PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uydu konusunda karar vermeme yardımcı olabilir misiniz?

Bxrxk
22-08-2007, 16:33
Arkadaşlar selam,
Ben siteye yeni üye oldum 1 haftadır yorumları okuyorum, aslında dSmart hakkında detaylı bilgi almak için foruma girdim, ama yorumları okuduktan sonra dSmart'tan vazgeçmek üzereyim. Şimdilik tek çanak kurdurmak niyetindeyim. O da türksat tabiki. Uydu almak isteme sebebimde evimdeki LCD tv nin görüntü kalitesini yükseltebilmek. Bir de özellikle Discovery, Animal Planet vs gibi belgesel kanallarını ve spor kanallarını izlemek istiyorum. Ama gelişime de açık bir cihaz olmasını tercih ederim. İleride belki tercihlerim değişir. Bana Next YE 2000DPCIS Super Plus (USB) önerir misiniz ya da hangi cihazı önerirsiniz. Ctesi kurulum yapılacak o zaman kadar kesin karar vermem gerek. Ya da kardeşim sen uğraşma dSmart mı al dersiniz? Yorumlarınızı rica ediyorum. Yanlız cihaz önerilerinde "önerme sebeplerini" de belirtebilirseniz çok memnun olurum.

bulletfromhell
22-08-2007, 16:38
Arkadaşlar selam,
Ben siteye yeni üye oldum 1 haftadır yorumları okuyorum, aslında dSmart hakkında detaylı bilgi almak için foruma girdim, ama yorumları okuduktan sonra dSmart'tan vazgeçmek üzereyim. Şimdilik tek çanak kurdurmak niyetindeyim. O da türksat tabiki. Uydu almak isteme sebebimde evimdeki LCD tv nin görüntü kalitesini yükseltebilmek. Bir de özellikle Discovery, Animal Planet vs gibi belgesel kanallarını ve spor kanallarını izlemek istiyorum. Ama gelişime de açık bir cihaz olmasını tercih ederim. İleride belki tercihlerim değişir. Bana Next YE 2000DPCIS Super Plus (USB) önerir misiniz ya da hangi cihazı önerirsiniz. Ctesi kurulum yapılacak o zaman kadar kesin karar vermem gerek. Ya da kardeşim sen uğraşma dSmart mı al dersiniz? Yorumlarınızı rica ediyorum. Yanlız cihaz önerilerinde "önerme sebeplerini" de belirtebilirseniz çok memnun olurum.
görüntü kalitesi için uydu doğru bir tercih...d-smart şarlatanlığından vazgeçmeniz doğru bir tercih...sadece türksat seyredecekseniz herhangi bir uydu cihazını tercih edebilirsiniz,ancak doğruluğu nedir bilmiyorum,next'in bir modelinde direk olarak lcd/plasma tv çıkışı varmış...bu bilgi doğruysa eğer next ten anlayan arkadaşlar size modelini yazsınlar,sizde o modeli alınız....

Bxrxk
22-08-2007, 16:48
Forumda bir arkadaş Bana Next YE 2000DPCIS Super Plus (USB) özelliklerini yazmış. Orda YUV girişi var gibi görünüyor. (Ekteki link) Özellikle bu modeli sormamın sebebi de giriş var yazdığı için ama her türlü bilgiye ve tavsiyeye açığım.
İlginize teşekkürler.

Only the registered members can see the link

Mehmet Kaynaklı
22-08-2007, 16:57
4 MB Flas/32 MB SD RAM LCD TV Için YUV Çikisi ve bir çok özellikler var tavsiye edilir bence

Bxrxk
22-08-2007, 17:02
Bilgi için teşekkür ederim.

Peki bu ürünü kullanan arkadaşımız var mı? herhangi bir sorun yaşamış mı, ya da alternatif bir cihaz araştırmaya gerek var mı sizce? Yoksa budur al kurtul mu dersiniz?

Bxrxk
22-08-2007, 17:26
Biraz daha bilgi ya da tavsiye verebilecek olan yok mu?

Simba
22-08-2007, 19:50
Biraz daha bilgi ya da tavsiye verebilecek olan yok mu?
Bende next cx plus var tavsiye edebilirim.Usb bellek ile mp3 ve filmeri kayıt edebilirsiniz..

abdulrezzak
23-08-2007, 18:21
arkadaşlar ben bu konuda hiç bilgim yok desem yeridir yeni ev kuruyoruz (evleniyorumda)lcd tvden tutunda eşyalara kadar anten burda iyi çekmiyor mecburen uydu alıcam bana sorun çıkartmayacak güzel bir uydu almak istiyorum nedersiniz ne almalıyım sizce

Not: burdan çıkıcak karara göre gidip alıcam sizlerin en iyisini tercih edeceğini bildiğim için yazıyorum size

bulletfromhell
23-08-2007, 19:08
arkadaşlar ben bu konuda hiç bilgim yok desem yeridir yeni ev kuruyoruz (evleniyorumda)lcd tvden tutunda eşyalara kadar anten burda iyi çekmiyor mecburen uydu alıcam bana sorun çıkartmayacak güzel bir uydu almak istiyorum nedersiniz ne almalıyım sizce

