Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanal D'yi Seyirciler Bastı....

bulletfromhell
17-08-2007, 22:38
Kanal D'nin sevilen dizilerinden biri, bir grubun tepksini çekti. Grup binayı bastı !

Kanal D'de yayınlanan gençlik dizisi Kavak Yelleri, bir grup seyircinin tepksini çekti.

Dizideki köpeğin adının "Hüseyin" olmasından rahatsızlık duyan bir grup vatandaş, Kanal D'nin de içinde bulunduğu Doğan Medya Center binasını bastı. Hüseyin ismi bilindiği üzere bazı mezhep ve kesimler için dini bir önem taşıyor.

Binaya gelen 200 kişilik bir gruba emniyet güçleri müdahale etti.

umuter
17-08-2007, 22:46
hüseyin peygamberimizin torunun ismi olduğu için bu kadar tepki verilmesi doğal onlarda köpeğe verecek başka isim düşünselermiş neden insan ismi verme gereği duydular anlamak zor??

bence bu olay özellikle yapılıyo mesela avrupa yakasındaki isimlerde çoğunlukla ve özellikle seçilmiş isimler o dizideki isimlerin çoğu da ALLAH ın isimlerinden seçilmiş tabi bunlar hoş olarak karşılanmıyor o kadar isim varken özellikle insanların hassas olduğu isimlerle uğraşmamaları lazım

kucer06
17-08-2007, 22:48
:puah::8[1]:Ne diyeyim yuh be yuh,ne denir bu insanlara bilemiyorum ki:puah::8[1]:

bulletfromhell
17-08-2007, 23:03
:puah::8[1]:Ne diyeyim yuh be yuh,ne denir bu insanlara bilemiyorum ki:puah::8[1]:

DEJAVU®42
17-08-2007, 23:18
Arkadaşım hüseyin bazı mezepler icin kutsaldır sen kendi oldgun yerden konuşuyorsun ve haklı oldugunu sanıyorsun senin icin d smart icin basınca sorun yok ozman o insanlarda su ülkenin durumuna bak d smart icin kanal basıyorlar alma kardeşim ne kanal basıyorsun derler herkesin kutsalları vardır herkesin kutsal gördügü senboller isimler vardır benim kutsal olarak gördügüm bişeyi düşük göstermek isterlerse bende basarım bazı şeylere saygı gösterilmeli bu ülkenin sorunu sadece d smart degil ankara susluktan kırılıyor hüriyet gaztesinde muhalif oldugu icin gazteden yazarlar atılıyor gel gerisini sen düşün

bulletfromhell
17-08-2007, 23:24
Arkadaşım hüseyin bazı mezepler icin kutsaldır sen kendi oldgun yerden konuşuyorsun ve haklı oldugunu sanıyorsun senin icin d smart icin basınca sorun yok ozman o insanlarda su ülkenin durumuna bak d smart icin kanal basıyorlar alma kardeşim ne kanal basıyorsun derler herkesin kutsalları vardır herkesin kutsal gördügü senboller isimler vardır benim kutsal olarak gördügüm bişeyi düşük göstermek isterlerse bende basarım bazı şeylere saygı gösterilmeli bu ülkenin sorunu sadece d smart degil ankara susluktan kırılıyor hüriyet gaztesinde muhalif oldugu icin gazteden yazarlar atılıyor gel gerisini sen düşün
****...

DEJAVU®42
17-08-2007, 23:29
arkadaşım tabii afferim bana bu ülkenin degerleri örf adat gelenek görenekleri vardır ve işte böyle bize kutsal degerli olanı birileri cıkar önce köpege isim olarak verir sonra ne olacak canımlar başlar veriversin ne olmuş yani demi ülkede daha onemli şeyler varya mesala d smart halkı kandırıyor ya diger degerlerin ne onemi var d smart icin tepki gösteren sen degerli arkadaşım senin degerlerini yozlaştırmaya böylece senin kimligini silmeye calışanlara tepkin bu mu sen eger bu diyorsan ben başka yazmam ne olacak canım yapıversinler ediversinler oluversinlerle işte bu ülkenin degerleri ayaklar altına alınıyor ve halk bunlar yerine d smart digi türk kavgasıyla uyutuluyor asıl sana aferim kardeş senden de bu yozlaştırmaya tebki beklerdim d smart icin basarım demeni degil

