Orijinalini görmek için tıklayınız : Böyle sapıklık görülmedi
davutkorucu
23-08-2007, 23:20
Böyle sapıklık görülmedi
Kırklareli'nde, 95 yaşındaki yaşlı kadına tecavüz ettiği iddiasıyla bir kişi tutuklandı. Söğüt Çeşme Sokak'ta yalnız yaşayan ve 450 YTL emekli maaşıyla geçinen H.L'nin (95) ifadesine göre, evine giren A.Ş. (21) önce kendisinden para istedi.
95 yaşındaki ninenin "Param yok evladım" demesi üzerine sinirlenen A.Ş önce yaşlı kadını feci şekilde dövdü, ardından tecavüz etti.
Evden güçlükle çıkan H.L, komşularından yardım istedi. Kırklareli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan H.L'ye tecavüz edildiği belirlendi. Polis ekiplerinin yakaladığı A.Ş, sevk edildiği mahkemede ''nitelikli cinsel saldırı'' suçundan tutuklandı.
6 YAŞINDAKİ ÖZÜRLÜ KIZ ÇOCUĞUNA TECAVÜZ GİRİŞİMİ
Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Sarımsaklı beldesinde, ailesiyle birlikte kaldığı çadırdan kaçırılan 6 yaşındaki özürlü kız çocuğuna ormanlık alanda tecavüz girişiminde bulunulduğu iddia edildi. Badavut ormanlık alanında bir çocuğun ağlama sesini duyan vatandaşlar, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, 6 yaşındaki özürlü Ş.Ö'yü bir çam ağacının altında baygın buldu.
Yapılan incelemeler sonucu, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından ailesiyle birlikte kaldığı Sarımsaklı plajındaki çadırdan kaçırılan kız çocuğuna ormanlık alanda tecavüz girişiminde bulunulduğu tespit edildi. Küçük Ş.Ö, güvenlik güçleri tarafından Ayvalık Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Adapazarı'nın Çamyolu köyünden çeyiz eşyası satmak için Sarımsaklı'ya geldikleri ve bir aydır çadırda kaldıkları öğrenilen baba Seçkin Ö. ve anne Deniz Ö. de kızlarının bulunduğu haberinin ardından hastaneye geldi.
Baba Seçkin Ö. gazetecilere, kızının 10 gün önce yine kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kaçıldığını öne sürerek, ''Yaptığımız aramalarda çocuğumuzu deniz kenarında bulmuştuk. Bu kez biz uyurken çadırı keserek içeri girip, çocuğumuzu kaçırmışlar. Kaçıranların ve tecavüz girişiminde bulunanların bir an önce yakalanmasını istiyorum'' dedi.
Küçük kızın tedavisinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumuna götürüleceği belirtildi.
aslında bunları infaz edilmeli birde hapiste beslyeceksin haramdır haram
haber için teşekürler
Only the registered members can see the linkürk_bayrak.gif
tu allah belanızı versin ne istiyon 6 yaşındaki bebeden gecenin bir yarısı adamı zıvanadan çıkarıyorlar verecen bu tipleri halkın eline verecek cezasını
snark333
24-08-2007, 01:36
Yok be abi bunları asmakta yeterli değil.Alacaksın bu şerefsizleri
duvara yerden 30 cm. yükseklikle ellerinden ayaklarından çakacaksın 10'luk beton çivisiyle.Çağıracaksın madur aileyi 4.5 kg.toplu iğneyide vereceksin ellerine tek tek batırıp hıncını çıkartacaklar.Sonra asacaksın.
BEDAVA OKSİJEN TÜKETEN ŞEREFSİZ MAHLUKATLAR.
Allah belalarını versin.....
DEJAVU®42
24-08-2007, 02:16
Arkadaşlar yorumları okudum hepsinin altına imzamı atarım fakat benim üzüldügüm bu gibi adi sapık heriflere hic bişey yapılmaması bir arkadaşında dedigi gibi extrea beslenmesi birde diger mahkumlar bişey yapmasın diye tek kişilik koguşa koyarlar adi herifi benim kabul edemedigim tek şey devlet bireye yapılanı kendi affetmesi yada hafif cezalarla gidermesi hayır arkadaş sen kendine yapılan cezayı affetmiyorsun neden vatandaşa yapılan cezayı affediyorsun hatırlayın bir ana kıza tecavuz etip kızı öldürmüşlerdi bu devletimiz malesef o şerefsizleride affetti böyle aflar oldukca malesef bizler burda sinirden küplere binsekte faydası yok
Bunları ibret olsun diye meydanın ortasında yağlı bir kazığa oturtacaksın can çekişe çekişe ölecek öyle hemen değil.
