğraşacaksın...rezalete bakarmısınız...

hallederiz
04-08-2007, 09:36
daha salakça bi durum daha var aslında....gsm operatörleri abuk subuk kampanyalarını pazarlamaları için ne idüğü belirsiz promoter şirketlerele anlaşıyolar...mesela'falan yerdeki tatil imkanları her gün cebinize gelsin...falan numaraya kayıt yazın yollayın' vb.tip mesajlar hepimize gelmiştir...hemde operatörün ismiyle...yanılıpta bunlara cevap verirseniz duman olursunuz...bi tanesine sırf bu yüzden ekstra 60 milyonluk fazla fatura gelmiş..adam turkcell e telefon açmış ve onlarda bu olayları promoter şirketlere ihale ettiklerini ve kayıt olduğu kampanyayı iptal etmediği taktirde her ay bu kaydın yenileneceğini söylemiş.kaydını iptal etme olayıda tam bi komedi...arayıp bide onunla uğraşacaksın...rezalete bakarmısınız...
çok haklısın kardeş

ozay_74
04-08-2007, 11:39
--------------------------------------------------------------------------------

bu konu çok canlar yakıyor bunlar tell opratörlerinden para tahsil ediyorlar operatorlerin haberi yoka yatamaz üyelerini korumaları lazım fırsatçılara çanak tutuyorlar bence opratörler sorumlu topu taca atarak üzerlerinden sorumluluklarını atamazlar ilgisiz davranamazlar 500 küsür kontürde benden gitti bu millet aptal değil akıllarını başlarına alsınlar yeter artık vijdanlarımızda mahkumsunuz ona göre kontürden kazandığınız yetmiyormu .....................*

Olayı bu yönüyle hiç düşünmemiştim , bu da mümkün olabilir.Vatandaş beni hatta bekleterek ki kampanya da sone ermiş ne gibi bir kazanç sağlıyor anlayamadım açıkcası.....
Saygılar,

tracker
07-08-2007, 12:55
bu işin farklı boyutu
gazetelere konu oldu

osmann
07-08-2007, 13:08

savcılığa dilekçe vermek nasıl oluyor? maliyeti varmı? ne yapmak gerek? nereye gideceğiz yani? internet üzerinden şikayet olabiliyormu? tşk.

ozay_74
07-08-2007, 14:23
Kontör tuzağı

Bu numaraya dikkat: 0 545 278 77 96
Kendilerine polis süsü veren bir şebeke, binlerce aboneyi arayıp önce korkutuyor, ardından da 1000 kontör haraç istiyor.
Kendilerine polis süsü vererek vatandaşları cep telefonlarından arayan bir şebeke insanlara korku salarak kontör dolandırıcığı yapıyor. Pek çok vatandaş, 'Ne olur ne olmaz başıma bir iş gelmesin' diyerek 1000 kontör gönderdiği şebeke şu şekilde çalışıyor:

BAŞINIZ BELADA
Şebeke kurban seçtiği aboneye önce bir çağrı gönderiyor. 0 545 278 77 96 numarayı merak edip geri dönenlere, 'Burası Ankara Cinnah Emniyet Amirliği.. Hakkınızda şikayet var.. Bir bakanın eşine küfürlü mesaj geçmişisiniz' deniliyor. Fondaki telsiz seslerini de işiten abone ilk şaşkınlıkla 'Eyvah başım belada' şoku yaşıyor..

KOPYALAMIŞLAR
'Hayır ben böyle bir mesaj geçmedim' diyen aboneye 'Ayrılmayın.. Komiserime bağlıyorum' deniliyor. Daha sonra konuşan sahte komiser de 'Teknik araştırma yapıyoruz. Bekleyin..' diyor. Abone epeyce bir süre bekledikten sonra 'Sim kartınızı kopyalamışlar. Bunu tespit edeceğiz' diyor. Biraz olsun ferahlayan abone merakla beklerken şebeke asıl bombayı patlatıyor:

TEHDİT... KORKU...
Sahte komiser 'Şimdi hemen 4 adet 250'lik vodafon kontör alın ve şifreleri bize bildirin. Biz de sim kartınızı kopyalayanı bulalım' deniliyor. Pek çok abone, bunun bir dolandırıcılık olduğunu aklına bile getirmeden isteneni yerine getiriyor. Uyanıp da kontör tuzağına düşmeyenleri şebeke ertesi gün arıyor ve 'Başınıza gelecekleri göreceksiniz' diye tehdit ediyor..

Not :06.07.2007 tarihli güneş gazetesinden alıntıdır.

İşte benim başıma gelen olayın aynısı gazetelere konu olmuş.Sadece burda adı geçen emniyet müd.'ü Ankara Mamak iken Ankara Cinnah olmuş Ve tel nosu da şerefsizler kapttırmış hattı ki aynı kişilerdir büyük ihtimalle
0545-366 56 77 idi.

Aman dikkat edin arkadaşlar.:nono::

Saygılar,

ozay_74
07-08-2007, 14:40
savcılığa dilekçe vermek nasıl oluyor? maliyeti varmı? ne yapmak gerek? nereye gideceğiz yani? internet üzerinden şikayet olabiliyormu? tşk.

İnternet üzerinden şikayet olduğunu sanmıyorum.
Şikayetin için ;
Bildiğim kadarı ile , Cumhuriyet Başsavcılığına hitaben konuyu özetliyen bir dilekçe yazıp bulunduğunuz ilin adliyesindeki müracaat savcılığına giderek dilekçenizi havale ettiriyorsunuz.

Saygılarımla,

Admin
09-08-2007, 01:11
İnternet üzerinden şikayet olduğunu sanmıyorum.
Şikayetin için ;
Bildiğim kadarı ile , Cumhuriyet Başsavcılığına hitaben konuyu özetliyen bir dilekçe yazıp bulunduğunuz ilin adliyesindeki müracaat savcılığına giderek dilekçenizi havale ettiriyorsunuz.

Saygılarımla,

Bu konunuzu tum uyelerimize mail attım herkes biraz uyanık olsun kimse kanmasın bu insanlara

furbur
09-08-2007, 01:34
Tüm mağdur dostlara geçmiş olsun uyarılarınız için çok teşekkürler,hepimiz böyle kötü niyetli hainlerin şerrinden daha dikkatli ve uyanık olarak kurtulabiliriz.

ozay_74
09-08-2007, 13:58
Bu konunuzu tum uyelerimize mail attım herkes biraz uyanık olsun kimse kanmasın bu insanlara

Teşekkürler,dikkatli olmak gerekiyor.
Saygılar,

alksoft
09-08-2007, 17:28
Uyarıların için teşekkürler arkadaşım.

ozay_74
10-08-2007, 10:36
Uyarıların için teşekkürler arkadaşım.

Rica ederim.

emeksiz20
10-08-2007, 19:49
aynen bana da yapıldı fakat tersleyeceksin

kalamalka
16-11-2007, 00:05
Arkadaşlar burada yazılanları 1 hafta önce okuduğumda olmaz böyle şey, bize denk gelmez demiştim. Aynısını babama yaptılar. turkcell hatla emniyetten arıyoruz, sizin telefonunuzdan savcının karısını aramışlar, rahatsız etmişler, 1800 ytl'lik konuşmuşlar 2 günde, demiş, bana vodafone kontör yollayın demiş, sizin telefonunuzdan konuşanların şifresini bulucaz, diye hikaye anlatmışlar, babamda biraz saftır hemen inanmış, ve hemen giyindi vodafone kontör almaya gitmek üzereyken, annem bana söyledi, tabi bende burada yazanları okumuştum, dolandırıcı bunlar dedim, tabi babam bana inanmıyor, başım derde girecek diyor, iyice anlattım ve sonunda ikna ettim.