bulletfromhell
17-08-2007, 23:36
arkadaşım tabii afferim bana bu ülkenin degerleri örf adat gelenek görenekleri vardır ve işte böyle bize kutsal degerli olanı birileri cıkar önce köpege isim olarak verir sonra ne olacak canımlar başlar veriversin ne olmuş yani demi ülkede daha onemli şeyler varya mesala d smart halkı kandırıyor ya diger degerlerin ne onemi var d smart icin tepki gösteren sen degerli arkadaşım senin degerlerini yozlaştırmaya böylece senin kimligini silmeye calışanlara tepkin bu mu sen eger bu diyorsan ben başka yazmam ne olacak canım yapıversinler ediversinler oluversinlerle işte bu ülkenin degerleri ayaklar altına alınıyor ve halk bunlar yerine d smart digi türk kavgasıyla uyutuluyor asıl sana aferim kardeş senden de bu yozlaştırmaya tebki beklerdim d smart icin basarım demeni degil
******...

DEJAVU®42
17-08-2007, 23:43
Arkadaşım kimse kimsenin inancına karışmaz bende ama kimse kimsenin inancına aşalama hakkınada sahip degildir senin neye inandıgını ben burdan gördüm onun icin bende senle tartışmam inancın yerine d smart icin kanal basarım diyen bir arkadaşla zaten bunları konuşmanında bir anlamı yok sen dsmart icin digi türk icin kanal bas bu ülkede herkes inancını degerlerini göz ardı etmeyecek o kanal basıp tepkilerini gösteren arkadaşlarıda canı gönülden kutluyorum en azından senin gibi d smart icin eylem yapmamışlar kanal basmamışlar ayrıca hadi iyi akşamlar... gibi bir ifade kulanmayacam sanada ii geceler konu uzadıgı icin kapatıyorum saygılar

DEJAVU®42
17-08-2007, 23:58
konu üzerine arkadaşlar fikirlerini belirtmek istedikleri icin konuyu tekrar acıyorum arkadaşlar yanlız kırıcı olmadan yourumlarımızı yapalım saygılar

dragutcim
18-08-2007, 00:04
LÜTFEN KONUYU TAMAMEN SİLERMİSİNİZ... Sayın yönetici arkadaşlar gerek yok hatalı bir söylem olmuş bu durumda içimizde parçalanma olacak bu kaçınılmaz. Dinimiz hakkında kimse görüş bildirmesin hiç birimiz fetva mertebe sinde değiliz hatta günaha bile girebileceğimiz durumlar olabilir. Sahip olduğumuz mukaddes dinimizde yoruma gerek yok farzlar var sünnetler var uymak durumundayız ELHAMDÜRİLLAH MÜSLÜMANIZ diyorsak. Lütfen.

tarzan
18-08-2007, 00:27
bulletfromhell konuyu ammada saptırdın ama nerden başladın nerelere geldin ben sapına kadar kemalist ve solcu bir insanım ama bu yahudi ve amerikancı basına zamanından önce haddini bildirmek gerekir bildirmezsen senin ülkende sana kölelik yaptırırlar bilmiş ol bu tip olaylarıda hafife alma hatırlatırım tepkilere sonuna kadar destek veriyorum o zaman o senaryo yazarı kişiliksizler daha dikkatli olur ve bizde huzurlu oluruz

cetindeniz
18-08-2007, 00:28
Böyle bir terbiyesizliğe müsamede veren rütüke binler ayıp utanasınlar diyecem ama utanma olmazki bu insanlarda bir rahmetli kemal sunalın filmlerin ses kesintisini yaparlar . ama kanallarda hergün kumar ve saygısız aile filmleri daha aile terbiyesi görmemiş mankenlere kalmış toplumumuz ALLAH bunları ıslah etsin

bulletfromhell
18-08-2007, 00:32
Arkadaşım kimse kimsenin inancına karışmaz bende ama kimse kimsenin inancına aşalama hakkınada sahip degildir senin neye inandıgını ben burdan gördüm onun icin bende senle tartışmam inancın yerine d smart icin kanal basarım diyen bir arkadaşla zaten bunları konuşmanında bir anlamı yok sen dsmart icin digi türk icin kanal bas bu ülkede herkes inancını degerlerini göz ardı etmeyecek o kanal basıp tepkilerini gösteren arkadaşlarıda canı gönülden kutluyorum en azından senin gibi d smart icin eylem yapmamışlar kanal basmamışlar ayrıca hadi iyi akşamlar... gibi bir ifade kulanmayacam sanada ii geceler konu uzadıgı icin kapatıyorum saygılar

bulletfromhell
18-08-2007, 00:39
bütün mesajlarımı editledim vesselam......