Saygılar,
bu devirde idam cezası olurmuymuş. bal gibide olur.aslında bunu söyleyenleride bu insanlarla beraber asacaksın. herifler bu lafları edenlerin yüzünden idam cezası alamıyorlar. bu devirde böyle sapıklı olurmuymuş demiyorlarda idam olurmuymuş diyorlar. allah kahretsin bunları. asılmalılar. asılmalılar. asılmalılar. Herkim bu idam cezasını kaldırdı ise onuda allah kahretsin. bu tip suçlara kendilerini ortak ettiler. düşüneceklerdi baştan.
Mehmet Kaynaklı
24-08-2007, 10:43
allah için böylelerini hemen infaz edeceksin mezarınıda 10 metre kazıp mezarın ağzına kadarda kireçle dolduracaksın
davutkorucu
25-08-2007, 00:46
yorumların hepsinede katılıyorum
bu tip insanları besleyipte ne yapacaksın
DEJAVU®42
25-08-2007, 02:52
Besliyorlar işte dostum besleyenler de bu sapık kadar o zavalı nine ye yada digerlerine karşı sorumlu burda olmasa elbet ahrette yapanda yapıldıktan sornra yapanı korup sözde ceza veriyorum diye besleyen kolayanda cezasını bulacak şimdi düşünüyorum istemem ama ya bu olay bu milletvekilerimisin başına gelse nasıl düşünürler nasıl davranırlar sn milletvekileri idam tek cözüm böylelerine kimden korkuyoruz bir apo iti yüzünden idam kalktı bunun gibi serefsizlerde bundan yararlandı yazıklar olsun....
mehmet07
25-08-2007, 09:00
insanlar günden güne çıldırıyor ve sapıtıyor allah c.c. sonumuzu hayır eylesin
asacan böylelrini ama nerede yürekli adam
aliharbiye
25-08-2007, 10:14
ya bu tür davranış cezaları hafif olursa tabikide olacada bu bu tür girişimlerin cezası öğle ağır bir bedellen ödenmeliki yapan bir daha yapmaya cesaret olmasın ve ceza hükmü çok ağır olacağı için girişimde bulunacak olan sapığın ilk aklına hapishane gelecek bak gör bakalım o zaman böğle sapık lünpen sübyenci & ensest ilişkilere kalırmı.
BU TÜR DAVRANIŞLARDA BULUNAN SAPIĞA KESİNLİKLE ÖMÜR BOYU TEK HÜCRE HAPİS YATMALI.kendi kendine ibne intihar etsin ama malesef hanii diyorlar ya zaman kötü kolla gö.. misali...yuh bea anca bu kadarda pislik olunur valla haberler çok kötü.....
böyle kişilerin allah belasını versin böyle insanları yaşatmayacaksın
besle besle rahşan gibi biri gelir af eder
bulletfromhell
25-08-2007, 21:26
herkese can-ı gönülden katılıyorum...ancak herkes çok gerilmiş...hem aşağıdaki fıkrayı okuyun biraz rahatlayın,hemde o sapık yaratığa kafamda düşündüğüm cezayı da anlamış olun....
bizim göbekli türklerden biri amerikaya gitmiş.new york ta gezerken dükkanın birisinin kapısında ' 1 saatte 8 kilo verdirilir' yazısını görmüş.içeri girmiş adamlara sormuş.adamlar 50 $ istemişler.bizimki vermiş parayı.girmiş labirent gibi 8 tane kapısı olan bi odanın içine.çırılçıplak soymuşlar bunu.beklemeye başlamış..bikaç dakika sonra afet gibi bi hatun odaların birinden çıkmış gelmiş.bizimki dayanamamış başlamış hatunu kovalamaya.ancak bi türlü yakalayamıyor.bu arada diğer kapıdanda başka bi afet bizimki başlamış onuda kovalamaya.derken her kapıdan birer afet bizimki kan ter içinde hepsini kovalıyor.derken 1 saat dolmuş.dükkan sahipleri içeri girmiş.bizimki hatunları yakalayamadığı için sinirli.dükkan sahipleri tartmışlar bizimkini,evet tam 8 kilo vermiş.bizimkinin siniri geçmiş.8 kilo verdiği için sevinçli.çıkmış dükkandan.biraz yürüdükten sonra başka bi dükkanın kapısında şu yazı:'1 saatte 20 kilo verdirilir'.bizimki düşünmüş' heralde bunlardaki avratlar daha etkili'.girmiş içeri vermiş 100 $.girmiş 8 kapısı olan labirent gibi bi odaya çırılçıplak.bu sefer dayanamamış kapıların açılmasını beklemeden gitmiş 1 tanesini kendi açmış.karşısında 2 metre boyunda omuzları kapı genişliğinde,oldukça büyük bi malafatı olan zenci,başlamış bizimkini kovalamaya......:8[1]: :8[1]: :8[1]: :8[1]:
heheh :) çoq güzel dostum..eline sağlık.fıkra için...
