Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardim
Merhaba Arkadaşlar Benim Bilgisayardaki Deepfirze Porograimini Kaldiramiyorum Aslinda Program Kapali Görünüyor Ama Yüklediğim Hiç Bişey Kayit Olmuyor Yani Hala çalişiyor üzürindeki Kirmizi çarpi Işareti Yanip Sönmesine Rağmen Hiç Bişey Yükleyemiyorum Lütfen Nasil Yapacam Yardim Edermisiniz Tşk..
birde bunu dene
deep freez şifre kırıcı
Only the registered members can see the link
eline sağlık ama işe yaramadı şifreyi zaten biliyorum ama olmuyor yardım edin lütfen ne yapmam lazım.. program şuan açık görünüyor ama bişey yükleyip reset attıktan sonra yüklediklerim siliniyor.
Mehmet Kaynaklı
07-08-2007, 16:06
dipffriziyi devreye koyun ve pc yi yeniden başlatın pc açılınca dipfriziyi devre dışı yapıp pc yi yeniden başlatın olması lazım bazen takılmalar oluyor
teşekürler ama çok denedim olmuyor ben difrizi bilgisayarımdan tamamen kaldırdım fakat reset yaptığımda tekrar geri geliyor hiç bir faydası yok yardım bekliyorum..
muzip_netci
07-08-2007, 16:41
akadaşa yardımlarınız için bende teşekkür edeyim size :)
Merhaba Arkadaşlar Benim Bilgisayardaki Deepfirze Porograimini Kaldiramiyorum Aslinda Program Kapali Görünüyor Ama Yüklediğim Hiç Bişey Kayit Olmuyor Yani Hala çalişiyor üzürindeki Kirmizi çarpi Işareti Yanip Sönmesine Rağmen Hiç Bişey Yükleyemiyorum Lütfen Nasil Yapacam Yardim Edermisiniz Tşk..
O işaret yanıp sönmeye devam etsin programın set-up dosyasını açın tekrar kurulum yaparmış gibi yani program zaten kurulu olduğu için uyarı verecek
ancak ekranda INSTALL yanında UNINSTALL seçeneğide açılmış olacak
UNINSTALL tıklayın ve kaldırın.PC yeniden başlatın
yok arkadaşım faydası yok olmuyor programı kaldırıyorum reset yapınca tekrar devreye giriyor bi türlü olmadı yinede teşekür ederim..
yok arkadaşım faydası yok olmuyor programı kaldırıyorum reset yapınca tekrar devreye giriyor bi türlü olmadı yinede teşekür ederim..
PC GÜVENLİ KİP'TE açın başlat çalıştıra msconfig yazın PC çalışan işlemlerde
görünen deep freeze iptal edin güvenli kipten çıkmadan UNINSTALL yeniden
yapın
çok teşekür ederim senin söylediğin gibi yaptım ama değişen bişey olmadı. hatta bilgisayarda ne var ne yok herşeyi kaldırdım sildim süpürdüm reset yapınca tekrar eski haline dönüyor difriz kapalı göründüğü halde hiç bi değişiklik yok arkadaşlardan yardım bekliyorum..