slaytt00
18-08-2007, 00:59
peki gazetenin biri hugo oyunu dağıtmıştı çocuklarımıza. ve o oyunda türkiye haritası 2'ye ayrılmış o zaman neden kimseden çıt çıkmadı.işte o zaman sesimizi yükseltseydik şimdi o köpeğin adınıda öyle koyamazlardı.unutmayın bu vatan olmassa ne din kalır, ne de iman. neyse görülüyor ki halkımız uykuyu çok seviyor.iyi geceler.

f47xfenerli
18-08-2007, 01:01

sana cani gönülden katılıyor va tüm kalbimle söyleminin altına imzamı atıyorum
ülke medya patronlarının eline geçmiş çok düşündürücü:49:

DEJAVU®42
18-08-2007, 02:10
bütün mesajlarımı editledim vesselam......

Haber tekrar verildi haberin icerini silmeyiniz lütfen forumdaki arkadaşlar görüşlerini yazsın diye konuyu actık haber icerini görüp yorum yapmaları daha dogru olur saygılar

cetindeniz
18-08-2007, 02:19
konu editlenmemiş ama böyle bir haberide görmemezlikden gelinmez bu saygısızlığın rütük tarafında büyük bir cezası olmalıdır . verilmezse böyle bir saygısızlığa karşı ozaman kimse islam devleti olduğunu ima etmesin

saygılar

DEJAVU®42
18-08-2007, 02:23
konu editlenmişti dostum ben konuyu tekrar bulup koydum konuyu veren arkadaş kendi mesajları yanında konun iceriginide editlemiş bundan sonra umarım yapmaz herkes konuyu görüsün diye konuyu tekrar bulup ben düzenledim saygılar

spil45
18-08-2007, 09:57
bence bunların yaptıgı psikolojik baskı Dinimizce kutsal isimlerle alay ederek toplumun dinine baglılıgını azaltmak herşeyle dalga gecen şuursuz bir toplum olusturmak istiyorlar herşeye gülen koyun gibi güdülen bir toplum olmamızı istiyorlar helal olsun basanlara

hunturks
18-08-2007, 11:18
asıl senaristi yere yatırıp.......

alksoft
18-08-2007, 16:21
spil45 arkadaşa bende katılıyorum.
saygılar.

emmi
18-08-2007, 18:18
Arkadaşlar; senarist ve diziyi çektirip, yönetmenine kadar burda herkes suçlu. Bu ülkenin kutsal saydığı ne kadar değerler varsa bu satılmış bizans mütareke medyası boyuna törpülüyor erozyona uğratıyor. Türkiye'de en çok konulan isimler peygamber efendimizin ve onun yakınlarının isimleridir. Emperyalist ülkeler bizim şifrelerimizi çözmüşler, bizi benliğimizden koparmak için tüm gayretlerini harcıyorlar. Ve bunu içimizden devşirdikleriyle yapıyorlar. Onun için şunu bunu savunmayı bırakıp milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalıyız. Baksanıza adamlar Zafer Üskül denen kerameti kendinden menkul adama Atatürk'ü ve O'nun ilkelerini anayasadan çıkartılmasını dahi konuşturdular. Yakında bunları bu medyada bol bol tartışılırken göreceksiniz. İşte o zaman bu medyaların basılması gerekir. Dünyada tüm ülkelerin bir kuruluş felsefesi vardır kendilerine göre. Bizimkide Atatürk ve ilkeleri felsefesi üzerine kurulmuştur. Biz bu felsefeden vazgeçip, kendileri gibi renksiz bir anayasa yapacaklarmış. Karnımızı kaşıyarak, yan gelip yatarak ülke değerleri savunulamaz. Gerekli yerlerde gereken demoratik tepkilerimizi koymazsak adamlar gemi iyice azıya alacaklar. Her zamankinden daha uyanık olmanın zamanıdır şimdi.
Saygılar.