PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kablosuz internet ile paylaşım

antalyalı7
08-08-2007, 21:27
arkadaşlar internete 3 kişi kablosuz olarak bağlanıyoruz..kart paylaşım destekli uydu alıcısı ile bilgisayardaki gereken programlarla kart paylaşımından yararlanabilir miyim ?yani uydu alıcısını modeme bağlamadan sadece bilgisayar ile çalışır mı bu sistem ?birde yumatu'larda bu işi yapacak cihaz var mı? teşekkürler..

asiBenlik
09-08-2007, 18:13
uydu alıcın bunu desteklemeli. cihazın modelini yazmazsan kimse yardımcı olamaz

antalyalı7
09-08-2007, 23:09
arkadaşım daha almadım, bunu almayı düşünüyorum yukarıda yazdığım durum var..modem bizim evde değil ama kablosuz internet yolu ile modemi uydu alıcısına takmadan sadece bilgisayar ile bağlantı kurarak paylaşımdan yararlanabilir miyim bunu merak ediyorum ? veya direk uydudan paylaşım yapan cihaz arıyorum..

bulletfromhell
09-08-2007, 23:16
arkadaşım daha almadım, bunu almayı düşünüyorum yukarıda yazdığım durum var..modem bizim evde değil ama kablosuz internet yolu ile modemi uydu alıcısına takmadan sadece bilgisayar ile bağlantı kurarak paylaşım yapabilir miyim bunu merak ediyorum ? veya direk uydudan paylaşım yapan cihaz arıyorum..
Kardeş bari bu sorunu TUNCAY YILDIRIM'a sor...en azından hem forumdaki kumbara sisteminden istifade edersin hemde ne marka cihaz alman gerektiği konusunda sana yardımcı olur...

Only the registered members can see the link

onrbyrm
11-08-2007, 19:21
Çalışır arkadasım ben oyle kullanbıyorum gayet güzel çalışıyor

mehmet07
11-08-2007, 20:28
ben yeni dreambox 500s aldım bunda olurmu

Simba
15-08-2007, 07:59
eVET OLUR

@DnA
15-08-2007, 08:37
modem den port acmanız gerekebilir bunu yapabilecekmisiniz ayrıca kablosuz baglanıcam diyorsunuz wielless la yanlılmıyorum degilmi:)

TUNCAY YILDIRIM
15-08-2007, 09:54

Hayır olmaz, o cihaz ethernetli, kablosuz modemle nası bağlantı kuracanki, araya varsa aparatı bilmiyorum ama sanmıyorum

driver
25-09-2007, 03:22
konunun üzerinden zaman geçmiş ama
sanırım sorununu accesspoint ile çözebilirsin

access point ne dersen ,
aslında var olan bir wireless sinyali alıp kendi wireless vericisiyle daha ileri aktarmakdada kullanılır , bazı modellerinde wireless sinyali alıp rj 45 soketi ile (lan) ile pc ye veya cihazınıza bağlayabilirsiniz sanırım ?

fakat receiver ile modem adresleme nasıl olur denemedim _???

macera42
07-01-2008, 00:06
tşk..........................

asef
18-01-2008, 18:18
arkadaşlar internete 3 kişi kablosuz olarak bağlanıyoruz..kart paylaşım destekli uydu alıcısı ile bilgisayardaki gereken programlarla kart paylaşımından yararlanabilir miyim ?yani uydu alıcısını modeme bağlamadan sadece bilgisayar ile çalışır mı bu sistem ?birde yumatu'larda bu işi yapacak cihaz var mı? teşekkürler..
Hayır dostum senin dediğin gibi olmaz.Dreambox cihazınız modeme veya acces pointe bağlı olmalı(ethernet kablosuyla),o zaman cihaz ile istediğin paylaşımı alabilirsin.Aaa bilgisayar ile isterseniz izlersiniz yeterki programlarını kurun.

dj_sertan
27-12-2008, 23:35
ya arkadaşlar konu yanlıs yerde olabılır bundan dolayı özür diliyorum bana bır medyator admın bırılerı yardım etsın bende skay star 3 tv kartı var benı cıleden cıkarttılar frekans degısıklıgı yuzunden kullanamıyorum m6 music black kanalı gıttı bune ya anlamadım bana onerı de bulunacak arkadas varsa lutfen yardım edın mail atın pm atın yardım edın

sharkman
12-08-2009, 13:09
selamlar arkadaşlar! konunu üzerinden epey bir zaman geçmiş, ben yine gündeme getirmek durumunda kaldım. antalyalı7 arkadaşımın benzer bir sorunu var bende de, fakat konu tam olarak netlik kazanmamış okuduğum kadarıyla...
Bende dreambox 600s marka cihaz var. Alt kat komşumdan wireless yolu ile internet alabiliyorum(eternet kablo çekemiyorum) acaba piyasada böyle bir cihaz varmıdır nasıl bir aparat ile uydu cihazıma internet verebilirim bilgisi olan varmı teşekkürler...