Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : D Smart Kullanici Haklari Ve Yükümlülükleri

yalcinticaret
04-08-2007, 17:21
1. Digital Uydu alıcısının mülkiyeti tüketiciye aittir, üretici firmaya ait garanti belgesi kutunun içindedir.

2. Aktivasyon bilgileri tamamlandıktan sonra yayın en geç 48 saat içerisinde verilecektir.

3. D Smart platformu üzerinde tüm yayınların mülkiyet telif ve sair tasarruf hakları yayıncı kuruluşlara aittir, ilgili kanun ve yaönetmeliklere aykırılık durumunda sorumluluk yayıncı kuruluşlara aittir. Bu yayınlar platformda RTÜK kuralları çerçevesinde yer almaktadır.

4. D Smart hizmetleri bireysel kullanım için olup, aktivasyon sırasında belirtilen konut adresinde izlenecektir. Yayınların ticari yerlerde toplu gösterime açılması telif hakları nedeniyle yasaktır.

5.Kullanıcı, sağlanan yayınları yasadışı yöntemlerle izlemek için Smartcard ' ın donanımı ve işletim sistemi üzerinde oynama ve değişiklil yapamaz.

6. D Smart uydularda yer alan açık yayınları kullanıcıya ücretsiz olarak ulaştırır ve kullanıcıdan bu yayınlardan dolayı ücret talep etmemeyi taahhüt eder.

7 D Smart dijital platformu kullanıcılar tarafından talep edilen paralı kanalları da ulaştıracaktır. Ancak kullanıcı, bu kanalları satın alıp almamakta tamamen serbesttir. Kullanıcı , D Smart uyumlu kutuyu satın aldığı anda izlemekte olduğu kanallar için hiçbir zaman ücret ödemeyecektir.

yalcinticaret
04-08-2007, 17:23
1 ağustos 2008 den itibaren elime geçen yeni seri goldmaster d smart cihazların içinden cıkan yeni sözleşmede yukarıdaki maddeler yazıyor paylaşmak istedim ayrıca yeni sözleşme tek sayfa ve bu kadar madde içeriyor eskisine göre çok azaltılmış maddeler

hamido42
05-08-2007, 23:54
d-smart da *** dosyası varmı

Simba
05-08-2007, 23:56
d-smart da *** dosyası varmı
Nasıl *** dosyası

yalcinticaret
06-08-2007, 09:18
D SMART cihazında herhangi bir emu olmadığı gibi *** dosyası da yok

amor74
07-08-2007, 09:31
d smart la eutelsat 3 usdusunu yani dıgıturk kanallarının olduğu uyduyu nasıl ayarlayabilirim

krtln
01-10-2008, 14:12
tp elle nasıl yuklenır D SMART İYİ BAYRAMLAR

kutbettin14
30-11-2008, 00:07
eline saglık

vboy
05-07-2010, 23:44
değiştir kanpanyasından hd ye geçtim ücretini daha önce ödediğim erofutbol kanalını 24 ay tahahütüm bitince izleyebileceğimi söylediler böyle bir uygulama amazonlarda varmı merek ediyorum. bu konuda bilgilendirirseniz şimdiden teşekkürler.

AKLENS 72
03-09-2010, 11:19
elle tp nasıl yükleyebilirim

beliturk
07-09-2010, 15:08
elle tp nasıl yükleyebilirim

)Kumandadan MENU tuşuna basın..
2)Çıkan menüden Ayarları seçin..
3)Daha sonra Kanalları Düzenleyi seçin..
4)Kanal Ekleyi seçin..

Açılan Sayfada;
Uydu-Turksat
Transponder-User(kullanıcı) olarak seçip
alt kısma uydu bilgilerini girin ve TP taramak için kırmızı tuşa basın..

alıntı:wave: