Orijinalini görmek için tıklayınız : fox ingiltere ligi icin sifre kullanicak mi? sifreyi bulabilirmiyiz? uyduda
fox ingiltere ligi icin sifre kullanicak mi? sifreyi bulabilirmiyiz? uyduda
belli degil ayrıca turkiyeden yayın yapan kanalların keyini vermek bu forumda yasak eger *** verilirse konuyu kapatırız suan acık kalsın
zxcvbn10250
11-08-2007, 15:45
kullanmıycak fox 2 ayrı tpden yayındadır doğu beam yayınından mac vereceği için kullanmaz
MusaKa92
11-08-2007, 17:45
evet şu anda hiç bir şey yok. Düzgün gidiyor.
alimail80
11-08-2007, 20:02
Evet açık şifresiz. inşallah böyle devam eder
Maclari en azi gelen hafta sifreleye bilirler.Bizim azeri kanali lider tv mac zamani hotbirdeki yayinini kesir.Cunki anlasmada sifresiz yapma izni yok.Fox sifrelese bence kanal1 kimi isteyen insana sifreleri verirler.
Hakan Gül
11-08-2007, 22:19
Şifrelenmedi ben az önce Aston Villa-Liverpool maçını izledim mükemmeldi :)
kanaryam1950
11-08-2007, 22:38
evet maç güzeldi.
11-08-2007, 23:28
belli degil ayrıca turkiyeden yayın yapan kanalların keyini vermek bu forumda yasak eger *** verilirse konuyu kapatırız suan acık kalsın
Kardes sıfreye gırerse sen nasıl bakacaksın acaba.yasal kartı vardı da bızmı duymadık acaba.ayrıca sımdıye kadar bıss lı macları sen nasıl baktın.lutfen kraldan cok kralcı olmayalım.ve ayrıca bu kanal macları sıfrelerse keyınıde kendısı verır.hemen öcü muamelesı yapmayalım.eger *** olursa zaten bı sekılde paylasılacaktır.
odemisligurkan
11-08-2007, 23:30
sıfreye gırerse ben sana pm atarım sen merak etme.