PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bartın'ı ayağa kaldıran olay

davutkorucu
23-08-2007, 22:43
Bartın'ı ayağa kaldıran olay

Only the registered members can see the link'da tarlada tecavüz ettiği 23 yaşındaki E.K.'yı yaraladıktan sonra öldüğünü zannederek kaçan 34 yaşındaki E.U. yakalandı. E.U.'nun 15 ay önce de 50 yaşındaki Yaşare Çomak'ı tecavüz edip, öldürdüğü tespit edildi.
Olay geçen hafta Bartın'a bağlı Çukurbük Köyü'nde meydana geldi. Tarlada çalışan E.K., kız kardeşinin yemek getirmeye gittiği sırada E.U.'nun saldırısına uğradı. E.U. tecavüz ettiği genç kızı daha sonra ağır yaraladı. E.K.'nın öldüğünü zanneden E.U olay yerinden kaçtı. Kız kardeşinin tarlada perişan halde bulduğu E.K. jandarma tarafından Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. E.K. buradaki ilk müdahale ardından Bartın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Gördüğü tedavi ardından kendine gelen E.K.'nın ifadesi doğrultusunda E.U.'nun robot resmi çıkarılarak arama çalışmalarına başlanıldı. Yapılan ihbarları değerlendiren jandarma E.U.'yu Arıt Beldesi’nde ormanlık alanda yakaladı.
Bartın Jandarma Komutanlığı'nda getirilen E.U.'nun ifadesi alınmaya başlandı. Bu arada, tecavüz olayının olduğu Çukurbük Köyü'ne yakın olan Doğaşı Köyü'nde 15 ay önce kaybolan Yaşare Çomak'ın akıbetini araştıran jandarma E.U.'ya kaybolan kadını sordu. E.U. jandarma ve Cumhuriyet Savcılığı'nda bu kadına da tecavüz edip öldürdüğünü söyledi. E.U., köy yolunda minibüsten inen Yaşare Çomak'ı takip ettiğini, ırmak kenarına götürerek tecavüz edip öldürdüğünü, daha sonrada cesedini çalılıkların arasına sakladığını söyledi. Bu ifade üzerine bölgede ceset arama çalışmalarına başlanmasına karar verildi.
E.U. dün yoğun önlem altında adliyeye çıkarıldı. E.Ek'nin yakınlarının adliye önünde toplanması üzerine önlemler arttırıldı. E.U. dün akşam saatlerinde tutuklanarak zırhlı araçla Bartın Cezaevi'ne götürüldü.

bulletfromhell
23-08-2007, 22:45
adam sapık....Allah ıslah etsin.....

osmann
24-08-2007, 09:58
ne biçim bir millet olduk yarabbi. her gün insanı delirtecek sapıklıklara şahit oluyoruz. yokmu bunun bir çaresi? benim aklıma gelen tek şey derhal milletin önünde bunun gibi herifleri idam etmek. herkes görsün. ondan sonra bu pislikleri yapacak olanlar akıbetini kestirirde cayar. allah ölenlerin yakınlarına sabırlar yaralanan kardeşimize de acil şifalar versin. gerçi hayatı boyunca unutamayacağı bir olay. allah yardımcısı olsun. ben aileden biri olsam (allah kimseyi bu duruma koymasın) ne yapıp edip o şerefsizi canımpahasınada olsa öldürürüm. hele hele bir kaç yılsonra devlet onu serbest bırakırsa kesinlikle öldürürüm. o kadar.

Simba
24-08-2007, 10:00
Hayret ettim dogrusu ne insanlar varya

dayland
24-08-2007, 10:47
ne biçim bir millet olduk yarabbi. her gün insanı delirtecek sapıklıklara şahit oluyoruz. yokmu bunun bir çaresi? benim aklıma gelen tek şey derhal milletin önünde bunun gibi herifleri idam etmek. herkes görsün. ondan sonra bu pislikleri yapacak olanlar akıbetini kestirirde cayar. allah ölenlerin yakınlarına sabırlar yaralanan kardeşimize de acil şifalar versin. gerçi hayatı boyunca unutamayacağı bir olay. allah yardımcısı olsun. ben aileden biri olsam (allah kimseyi bu duruma koymasın) ne yapıp edip o şerefsizi canımpahasınada olsa öldürürüm. hele hele bir kaç yılsonra devlet onu serbest bırakırsa kesinlikle öldürürüm. o kadar.

herkeze selam
osman kardeşim bende sizin gibi düşünüyorum.
adaletin bu gibi adamlara ömür boyu hapis cezası vermesi gerekir.
devlet böyle adamları serbest bırakmaması lazım ama nerde!!!
ailesine allah sabır versin.

Mehmet Kaynaklı
24-08-2007, 10:47
allah yardımcımız olsun 5 dakkadır foruma girdim iki büyk spık haberi okudum allah için infaz etsinler bunları yahu :(

davutkorucu
25-08-2007, 00:44

düşüncelerinize katılmamak mümkün değil

DEJAVU®42
25-08-2007, 02:58
Alın size bir sapık daha olmaz arkadaşlar olmaz bunun gibi pisliklerin biri ikisine oyle ceza verilecek ki caydırıcı olsun adam yapıyor yakalansam ne olacak diyor zırhlı araclarla taşınıyor adliye cıkarılırken önlem alınıyor evinin onünde onlem alınıyor eee adam neden korkacak siz verin bunun gibi sapıklara bukadar tavizi sonra neden oluyor diye kara kara düşünün ALLAH yakınlarına sabır versin

mehmet07
25-08-2007, 08:55
arkadaşlar içeride ona gerekeni yaparlar diye düşünüyorum tecavüz ve öldürme onada tecavüz ederler gibi

muzo
25-08-2007, 09:32
inşallah gereken cezayı bulur

lamborjini
25-08-2007, 09:46
Kardeşim haklısınız.
Aslında böyle insanlara şeriat kanunlarını uygulayacaksın ondan sonra bak bakayım böyle olaylar birdaha oluyor mu!!!