Orijinalini görmek için tıklayınız : uydu ayarlari
selam iyi aksamlar arkadaslar en son kanal listesini yükledim fakat türkiye yayin yapan kanallari izlemek icin ben izledigim eurostar ama ben türkstari izlemek istiyorum neden se uydu ayarlar menüsün de
türksat 1c 42. E var fakat eurasiasat neden yok
benim uydu alicim next cis usb li
selam iyi aksamlar arkadaslar en son kanal listesini yükledim fakat türkiye yayin yapan kanallari izlemek icin ben izledigim eurostar ama ben türkstari izlemek istiyorum neden se uydu ayarlar menüsün de
Turksat 1 c ve eurosiasat aynı uydu zaTEN.Forumda guncel liste var onu atın isterseniz.
Only the registered members can see the link
hallederiz
01-08-2007, 09:26
arkadaşım her iki uyduda aynı uydu sayılır yani her ikiside 42 dereceden yayın yapan türksat uydusudur
kosavali günaydin tamam abi cüncel kanallari yüklemistim fakat signal alamadim acabá neden ben skymaster var orada uydulari ekstara sece biliyorum tessekürler
@bensu Benim herzamankı önerim NEXT YE TUM SERI'de önerdiğim YAZILIM'dan sonra cıhazlara HAZIR SETING atılması yerıne cıhazlarınızı kendı isteğinize ve kendi anten sisteminize göre tekrardan komple taratmanizdir cunku cıhazlara setıng atıldiğinda ilk başlar'da veya ilerki zamanlarda cıhazın kanallarında sınyal almama ve kesık kesık göruntu gelmeleri olmaktadır bilgilerinize genede siz bilirsiniz ister cıhazınıza HAZIR SETING atın isterseniz yazımın başinda size anlatiğim KOMPLE taratma olayını yapınız karar sızın şimdiden cıhazınızla hıc sorunlar yaşamadan iyi seyırler dılerım olsada bızler sızlerın sorunlarını cözmek için burdayiz şimdiden kolay gelsin
cevaplar icin tesskürler
arkadaşım o cihazı network tarat bütün kanallar gelsin gelmesse senin çanağında vardır problem olurmu plus da aaaa ayıptır
12731 / 3333 / V (dikey) şebeke açık tarat