Burada bazı arkadaşlar şöyle diyor. İşte ben onları geri aradım 7-8 dakika hat açık bekledim diyorlar. Bunlar kesin siz geri aradığınızda başka bir tarafa yönlendiriyorlar sizi, ortak çalıştıkları bir yere, tabi siz telefonu ne kadar açık tutarsanız onlar o kadar kazanıyorlar. Çünkü bilenler bilir, yurt dışından türkiye'ye para sokmak için, buradaki 900 lü hatlar vs. yerleri arayarak kara para aklayanlar var.

Admin
16-11-2007, 00:07
Arkadaşlar burada yazılanları 1 hafta önce okuduğumda olmaz böyle şey, bize denk gelmez demiştim. Aynısını babama yaptılar. turkcell hatla emniyetten arıyoruz, sizin telefonunuzdan savcının karısını aramışlar, rahatsız etmişler, 1800 ytl'lik konuşmuşlar 2 günde, demiş, bana vodafone kontör yollayın demiş, sizin telefonunuzdan konuşanların şifresini bulucaz, diye hikaye anlatmışlar, babamda biraz saftır hemen inanmış, ve hemen giyindi vodafone kontör almaya gitmek üzereyken, annem bana söyledi, tabi bende burada yazanları okumuştum, dolandırıcı bunlar dedim, tabi babam bana inanmıyor, başım derde girecek diyor, iyice anlattım ve sonunda ikna ettim.

Burada bazı arkadaşlar şöyle diyor. İşte ben onları geri aradım 7-8 dakika hat açık bekledim diyorlar. Bunlar kesin siz geri aradığınızda başka bir tarafa yönlendiriyorlar sizi, ortak çalıştıkları bir yere, tabi siz telefonu ne kadar açık tutarsanız onlar o kadar kazanıyorlar. Çünkü bilenler bilir, yurt dışından türkiye'ye para sokmak için, buradaki 900 lü hatlar vs. yerleri arayarak kara para aklayanlar var.
Geçmiş OLsun arkadaşım artık neye guvenecegimizi şasırdık:smiles22:

kalamalka
16-11-2007, 00:19
Geçmiş OLsun arkadaşım artık neye guvenecegimizi şasırdık:smiles22:

Sağol birader. Aslında böyle konuların haberlerde yayınlanması, insanların bilinçlendirilmesi lazım. Yoksa bu o.ç'ler servetlerine servet katmaya devam edecekler.

esat77
16-11-2007, 00:33
uyarı için teşekkürler..eywallah

kurtbir
20-11-2007, 04:54
Slm Arkadaslar Her Hangi Bir Telefonla Gelen Ben Emminiyet Müdürü, Yok Ben Falan Bankadan Dediği Zaman.. önçe Her Zaman Temkinli Olaçaksınız... Sonra Emminiyet Müdürüğüm Dediği Zaman Siz Diyeçeksiniz şuan Biraz Işim Var Sizi Dayım Veya Amçama Vereyim Kendiside şuanda Falança Ilde Emminiyet Müdürü Ben Pek Bişey Anlamam Deyip O Iyi Anlar Diyeçeksiniz Bir Dakika Bekleyin Kendisine Vereyim Deyin O Sahte Kişyse Hemen Kapatıp Sizi Asla Aramaz.. Eğer ğerçek Emniyet Müdürüyse Asla Sizi Aramaz Onların Işleri Müşteri Temsilçiliği Değil Her Işi Onlar Yapsaydı Normal Görevli Memurlar çalışmasına Gerek Yok.. Emminiyet Müdürüğüm Dediği Anda Jetonunuz Düşsün Hemen Teli Kapatın Ve Numaranızı Tc Cumhurriyet Savcılığına Verip şikayetçi Olunuz... Eğer Sizi Bankadan Ararlarsa Asla Onlar Sizi Arayıpta Bilgi Istemzler ısrar Ederlerse Bi Dakika Işim Var Isminizi Verin Ben Sizi 444???? Ararım Deyin O Zaman O Arayan Hemen Sizin Sizi Zeki Olduğunuzu Bi Daha Sizi Rahatsız Etmez.. Her Zaman En Küçük şeyleri Es Geçmeyin Hemen Tc Cumhurriyet Savcılığına Bildirin Yoksa Bu Tür çok çoğalmakta...
Dikkatli Olun Kanmayın Amada Güven Duygunuzu Kaybetmeyin.... Saygılarımla

kurtbir
20-11-2007, 04:59
Slm Arkadaslar Her Hangi Bir Telefonla Gelen Ben Emminiyet Müdürü, Yok Ben Falan Bankadan Dediği Zaman.. önçe Her Zaman Temkinli Olaçaksınız... Sonra Emminiyet Müdürüğüm Dediği Zaman Siz Diyeçeksiniz şuan Biraz Işim Var Sizi Dayım Veya Amçama Vereyim Kendiside şuanda Falança Ilde Emminiyet Müdürü Ben Pek Bişey Anlamam Deyip O Iyi Anlar Diyeçeksiniz Bir Dakika Bekleyin Kendisine Vereyim Deyin O Sahte Kişyse Hemen Kapatıp Sizi Asla Aramaz.. Eğer ğerçek Emniyet Müdürüyse Asla Sizi Aramaz Onların Işleri Müşteri Temsilçiliği Değil Her Işi Onlar Yapsaydı Normal Görevli Memurlar çalışmasına Gerek Yok.. Emminiyet Müdürüğüm Dediği Anda Jetonunuz Düşsün Hemen Teli Kapatın Ve Numaranızı Tc Cumhurriyet Savcılığına Verip şikayetçi Olunuz... Eğer Sizi Bankadan Ararlarsa Asla Onlar Sizi Arayıpta Bilgi Istemzler ısrar Ederlerse Bi Dakika Işim Var Isminizi Verin Ben Sizi 444???? Ararım Deyin O Zaman O Arayan Hemen Sizin Sizi Zeki Olduğunuzu Bi Daha Sizi Rahatsız Etmez.. Her Zaman En Küçük şeyleri Es Geçmeyin Hemen Tc Cumhurriyet Savcılığına Bildirin Yoksa Bu Tür çok çoğalmakta...

kurtbir
20-11-2007, 05:05
DİKKAT SİZİ ARAYAN KİŞİLERİ SİZ KANDIRIN

UYNANIKLARI SİZ KANDIRIN KENDİ OYUNUYLA ONU YENİN...

pencilvania
20-11-2007, 20:32
teşekkürler

_mercury_
28-12-2007, 11:30
saygı deger arkadaslar saygıyı sevgiyi cok daha fazlasını hak edıyoırsınız sevgiler paylasim icin cok tskler:tomato:

senolusta
28-12-2007, 11:37
Kesinlikle Dogru bilgi tşk ederim Hatta ARKADAŞLAR SİZİ MSN EKLEYEN KİM OLURSA OLSUN VEYA HERHANGİ BİR SİTE OLURSA OLSUN KONTOR VS SEYLER ALMAYINIZ.İNTERNET ORTAMI TUZAGINA DÜŞMEYİN.BEDAVA KONTOR VEYA BEDAVA SMS VERİLİYORMUŞ OLAYLARINA KANMAYINIZ.İNTERNET ORTAMINDA TELEFON BİLGİLERİNİZİ KESİNLİKLE VERMEYİNİZ..

muratbaybo
28-02-2008, 10:02
benımde basıma gelen bır olay,telsım numaradan aradı bır bayan bır hafta sonu ve benım alısverısten kaynaklanan borcum oldugunu anlatmaya basladı ve onları aramamı ıstedı tabıkı ben kanmadım ve ben bayanla dalga gecmeye basladım cunku kandırılmak ıstendıgımı anlamıstım ben gereken dersı onlara verdıgım kanısındayım arkadaslara tavsıyem sızı arayanlara yaklasımınız boyle olsun yanı dalga gececeksın