cetindeniz
08-09-2007, 23:37
biraz nineninde kabahatı yokmu acaba
bulletfromhell
08-09-2007, 23:39
biraz nineninde kabahatı yokmu acaba
pardon yani...ne alaka açıklayabilirmisiniz???:49:
cetindeniz
08-09-2007, 23:42
buda işin espirisi tabiki
bulletfromhell
08-09-2007, 23:47
buda işin espirisi tabiki
ok şimdi anlaşıldı...herhangi bi smiley koymayınca mesajınıza maksadınızı anlayamadım...:45:
ARİF CİHAN
09-09-2007, 02:25
Böyle sapıklık görülmedi
Kırklareli'nde, 95 yaşındaki yaşlı kadına tecavüz ettiği iddiasıyla bir kişi tutuklandı. Söğüt Çeşme Sokak'ta yalnız yaşayan ve 450 YTL emekli maaşıyla geçinen H.L'nin (95) ifadesine göre, evine giren A.Ş. (21) önce kendisinden para istedi.
95 yaşındaki ninenin "Param yok evladım" demesi üzerine sinirlenen A.Ş önce yaşlı kadını feci şekilde dövdü, ardından tecavüz etti.
Evden güçlükle çıkan H.L, komşularından yardım istedi. Kırklareli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan H.L'ye tecavüz edildiği belirlendi. Polis ekiplerinin yakaladığı A.Ş, sevk edildiği mahkemede ''nitelikli cinsel saldırı'' suçundan tutuklandı.
6 YAŞINDAKİ ÖZÜRLÜ KIZ ÇOCUĞUNA TECAVÜZ GİRİŞİMİ
Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Sarımsaklı beldesinde, ailesiyle birlikte kaldığı çadırdan kaçırılan 6 yaşındaki özürlü kız çocuğuna ormanlık alanda tecavüz girişiminde bulunulduğu iddia edildi. Badavut ormanlık alanında bir çocuğun ağlama sesini duyan vatandaşlar, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, 6 yaşındaki özürlü Ş.Ö'yü bir çam ağacının altında baygın buldu.
Yapılan incelemeler sonucu, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından ailesiyle birlikte kaldığı Sarımsaklı plajındaki çadırdan kaçırılan kız çocuğuna ormanlık alanda tecavüz girişiminde bulunulduğu tespit edildi. Küçük Ş.Ö, güvenlik güçleri tarafından Ayvalık Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Adapazarı'nın Çamyolu köyünden çeyiz eşyası satmak için Sarımsaklı'ya geldikleri ve bir aydır çadırda kaldıkları öğrenilen baba Seçkin Ö. ve anne Deniz Ö. de kızlarının bulunduğu haberinin ardından hastaneye geldi.
Baba Seçkin Ö. gazetecilere, kızının 10 gün önce yine kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kaçıldığını öne sürerek, ''Yaptığımız aramalarda çocuğumuzu deniz kenarında bulmuştuk. Bu kez biz uyurken çadırı keserek içeri girip, çocuğumuzu kaçırmışlar. Kaçıranların ve tecavüz girişiminde bulunanların bir an önce yakalanmasını istiyorum'' dedi.
Küçük kızın tedavisinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumuna götürüleceği belirtildi.
bu tip varlıklara insan denmez bunlar olsa olsa o.ç. olur bu tip varlıkların cezası idamdır bunu iran çok guzel yapıyor :(
hallederiz
09-09-2007, 09:39
direk infaz edilmeli