Not: burdan çıkıcak karara göre gidip alıcam sizlerin en iyisini tercih edeceğini bildiğim için yazıyorum size
yukarıdaki mesajlarda görmedin heralde...lcd tv için özel çıkışı olan next marka cihaz var....onu alabilirsin....

yakupyurt
23-08-2007, 23:01
sayın arkadaşım sana tavsiyem yumatu mx plus kart yatağı olan modeli harika aynı anda ikikanal canlı seyredebilirsin ve yazılımdesteği sınırsız ben kullanıyorum hem ucuz hemde kaliteli

Mehmet Kaynaklı
24-08-2007, 10:57
Bende next cx plus var tavsiye edebilirim.Usb bellek ile mp3 ve filmeri kayıt edebilirsiniz..

evet güzel cihazdır :45:

erolun
25-08-2007, 08:21
kardeş lcd çıkışlı olan yok yanılmıyorsam ama ben size Goldmaster ın topfıeld tabanlı cihazlarını tavsiye ederim kulanışı kolay görüntü güzel ve servis ağı gelişmiş bir makina tavisiye ederim.

asef
26-08-2007, 23:08
Dreambos'tan şaşma sakın,sonra üzülürsün.

cetindeniz
29-08-2007, 01:25
paranı boşa harcama al bir next kıymete binsin cihazın

Volkan
29-08-2007, 20:38
eh bende bir tavsiyede bulunayım ya dream 500 s yada onun klonu olan dream dragon ınt 5000 cs al y7ada nexttin super pluslarından herhangi birisini al. şu an piyasada dreamlar ve n ext ler üst seviyede.

freestar
02-09-2007, 15:52
arkadaşlar redline nasıl bir cihaz ustlar tavsiye edermi.Kullanan varsa vevap bekliyorum

fenerbahceli03
02-09-2007, 19:39
next cxcıs derim başka bir şey demem

cetindeniz
02-09-2007, 22:24
yazılım vede kalite konusunda next cihazları önerebilirim sana

Özgür Erge
04-09-2007, 11:42
Konunuz Yeni Açilan Almayi Düşündüğünüz Uydu Alicilarina Taşinmiştir..

cinbo
05-09-2007, 22:51
arkadaşım amaç burda seyretmek istediğin yayın nedir anladım kadarıyla sadece tek çanak yani turksat taktıracaksın o zaman senin için sadece next cx sper plus tan başkası yaramaz neden dersen yuv çıkışı var daha iyi görüntü elde edebilirsin ve varmı next den başka usb den yazılım mp3 dinleyebilirsin kayıtda yarı saygılar

abdulrezzak
06-09-2007, 18:15
birçok kişi next dediğine göre bize de next almak düşer (foruma giremedim malum hazırlıklar felan nasip olursa 24 kasımda evleniyorum)

delikanli32
08-09-2007, 16:48
next almada ne alirsan al cünki 8000 leri sattilar bir mütdet sonra yazilim dahi vermiyorlar goldmaster ve redline al daha iyi next den bin kat daha iyi derim tercih yine senin

cetindeniz
09-09-2007, 00:05
:49:
next almada ne alirsan al cünki 8000 leri sattilar bir mütdet sonra yazilim dahi vermiyorlar goldmaster ve redline al daha iyi next den bin kat daha iyi derim tercih yine senin

bu sadece senin düşüncen ama bu cihazlar piyasa ilkler arasında 1 numara diyebilirim

forestry
09-09-2007, 02:12
:49:

bu sadece senin düşüncen ama bu cihazlar piyasa ilkler arasında 1 numara diyebilirim
boşuna paranı harcama
hepsi iyi de
şifreli kanallara bakacaksan
netron 6000 smt veya impax fta al derim
piyasanın en iyi cihazları( emu destekli olarak tabiiki)
vede en ucuz cihazları
sonra bakarsın
malum kanal emuya felan düşer,bellimi olur ?

yusufucar
09-09-2007, 11:01
iyide arkadaşlar next lerin neyi kötü sadece bi 8000 serisi hayal kırıklıgı olmuştur o kadar ama diger seriler mesala 2000 7500 9000 serilerin de hiç bi sorun olmamıştır kadıki goldmasterin 9000 serisi hariç diger modelleri beş para etmez yazılım destegi bile artık saygı deger hocalardan veriliyor vay 20 000 30 000 vs serileri allah yardımcınız olsun

memik
30-04-2008, 09:20
herkese selam arkadeşlar bende uydu almaya karar verdim burada benim aradığım şartlar yazılım sınırsız olması 3 çanakla faliyet göstermesi 90 ytl ile 60ytl arasıolması güncellenebilir modifiye edilebilir olması

caglar684
30-04-2008, 10:16
herkese selam arkadeşlar bende uydu almaya karar verdim burada benim aradığım şartlar yazılım sınırsız olması 3 çanakla faliyet göstermesi 90 ytl ile 60ytl arasıolması güncellenebilir modifiye edilebilir olması

senin aradığın cihaz kesinlikle yumatu IQ arkadaşım.:45: